Junker: Sats på FCN’s norske back-vikar

Superligaen er som altid en uforudsigelig størrelse, men bare rolig. Mads Junker forsøger giver dig her en rettesnor at sætte hold efter. Tjek Eurosport-kommentatorens tre tips til runde 12 i Super Manager.

Efter en runde hvor FCK, Brøndby og AaB tabte og de fleste managers kun fik point på FCM-drengene, så må det være tid til en runde med en smule normale resultater. Eller… det er jo Superligaen, så uforudsigeligheden hersker, skønt ikke..!?

Eurosport Player

Jokeren: Ulrik Yttergård Jenssen (3.344.000)

Den norske forsvarsspiller vikarierer på venstre back-positionen i FCN. Han har taget over efter Mads ‘Mini’ Pedersen løb ind i skade med U-21 landsholdet i seneste samling. Til tider er det som wingback, og til tider som back i en 4-kæde. Men hans kandidatur er klart styrket i managerspillet efter han er rykket væk fra det centrale forsvar. Han er pt. ejet af 1.1% og med en kamp mod ligaens klare bundhold, Hobro, kan der være gode point at hente på Ulrik Yttergård Jenssen.

Værdispilleren: Rasmus Nicolaisen (3.672.000)

Uden tvivl den bedste spiller til prisen i spillet. Hvis bare man vidste om han startede for FCM, ville han nok være den mest købte. Fuldstændig vanvittigt er han topscorer på ligaens tophold, uden på nogen måde at være garanteret spilletid. Det ligner dog en kamp mere fra start, når oprykkerne fra Vendsyssel kommer på besøg. Erik Sviatchenko er i karantæne en kamp mere, og træner Jess Thorup kan vel ikke bænke sin farligste mand, kan han!? Til en stadig fremragende pris ligner bør han være et sikkert køb, hvis ikke han altså ikke allerede står på dit hold.

Eurosport Player

Den Sikre: Dame N’ Doye (7.416.000)

Hvis der skal findes noget positivt ved skaden til Viktor Fischer, så må det være, at det er lidt nemmere at vælge anfører til denne runde. FCK’s 7’er havde igen været et oplagt bud. Men i denne runde placeres anførerbindet på Dame N’ Doye. Han er gået en smule i stå med målscoringerne, men en hjemmekamp mod Randers må være guf for senegaleseren.

Junker's anbefalede hold til runde 12 i Super Manager - Efterår 2018

Sådan ser Junker’s bud ud på en stærk start 11’er til runde 12 i Super Manager – Efterår 2018

Piratos

Den føromtalte Rasmus Nicolaisen reddede lidt af runden med sine små 300.000 point. Ellers var 11. runde præget af skuffelser. Til denne runde ligner det et farvel til et par af mine Randers drenge, mens Fischer nok også må en tur på bænken efter hans skade.

Piratos - Junker's hold i Super Manager

Piratos – Mads Junker’s hold i Super Manager – Efterår 2018.

Tjek også optakt og tips til Premier Manager – Efterår 2018 runde 8.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *