Striber på banen og Heiselberg på bænken

Bemærk at Førsteholdet er opdateret siden podcasten blev optaget mandag aften. Ud er gået både Grabara (FCK) og Heiselberg (FCM). Ind i stedet er kommet Lössl (FCM) og Minteh (OB).

Spredning på de offensive pladser

FC Midtjyllands unge angriber Frederik Heiselberg ser ud til at kunne miste startpladsen til enten Brumado eller Simsir i den kommende kamp ude mod AC Horsens. Vi ”udnytter” tvivlen til at komme ud af situationen hvor hele fire af de syv offensive pladser på Førsteholdet var optaget af FCM-spillere.

I angrebet erstattes Heiselberg af OBs stjernefrø Yankuba Minteh (OB), som spiller hver gang på den foretrukne position som højre kant. Minteh er i storform med to oplæg senest og står overfor et Lyngby-mandskab, som skal frem på banen i jagten på tre point. Dette vil skabe plads til Minteh på kanten. I runden efter skal OB en tur til Horsens, så kampprogrammet er også fornuftigt.

Karantæner på Viborg-midtbanen

Elias Achouri (Viborg) er i karantæne til den kommende runde Super Manager. Derfor må han selvfølgelig forlade Førsteholdet til en runde, hvor Viborg også må se bort fra Jakob Bonde i en svær kamp hjemme mod FC Nordsjælland. Ind kommer i stedet Kristoffer Olson (FCM), som har haft en yderst offensiv rolle under det nye Thomasberg-FCM. 

Vi har, som holdet også afslører, stor tiltro til FC Midtjylland i resten af nedrykningsspillet. Derfor falder rundens anførevalg endnu engang på Gustav Isaksen, som også har spillet angriber i flere kampe under Thomasberg.

Hvordan skal dette finansieres?

Til at finansiere de planlagte udskiftninger er vi tvunget til at skifte Kamil Grabara (FCK) ud, og sætte Jonas Lössl (FCM) ind i stedet. Dette er dog ikke helt tosset, da FCMs clean-sheet værdi i den kommende runde også er højere end FCKs. Vi forventer at beholde Midtjylland-målmanden i resten af spillet.

Til sidst er det værd at nævne, at FC Københavns midt-stopper Valdemar Lund ser ud til at blive klar til den kommende runde. Derfor beholder vi ham også inde på holdet.

Lyt med her:

Kaptajnvalget
Gustav Isaksen
FC Midtjylland
8.531.000
vs. Silkeborg IF

FCM er rundens største favorit sammen med BIF. Isaksen scorede i seneste kamp. Seks mål i otte kampe. Står som midtbane, men spiller angriber i store dele af kampene. Behøver vi sige mere? Isaksen er endnu engang kaptajn på holdet, og vi tror på, at FCM kan komme fra Horsens med et godt resultat.

Vejen til varians
Bashkim Kadrii
OB
5.567.000
vs. AC Horsens

Tallet bag Kadrii er 207.000. I både runde syv OG otte har Kadrii været den højest vækstende angriber med ja, præcis 207.000.- i begge runder. Kadrii får med stor sandsynlighed muligheden fra start hjemme mod Lyngby og har gode kanter til sin assistance i jagten på mål. Kun ejet af 3,0% og kan skabe en god varians på mange hold.

Enableren
Tobias Slotsager
OB
2.147.000
vs. AC Horsens

Slotsager ser ud til at have vundet en startplads i OBs midterforsvar, hvor Ivancevic døjer med skader og Paulsen ikke har været 100% fit på det seneste. En pris på 2.131.000 er fristende for en startende forsvarsspiller, som tager imod Lyngby, der er uden karantæneramte Gytkjær og skadet Finnbogason. Slotsager er et godt køb til prisen!

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *