Klubhuset: Brug pengene på keeper & målmaskiner

Den nye Superliga-sæson begynder fredag og dermed er det igen blevet tid til Super Manager. Klubhuset giver dig deres bedste anbefalinger til managerspillet.

Fredag aften tager vi fat på den nye sæson af Superligaen og dermed også en ny kamp om håneretten i Super Manager! Klubhuset ser i deres optaktspodcast nærmere på managerspillet til Superligaen.

Frederik Ingemann er din vært og får selskab af en god kending af podcasten, Kristoffer Skovgaard Jensen. Sammen giver de dig deres bedste anbefalinger til Super Manager, hvor tiltroen er størst til klubberne vest for Storebælt.

Kun ét rigtigt målmandsvalg

Normalt er det en dødssynd at klatte pengene væk på en dyr målmand til sit managerhold. Super Manager er dog undtagelsen. Klubhuset har stor fidus til den dyreste målmand i Super Manager, Jesper Hansen (6.500.000) fra FC Midtjylland. Mestrenes sidste skanse holdt buret rent i 14 af grundspillets 26 kampe i fjor. Til sammenligning lykkedes det blot 9 gange for nummer to på listen.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

De mange kampe med bonus for rent bur betød, at Jesper Hansen blev den næst mest vækstende spiller i Super Manager Efterår sidste år – fuldstændigt uhørt for en målmand!

Eksperternes tre skarpe

Jokeren
Bozhidar Kraev
FC Midtjylland
5.359.000
vs. FC Midtjylland

“Kraev har været fast mand i midtjydernes offensiv i optakten. Tilkomsten af Pione Sisto bringer dog Kraevs plads i fare, men Sisto har brugt mere tid i lufthavnen end på træningsbanen det sidste stykke tid. Kraev bør derfor starte første kamp og da vi kan se Midtjyllands opstilling inden rundestart, er der ingen risiko” – Kristoffer Skovgaard

Value
Tim Prica
AaB
8.596.000
vs. SønderjyskE

“Prica & AaB har historisk været en målrig kombination, og unge Prica er da også kommet godt fra land i AaB, hvor han har scoret i sine tre testekamp. Teenageren må nok affinde med plads på bænken fra sæsonstart, men Prica synes sikker på et indhop, hvor mål er en reel mulighed” – Frederik Ingemann

Anføreren
Patrick Mortensen
AGF
8.000.000
vs. Vejle

“AGF møder i første runde Vejle, og der er derfor intet bedre anførevalg til spilstarten i Super Manager end Patrick Mortensen. Efter Covid-19-pausen kom Mortensen stærkt ud og var i sidste ende kun ét mål fra topscorertitlen. Den vil han jagte i den nye sæson” – Kristoffer Skovgaard.

Top 3: køb
Handel lukker om:
1104
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
3.299.000
769
2. Anosike Ementa
Viborg FF
4.623.000
747
3. Yuito Suzuki
Brøndby IF
4.062.000
-789
1. Conrad Harder
FC Nordsjælland
3.034.000
-393
2. Patrick Mortensen
AGF
7.512.000
-381
3. Elias Jelert
FC København
4.995.000
Skift ud

Klubhusets udvalgte

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *