Bededags-runden: 8 spillertips til miniferien

Hvem beder du til skal levere et hattrick i store bededags runden? Vi zoomer ind på tre hold og kommer med otte anbefalinger til runde 15 i Super Manager.

FCK har to fine kampe på programmet. Først mod AGF hjemme og dernæst FC Nordsjælland ude. Mod AGF har FCK den fordel, at de igen kan have tilskuere – og med sidste kamp in mente, så kan der dog også falde et par gule kort. Ligesom til runde 12 i Super Manager, så falder et par anbefalinger i løvernes retning.

Satset i Super Manager runde 15 er Horsens. “Den Gule Fare” har to fine kampe mod Vejle og Lyngby. Ikke utænkeligt, at de kan få point i begge kampe. 

Top 3: køb
Handel lukker om:
191
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
182
2. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
178
3. Filip Bundgaard Kristensen
Brøndby IF
5.677.000
-185
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-133
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-123
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

SønderjyskE er sidste hold jeg kigger nærmere på. De har et utroligt attraktivt kampprogram de næste tre runder, hvor de møder OB hjemme, Vejle ude og Lyngby hjemme. Tre glimrende kampe for sønderjyderne.

8 spilleranbefalinger

Forsvar
Victor Kristiansen
FC København
5.132.000
vs. OB

Den unge FCK-back må efterhånden siges at være lidt af et must. Han er begyndt at starte fast inde, men kan han også bidrage med lidt rent offensivt. Han har således lavet to assists her i foråret, efter han har fået chancen fra start. Hans prisskilt på sølle 2,8 mio. gør ham desuden attraktiv.

Forsvar
Peter Ankersen
FC København
6.169.000
vs. OB

Ankersen er kommet tilbage fra en skade og har siden da været en fast i startopstillingen for FCK. Han er kommet på måltavlen to gange i denne sæson. En af gangene var i seneste hjemmekamp mod FC Nordsjælland, hvor han fandt vej til netmaskerne. Han har haft 11 afslutninger og har skabt 17 chancer, og er kun eget af lidt over 2%.

Midtbane
Jens Stage
FC København
4.398.000
vs. AGF (H)

Han lavede et mål og en assist senest mod sin tidligere klub AGF, og mod århusianerne kommer han med garanti til at starte inde, da både Lukas Lerager og Carlos Zeca er i karantæne. Han er noteret for 3,8 xG, og har scoret tre gange i denne sæson og lavet tre assists. Eneste minus er, at han grundet Zecas karantæne, kan ligge dybere på midten.

Midtbane
Rasmus Falk
FC København
3.171.000
vs. Silkeborg IF

Et prisskilt på 7 mio. kan skræmme, men kigger man på hans stats er han kommet på måltavlen fire gange i denne sæson, mens han er registreret for 3,9 xG og har haft 25 afslutninger. Derudover har han skabt hele 35 chancer og bidraget med fire assists – og hele 8 skud indenfor rammen i foråret.

Midtbane
Hallur Hansson
AC Horsens
3.691.000
vs. Vejle (H)

Hansson kom på tavlen senest mod AaB og sikrede holdet en vigtig sejr i bundstriden. Han har haft 21 afslutninger i denne sæson og har samtidig skabt 12 chancer. Måltotalen siger 2, men han kan være et frækt valg med to udemærkede kampe på programmet (Vejle og Lyngby), og vi kan se start 11’eren mod Vejle fredag eftermiddag.

Angriber
Muamer Brajanac
AC Horsens
3.450.000
vs. AGF

Han har godt nok kun lavet et mål i denne sæson, men Muamer Brajanac er faktisk registreret for 1,4 xG. Samtidig har han lavet to assists og har haft ti afslutninger og også skabt det samme antal chancer. Han koster kun lidt over 2 mio. og har et ejerskab på under 0,5 %, så han kan være et godt sats.

Forsvar
Stefan Gartenmann
SønderjyskE
4.417.000
vs. AGF

SønderjyskE-stopperen er noteret for 2,2 xG, selvom han endnu ikke er kommet på måltavlen i denne sæson. Han har samtidig haft 14 afslutninger og skabt ni chancer til følge. Han har ligeledes lavet tre assists. Når man så tager hans relativt billige prisskilt in mente samt SønderjyskEs næste tre kampe, så er han et sikkert køb til runde 15.

Forsvar
Emil Holm
SønderjyskE
3.792.000
vs. OB (H)

En anden i bagkæden, der er attraktiv, er, Emil Holm. Det er blevet til et mål og en assist her i foråret, efter han er begyndt at få chancen fra start. Han har en scoringsprocent på 16,7 procent og samtidig er der gode chancer for, at han kommer til at starte inde mod OB. Han er et interessant valg, som i skrivende stund kun er taget af 0,5 %

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *