Super Manager runde 13: Flaskehalsen peger på Søhøjlandet

Hvor står holdene før de sidste fem grundspilskampe? Super Manager runde 13 står først for, og der er gode muligheder for særligt SIF, hvis man spørger Guldnålen.

Hvad skal der ske i den kommende spillerunde i Super Manager? Det gør Guldnålen os klogere på, når øjnene falder på Super Manager runde 13.

Favorithold til runde 13

Der er mange gode kampe at se frem til, når Super Manager runde 13 spilles. Flere af kampene er 50/50, mens store favoritter også er at finde.

En af de helt store favoritter er Silkeborg, der i øjeblikket spiller god fodbold.

De har tre hjemmekampe og to udebanekampe tilbage, og det betyder, at der er gode odds for Søhøjlandet, der særligt er sikre på hjemmebane.

Dermed ser vi altså længere frem end blot den kommende runde, nu hvor grundspillet spidser til.

I spørgsmålet om, hvorvidt Silkeborg kan gå hen og blive mestre, så er svaret dog klart. “Nej”, lyder det fra fodboldeksperten i Guldnåle, Lasse Risager. Brøndby får derimod et “ja”.

Lyt til Super Manager-optakten:

Super Manager runde 14:

Forsvarsspilleren
Alexander Busch
Silkeborg IF
3.680.000
vs. OB

Der er udskiftninger i forsvaret, og her bliver der nu plads til unge Alexander Busch fra Silkeborg. Han står til 3,7 mio., og er en stensikker starter i Søhøjlandet. Man ved, hvad man får, og han er value-for-money. Man skal ikke forvente at få mål og assists, men man kan være sikker på kvalitet i forsvaret. Derfor falder valget på Busch.

Enableren
Isak Steiner Jensen
Viborg FF
2.765.000
vs. Vejle Boldklub

Vil du erhverve dig en angriber, som skiller sig ud fra mængden, og som kun 1,1% af Super Manager Efterår 2023-holdene har? Så skal du overvej Viborg-spilleren. Han har allerede været på måltavlen, og han kan komme til at give dig værdifulde point, som ikke lægger sig op ad alle andres spillervalg.

Angriberen
Oliver Sørensen
FC Midtjylland
4.319.000
vs. Lyngby BK

Oliver Sørensen fik scoret to mål i seneste kamp, og han ligner en, der har tur i den lige nu. Alle hans mål og assists er kommet gennem de seneste kampe, og det vælger Guldnålen at reagere på. Han er dygtig til at positionere sig, og det kan få stor betydning i de kommende runder.

Læs diverse optakter: HER

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *