Hold fast i favoritterne efter en ”klassisk” Superliga-runde

Syvende runde i Super Manager var på mange måder en klassisk Superliga-runde. Få mål, et par favoritnederlag og kaptajner med negativ vækst. Både FCK og Silkeborg var trods store favoritværdigheder ikke i stand til at hive point hjem mod hhv. Randers og Horsens. Det betyder, at rigtigt mange hold har oplevet en lav vækst i runden, og dette gjorde sig også gældende for Førsteholdet.

Sølle 59.000.- i samlet vækst var hvad Førsteholdet kunne skrabe sammen i syvende runde. Vi havde inden runden brugt hele 214.610.- i transfers, så kun Tonni Adamsens scoring og kaptajnbonus bragte os lige akkurat op på en positiv vækst. Kigger man på top-25 i præmiepuljen, er der også lave vækstrater. Her er gennemsnittet kun lige over 400.000.- og det er altså de 25 bedst placerede hold efter runden i Super manager Forår 2023!

Til den kommende runde vælger vi at holde fast i alle 11 spillere. De ti af vores spillere er favoritter i deres kamp, og kun Elias Achouri (Viborg) er undertippet ude mod FCK. Vores syv spillere fra FCK og FCM er rundens største favoritter og de tre fra Silkeborg er smalle favoritter ude mod OB, som kæmper med at holde nullet.

Det svære kaptajnvalg står igen mellem tre kandidater

Vores kaptajnvalg står igen mellem tre kandidater; Isaksen (FCM), Adamsen (SIF) og Daramy (FCK). Vi har valgt at gå med FC Midtjyllands komet Gustav Isaksen til denne runde. Det skyldes blandt andet:

  • Står til at generere den højeste vækst af de tre (marginalt over Daramy med knap 3.000.-)
  • Vi tror på, at flere vælger Daramy, og på den måde skaber vi en smule varians
  • Vi ved om Isaksen starter inde, da vi kender start-11 på FCM-AaB fredag aften. Det vil selvfølgelig overraske os, hvis ikke også Adamsen og Daramy starter inde, men her er vi i hvert fald helt sikre
  • AaB (36 mål i mod) har forsvaret noget svagere end Viborg (26 mål i mod) i sæsonen, og vi tror på, at Isaksen nok skal komme til chancer i en kamp, hvor AaB i den grad vil gå efter de tre point

Held og lykke i runden!


Kaptajnvalget
Gustav Isaksen
FC Midtjylland
8.531.000
vs. Silkeborg IF

Anførerbindet placerer vi i denne runde på Gustav Isaksen. Isaksen står som midtbanespiller, men spiller angriber. Fem mål og en assist i syv kampe er fremragende tal og med en hjemmekamp mod bundholdet AaB, ser vi stor værdi i Isaksen. Spidskompetencen er fart, og det tror vi, at han vil nyde godt af.

Vejen til varians
Kolbeinn Birgir Finnsson
Lyngby BK
3.039.000
vs. AaB

Finnsson er blot ejet af 1,8% i spillet, men ligger med en flot indeksværdi på hele 108! Det samme som Vavro fra FCK og niende bedst af alle forsvarsspillere i spillet. To oplæg har han lavet fra sin position på wingbacken, så det er en spiller med en fin offensiv x-factor. Lyngby vil være pæne favoritter, når de hjemme tager imod Horsens.

Enableren
Valdemar Lund Jensen
FC København
3.331.000
vs. Brøndby IF

Med et prisskilt på over tre millioner ville Valdemar Lund normalt ikke kunne kvalificere sig til kategorien ”enableren”, men når dette prisskilt hænger på en sikker starter fra FCK, så gør vi en undtagelse. Davit Khocholava er ude med skade de næste par uger, og den unge Lund vil helt sikkert tage den plads i midterforsvaret.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *