Super Manager runde 15: OB med store vinderchancer

Super Manager runde 14 er forbi, og vi ser sammen med Guldnålen frem mod runde 15. Selvom OB ikke har præsteret stort i denne sæson, er de favoritter til at tage de første tre point på hjemmebane.

Det var været en god Super Manager runde 14 for OB-fansene og FCK-fansene, sådan lyder det i hvert fald fra eksperterne hos Guldnålen. For Guldnålen gik det dog en smule nedad bakke rent spillemæssigt, da deres hold gik 89 pladser ned forud for næste runde i Super Manager.

Kaptajnvalget var on-point og altså også det, der redder Guldnålen fra at rykke yderligere nedad ranglisten – så tak til Gue-Sung Cho og FC Midtjylland for det.

Sandsynligheder til Super Manager runde 15

Når vi ser frem mod Super Manager runde 15, er der én favorit, der skiller sig ud.

Odense Boldklub har 63% chance for at vinde den kommende kamp mod Hvidovre, mens der er 38% chance for cleansheet, hvis man skal tro beregningerne.

Hjemmebanestatistikken har ikke været god for de blå-stribede, men hvis der skal hives en sejr hjem på hjemmebane, så skal det være mod Hvidovre, der har det svært i Superligaen.

Lyt til optakten:

Målvogteren
Nicolai Larsen
Silkeborg IF
5.200.000
vs. Randers FC

Guldnålen holder fast i målmand Nicolai Larsen, der frem mod den kommende kamp er en af de målvogtere, der har de bedste odds for at holde cleansheet og skrabe godt med managerpoint til sig. Ham og holdkammeraterne møder Randers på hjemmebane, og her burde der være gode vinderchancer.

Væksteren
Sean Klaiber
Brøndby IF
4.855.000
vs. FC København

“Sean Klaiber skal vi bare have til de kommende runder,” sådan lyder det var panelet. Han har udsigt til at kunne skabe vækst i de kommende kampe, selvom der er en derby i sigte mod FCK. Der satses ikke på cleansheetet, men derimod på værdien for flere runder frem. Det er desuden for sent at skifte og få noget ud af denne position, lyder det.

Kanten
Don Deedson Louicius
OB
5.589.000
vs. Hvidovre IF

Han er ejet af 1,8%. Når han spiller, så scorer han nærmest altid. Spørgsmålet er, om investeringen er god, når han spiller på et lidt tvivlsomt hold. Han skyder meget og er utrolig selvisk, lyder det fra Guldnålen. Dermed er der sandsynligvis gode point at hente. Han bliver endda forfremmet til kaptajn. Han er i en god stime.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *