Tilskuerne kommer tilbage: Sådan sætter du hold til runde 13

Superligaen åbner i midtugen op for tilskuere, og det kan give hjemmeholdene ekstra medvind. Læs hvilke otte spillere du bør overveje til runde 13.

Det vi har længtes og sukket efter i mange måneder sker nu! Vi må komme på stadion! 

– Det er fantastisk, og det er en glædens dag for os. Vi har glædet os til at få vores fans, sponsorer og investorer tilbage på stadion. Så vi er bare ovenud lykkelige. Og så er vi i den gunstige situation, at vi er det første stadion, der skal åbne på onsdag den 21, hvor vi spiller hjemme, fortæller Lyngbys kommercielle direktør, Andreas Byder, til TV 2 SPORT.

Udover kommerciel virkning, så kan opbakningen fra tribunerne også hjælpe dit managerhold i Super Manager godt på vej. Derfor kigger vi nærmere mod AaB, som ifl. restriktionerne kan have små 4.000 tilskuerer på lægterne imod OB -og Lyngby, der giver plads til 2.300 fans, når de onsdag aften tager imod SønderjyskE. 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

8 spillertips til runde 13

Forsvar
Jakob Ahlmann
AaB
3.833.000
vs. OB (H)

AaB-backen er allerede kommet på måltavlen to gange i denne sæson. Han har skabt 18 chancer og har lavet to assists til følge. Hans scoringsprocent ligger derudover på næsten 30 procent. Med AaB’s fine kampprogram in mente, kan Ahlmann være et fint valg.

Forsvar
Mathias Ross Jensen
AaB
6.162.000
vs. FC Midtjylland

Ross var for nylig en af anbefalingerne, og den unge nordjyske forsvarspiller kvitterede med en scoring mod Lyngby. Han er kommet på måltavlen to gange i foråret allerede. Hans prisskilt på under 3 mio. gør ham meget attraktiv.

Midtbane
Kasper Kusk
AaB
6.351.000
vs. OB (H)

Kusk er noteret for 4,3 xG, selvom han kun har fundet vej til netmaskerne tre gange i denne sæson. Han har skabt 34 chancer og er registreret for 26 afslutninger i 22 kampe. Han har ligeledes lavet tre assists. Han er desuden begyndt at starte fast inde for nordjyderne igen efter en tur på bænken i en periode.

Midtbane
Ylber Ramadani
Vejle
5.682.000
vs. FC Nordsjælland

Det kan godt være, at Vejle ligger i bunden, men lad dig ikke skræmme. Holdet fra Nørreskoven går nemlig et fint kampprogram i møde. Ramadani er noteret for 1,3 xG i sæsonen. Han har registreret 26 afslutninger i denne sæson og skabt 14 chancer. Han er ligeledes kommet på måltavlen en enkelt gang i foråret. Han er desuden billig og starter fast.

Målmand
Thomas Mikkelsen
Lyngby
4.131.000
vs. SønderjyskE (H)

Hvis du skal satse lidt på keeperposten, kan Thomas Mikkelsen være et frækt valg. Han er den målmand i hele Superligaen med tredje flest redninger med 78 styks. Alligevel har han holdt clean sheet fem gange i denne sæson. Tre af dem er kommet i foråret. Målmændene får point for hver redning, hvorfor Lyngby-keeperens mange redninger er et plus.

Angriber
Magnus Warming
Lyngby
3.086.000
vs. SønderjyskE (H)

Warming har været brandvarm i foråret. Tre mål og en assist er det blevet til, selvom han har startet flere af kampene fra bænken. Han har samtidig skabt 15 chancer og er i alt kommet på måltavlen fire gange i denne sæson. Hans scoringsprocent ligger desuden på 28,6 procent. Han koster blot 3. mio, hvilket er med til at gøre ham attraktiv.

Midtbane
Mathias Hebo
Lyngby
4.163.000
vs. va. SønderjyskE (H)

Hebo må efterhånden betragtes som lidt af et must. Han er kommet på måltavlen hele fem gange i foråret, mens han senest scorede hele to gange, da Lyngby slog AC Horsens. Han har ligeledes lavet tre assists, så hvis du endnu ikke har Hebo på dit hold, så er det ved at være nu, du skal få ham ind.

Angriber
Kamal Deen Sulemana
FC Nordsjælland
5.735.000
vs. Brøndby (H)

Hvis du ikke har købt ind på Brøndby, kan Sulemana være et godt valg. FCN-angriberen har lavet fire mål i foråret og otte mål i alt i denne sæson. Han har haft hele 52 afslutninger. Han er samtidig den spiller i Super Manager Forår, der har registreret flest skud på mål med 12 af slagsen. Vær opmærksom på er, at han får karantæne ved et gult kort.

Læs mere her, hvis du vil have flere tips til Super Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *