Guld i nedrykningsspillet: 5 spillere til max. 3 mio.

I toppen af nedrykningspillet kan du finde god værdi til dit managerhold. Vi har funde frem til fem spillere der koster 3 mio. eller mindre, som frigiver budget til de helt store sats.

OB skuffede i den seneste kamp i Horsens og frustrede mange ejere i Super Manager. Men nu tager fynboerne mod et Vejle-mandskab, som ser ud til at være i en så skidt forfatning, at man som manager bør overveje, om OB’erne ikke er et sats værd.

De seneste fem gange Vejle har været i den danske Superliga, er holdet rykket ud igen sæsonen efter, at de er rykket op. Ubehagelige realiteter, hvis man nærer sympati for Vejle- og samtidig en statistik som meget vel kan blive udvidet yderligere, når denne Superliga sæson er ovre.

Den enes død er som bekendt den andens brød. Den håbløse situation i Vejle kan vi som managers lukrere på. Derfor bliver dagens optakt en anbefaling mod Vejle, og på den måde samtidig en anbefaling for Vejles næste modstandere, som i første omgang er OB og dernæst AaB.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Fredags kick-off

Runden sparkes igang fredag med opgøret imellem OB og Vejle. Her har undertegnede pga. Vejles elendighed fidus til OB. Fynboerne brillerede langt fra i seneste runde mod Horsens, men kan – med managerøjne – forhåbentlig komme i gang igen hjemme mod Vejle. Udeholdet har ikke scoret i deres seneste tre kampe, og har i samme periode blot fået et enkelt point. Bevares, OB’erne ser heller ikke skræmmende ud, men alle bør i øjeblikket have en chance mod et svagt Vejle mandskab.

Problemerne med at score mål har særligt den seneste tid været krystalklare i Nørreskoven, og mod en OB-defensiv som pt. er nedrykningsspillets stærkeste, kan det endnu engang blive svært for vejlegenserne at komme på måltavlen. Læs også hvorfor OB’erne fik en anbefaling med til seneste manager-runde.

For Vejle tæller dog, at mandskabet vandt holdenes seneste opgør, som kun ligger godt en måned tilbage. Med til historien hører det dog, at OB siden denne kamp har fået ny træner i Michael Hemmingsen, og med ham er fynboerne foreløbigt ubesejret. Vejlegenserne er yderligere udfordret, da holdet spillede tirsdag, og nu igen skal spille fredag. Blot to hele dages restitution har spillerne fået, hvilket er to dage mindre end OB’erne, som senest spillede påskedag. Forskellen i restitutionstid kan få en indflydelse, hvis ikke på det fysiske, så i hvert fald på det taktiske, hvor OB’erne har haft længere tid til at forberede sig.

AaB bliver vejen frem

Runden efter skal vejle en tur nordpå til Aalborg, hvor AaB venter. Det er allerede nu værd at overveje AaB’ere til dit managerhold i Super Manager. AaB vandt senest 3-2 over SønderjyskE, og virker til være et hold på vej mod en bedre formkurve. 3-2-sejren er i mange medier blevet beskrevet, som en af nordjydernes bedre præstationer i den seneste tid.

Kampprogrammet ser lovende ud i den kommende tid. I næste runde møder nordjyderne formstærke Lyngby, og det er denne kamp der afholder en for at gå all-in på AaB’erne allerede nu. I runderne efter ser modstanden mere overkommelig ud, når AaB’erne møder Vejle, OB og AC Horsens. Der skal dermed AaB-spillere ind på holdet før eller siden, og det afhænger kun af hvor stor en gambler man er, hvorvidt man tør satse på AaB’erne allerede fra kampen mod Lyngby.

Fem spilleranbefalinger

Forsvar
Jørgen Skjelvik
OB
3.029.000
vs. Vejle (H)

Efter en lang skadespause er backen nu tilbage i startopstillingen for fynboerne. Her fra er du som minimum sikret en spiller, der er altid spiller og som med giftige indlæg kan assistere. Senest assisterede han på to afslutninger mod Horsens.

Forsvar
Alexander Juel Andersen
OB
2.746.000
vs. Vejle (H)

For billige penge får du her, ligesom med Skjelvik, en forsvarsspiller, som altid spiller. Leverer knap så meget som hans norske back-kollega fremadrettet, men til langt under tre millioner er værdien fin.

Forsvar
Mathias Ross Jensen
AaB
3.691.000
vs. FC Midtjylland

Argumenterne for at vælge Ross Jensen er lidt de samme som for at vælge Juel Andersen. Bundsolid billig forsvarsspiller, som spiller hver gang. AaB’s program bliver nemmere fra runden efter Lyngby-kampen, men kan man ikke vente er Ross Jensen en mulighed.

Midtbane
Marcus Hannesbo
AaB
2.835.000
vs. Lyngby (U)

Den unge offensive kantspiller/back, kom ind i pausen i stedet for en skadet Jakob Ahlmann. Talentet er uomtvisteligt, og det samme er de offensive kvaliteter. Starter Hannesbo inde er han et scoop til prisen, men selv som indskifter viste han senest, at han både som afslutter og assistmager kan blive guld værd på et hvert managerhold.

Angriber
Sveinn Aron Gudjohnsen
OB
2.574.000
vs. Vejle (H)

Den unge islænding er et stort talent, hvilket udtagelsen til A-landsholdet senest viste. Han scorede Islands eneste mål ved U21-EM, og han assisterede Jebalis mål mod Horsens. Kvaliteterne besidder han og formen burde vær i top. Starter han inde – bør han også få chancen på dit hold.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *