Mediano: OB fortsætter stimen

Fløjten lyder søndag til 15. runde i Super Manager. Mange managers fik en slem overraskelse, da FCK tabte 4-0 senest, så er tillidden sluppet op? Mediano Manager ser nærmere på runden.

Robert Skov, Dame N’Doye og Jonas Wind med flere har været fast inventar på de fleste managerhold i Super Manager, men efter mesterskabet kom i hus kan man frygte for den manglende motivation. Samtidigt har FCM og Brøndby øjnene rettet imod pokalfinalen, så hvor efterlader det os managerspillere? Mediano Manager ser nærmere på den kommende rundes dilemmaer i managerspillet baseret på Superligaen.

Bronze til fynboerne

Mediano Manager har længe peget på OB, som deres favoritter til bronzemedaljerne og der er fortsat værdi i fynboerne. Bashkim Kadrii (7.835.000) ligner eksempelvis et must i slutprogrammet, hvor andre kæmper med motivationen. Der er dog også faldgruber iblandt. I podcasten kan du høre, hvorfor Mediano Manager har større tiltro til Casper Nielsen (4.528.000) end tomålskytten fra sidste runde, Troels Kløve (5.439.000). Oddset giver lige nu odds 1,9 på at Casper Nielsen vækster mest af de to. Du finder alle væddemålene her.

Strudsen
Yuri Yakovenko
Esbjerg
3.388.000
vs. SønderjyskE

“Trods et svært slutprogram er Esbjerg ét af kun to hold, der har andet end æren at spille for. Skal de ambitioner indfries skal Yakovenko levere. Med 4 mål i de seneste 8 kampe og en lav popularitet er Yakovenko et spændende valg” – Frederik Ingemann

Indeksspilleren
Oliver Lund
OB
5.908.000
vs. FC København

“Oliver Lund har sammen med resten af OB-holdet oplevet en opblomstring fra sin position på wingbacken. Lund kom på tavlen senest og assisterede kampen forinden. Han er brandvarm” – Kristoffer Skovgaard.

Kaptajnen
Bashkim Kadrii
OB
7.835.000
vs. F.C. Nordsjælland

“Kadrii har leveret 3 assists i de seneste 3 kampe, men målene bør komme allerede i den her runde. Kadrii er den spiller, der har registreret flest expected goals de seneste runder, og modsat andre populære kaptajnvalg er Kadrii tilmed garanteret fuld spilletid i jagten på bronze” – Frederik Ingemann.

Du kan høre både Frederik og Kristoffers anbefalinger i hver kategori i podcasten her:

Nysgerrig efter mere managerspil?

Du kan hente inspiration til diverse managerspil på Facebook-siden MANIAGER, hvor Frederik, Kristoffer og andre eksperter offentliggør deres hold forud for hver runde i Super Manager, Premier Manager osv. Prøv også KLUBHUSET, som er en gruppe, hvor selv de mindste deltajer kan diskuteres med andre managerspillere!

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *