Få styr på strategien: Sats på de bolsjestribede

Onsdag 3. marts kl. 18.00 ruller Superliga-bolden igen, når der fløjtes op for endnu en runde i Superligaen. Dermed også en ny runde i Super Manager Forår 2021. Vi har fundet ni interessante spillere frem til denne runde.

Rundens to største favoritter må siges at være FC København og FC Midtjylland. FCK møder på hjemmebane Vejle, mens FCM skal en tur til Lyngby. To attraktive kampe for de to tophold i Superligaen. Det er dog et helt tredje hold, som vi i denne optakt zoomer nærmere ind på. Hvis du ikke allerede har styr på din strategi, så er det ved at være nu, du skal gøre det.

Kig mod det nordjyske

AaB er fortsat uden sejr i foråret, men lad dig ikke skræmme. Nordjyderne har nemlig leveret et par fine præstationer. Senest mod FC Nordsjælland var AaB det bedste hold på banen og fik også puttet bolden i netmaskerne hele to gange, mens man endda fik annulleret et mål for offside. Faktisk blev AaB noteret for 10 afslutninger mod FCN, mens holdet også noterede sig det samme antal xG, som de endte med at have på måltavlen. Nemlig 2,0 xG.

Nu møder AaB så ligaens måske ringeste hold AC Horsens, når nordjyderne drager en tur til det østjyske. Horsens har endnu ikke scoret i foråret og er uden sejr i Superligaen siden 29. november sidste år, hvor holdet slog Vejle med 3-1. Med andre ord er der tale om en meget attraktiv kamp for AaB mod et svagt Horsens-mandskab.

Går vi længere frem, har AaB faktisk også et fint program. I runden efter møder man nemlig SønderjyskE på hjemmebane, inden man derefter skal en tur til Vejle. Sidst, men ikke mindst møder AaB de fynske drenge fra OB i runde 9 i managerspillet, inden Superligaen deles i to pulje med et mesterskabsspil og et nedrykningsspil.

Det kan derfor muligvis betale sig at købe ind på AaB allerede nu, hvis man ikke købte ind på SønderjyskE i sidste runde. Læg dertil, at chancerne for at AaB ender i nedrykningsspillet og dermed får lettere modstand, er til stede.

Til sidst er der Brøndby. Kampprogrammet er måske ikke det mest attraktive, men der er flere spændende spillere hos de blågule fra Vestegnen. Så måske noget af det tabte kan indhentes ved at købe ind på Brøndby, der i denne runde møder et skadesplaget Randers-mandskab.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Hold fast i din strategi

Som tidligere nævnt, så står du måske i en situation, hvor du før sidste runde købte ind på SønderjyskE og satsede på flere af deres spillere. Jeg vil anbefale, at du holder fast i din strategi, hvis du tænkte langsigtet og købte ind på SønderjyskE. Sønderjyderne har stadig et fint program, og selvom de i næste runde møder AaB, som jeg før talte varmt om, så skal du ikke lade dig lokke ud af kurs. Du kan med fordel satse på enten SønderjyskE eller AaB til de kommende runder.

Ligeledes nytter det ikke at begynde at købe stort ind på AGF til denne runde. I sidste runde anbefalede jeg et par spillere fra FC Nordsjælland, og selvom AGF til opgøret i denne runde mod FCN er forholdsvis store favoritter, så er det værd at lægge mærke til århusianernes kampprogram. Her er modstanderne FC Midtjylland på udebane, Randers på hjemmebane og Brøndby på udebane. Ikke ligefrem et særligt attraktivt kampprogram for AGF. Men hvis du har AGF-spillere på dit hold, så hold fast i dem.

Forsvarsspiller
Kristoffer Pallesen
AaB
7.099.000
vs. FC Midtjylland

AaB-backen har i denne sæson spillet fast for nordjyderne. Han er noteret for 0,8 xG, og han har samtidig skabt 12 chancer og haft syv afslutninger. Han har ligeledes stået for 2 assists i denne sæson. Hvis du vælger at købe ind på AaB, så kan Pallesen derfor være et fint køb, da der muligvis også er udsigt til et clean-sheet mod Horsens.

Midtbanespiller
Iver Fossum
AaB
5.359.000
vs. FC Midtjylland

Jeg har førhen anbefalet Iver Fossum, og det vil jeg gøre igen. Mod FCN kom han nemlig på måltavlen på ny. Han er nu oppe på 6 mål i 17 kampe. Hans scoringsprocent er samtidig på 42,9 procent, hvilket stadig er et af de højeste tal i Superligaen blandt midtbanespillerne. Fossum har desuden lavet 2 assists i foråret. Fossum sparker i øvrigt straffe.

Angriber
Tim Prica
AaB
3.686.000
vs. VS. AC Horsens (U)

Mod FC Nordsjælland senest kom Tim Prica på måltavlen for første gang i denne sæson, og det virker som om, at formen peger i den rigtige retning for AaB-angriberen. Han har skabt 7 chancer og har haft 7 afslutninger. De fleste af afslutningerne er dog kommet i forårets første fem kampe.

Angriber
Tom van Weert
AaB
5.470.000
vs. VS. AC Horsens (U)

Et frækt valg til dit angreb kan være Tom van Weert. Han er noteret for 4,8 xG, selvom han kun er kommet på måltavlen tre gange i denne sæson. Samtidig har han haft 22 afslutninger og er noteret for 2 assists. Eneste minus ved Van Weert er, at han sandsynligvis starter ude. Vi kan dog se AaB’s opstilling til runden, så husk at tjekke den først.

Forsvarsspiller
Ailton Ferreira Silva
FC Midtjylland
3.975.000
vs. VS. Lyngby (U)

Med Paulinho i karantæne mod Lyngby og AGF i de næste to runder bør Ailton få chancen fra start. Mod OB i pokalen fik Ailton chancen forleden, så han har allerede spillet lidt minutter for Midtjyllands førstehold. I sæsonen 2019/2020 lavede Ailton desuden 3 mål og 3 assists i 28 kampe for FK Qarabag. Man får dermed en back med offensiv appel.

Forsvarsspiller
Alexander Scholz
FC Midtjylland
5.834.000
vs. VS. Lyngby (U)

5.8 mio. for en FCM-forsvarsspiller lyder måske af meget, men med Scholz får du X Factor. Han er noteret for 2.3 xG og har haft 8 afslutninger i denne sæson. Samtidig har han en scoringsprocent på 25 procent. Der er desuden chancer for, at Scholz sparker straffespark for FCM, da han er en del af trioen i FCM, der får ansvaret fra 11-meter pletten.

Midtbanespiller
Evander
FC Midtjylland
4.672.000
vs. FC Nordsjælland

Hvis du ikke satser på FC Midtjyllands dyre defensiv, så kan Evander være et godt alternativ. Trods sit høje prisskilt på knapt 7 mio. har Evander masser af X Factor. Han er noteret for 2.8 xG, hvilket måske ikke lyder af meget. Men han har haft hele 29 afslutninger og skabt 32 chancer. Han har været den tredje mest afsluttende midtbanespiller.

Midtbanespiller
Morten Frendrup
Brøndby
7.415.000
vs. FC Nordsjælland

Trods sin placering på den centrale midtbane er Morten Frendrup noteret for 0,8 xG. Dette er endda, selvom han endnu ikke er kommet på måltavlen i denne sæson. Til gengæld har han lavet 2 assists og skabt 16 chancer. Han er samtidig fast mand i startopstillingen, så man vil med sikkerhed også få sejrsbonus, hvis Brøndby vinder over Randers.

Angriber
Simon Hedlund
Brøndby
5.914.000
vs. VS. Randers FC (H)

Det er blevet til 5 mål og 4 assists i denne sæson for Simon Hedlund. Han har samtidig en scoringsprocent på 38,5 procent, hvilket er det sjette højeste blandt samtlige angribere i Superligaen. To af Hedlunds mål er desuden faldet i foråret, og det vidner om, at svenskeren er i fin form. Han kan derfor være et interessant valg i stedet Uhre fx.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *