Rundens store favorit: Kig mod det midtjyske

Søndag kl. 17.00 sparkes Runde 9 af Super Manager i gang. Alle seks kampe i runden afvikles på samme tid, og især ét hold skiller sig ud som rundens favorit. Få dine søndags-handler på plads med disse transfer-tips.

Der er igen flere tætte og ikke mindst afgørende opgør i vente i 9. runde af Super Manager. Derfor vil jeg anbefale, at du ikke handler det store til denne runde. I stedet bør du holde fast i de spillere, du har. Hvis du ligger inde med AaB, Lyngby eller SønderjyskE -spillere, så hold fast i dem. Ingen af ovennævnte møder på papiret uoverkommelig modstand i Runde 9. Lad dig derfor ikke skræmme af, at der for alle tre holds vedkommende er livsvigtige point på spil i sidste runde af grundspillet. Overvej derfor grundigt om eventuelle transfers er nødvendige.

Bemærk dog, at kampprogrammet for både mesterskabsspillet og nedrykningsspillet endnu er ukendt. Det kan derfor være en god ide at holde transfergebyret nede til runden. Men hvis du skal kigge en vej, så kan du med fordel kigge mod det midtjyske, hvor FC Midtjylland er rundens største favorit. Ulvene giver kontinuitet på dit hold, da du efter al sandsynlighed kan beholde dine FCM-spillere resten af spillet og dermed holde transfergebyret en smule nede i resten af spillet. 

FC Midtjylland er storfavoritter

Hvis du alligevel skal en tur på transfermarkedet inden denne runde, så skal du kigge mod det midtjyske. Her møder FC Midtjylland nemlig Vejle på hjemmebane. På papiret er midtjyderne rundens klart største favorit. Samtidig skal FC Midtjylland ganske enkelt vinde denne kamp, hvis de vil gøre sig bare de mindste forhåbninger om at hente Brøndby på førstepladsen i Superligaen.

FC Midtjylland har været skidt kørende på det seneste, hvor resultaterne har været en smule svingende, og særligt målscoringen har manglet. Tre kampe i træk er man nu gået målløse fra banen i Superligaen. I seneste kamp mod FC København var man dog i store dele af opgøret bedst, og samtidig holdt man københavnerne fra de helt store åbne målchancer. Således noterede midtjyderne sig blot 0,82 xG imod sig over hele kampen. Det synes dermed overvejende sandsynligt, at midtjyderne endelig kan få hul på “målscoringsbylden”, og samtidig lukke af bagtil.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Formstærk angriber frister

Mange managers var enten lykkelige eller frustrerede i sidste runde af Super Manager. Her lavede Brøndbys formstærke angriber Mikael Uhre et vaskeægte hattrick på en halvleg mod OB. Han vendte dermed op og ned på stillingen i spillet. Nu møder Brøndby AGF på hjemmebane. Et opgør, der papiret godt kunne gå hen og blive utrolig tæt.

Alligevel vil jeg mene, at tiden er kommet til at få Mikael Uhre ind på sit hold, hvis han ikke allerede befinder sig der. Brøndby-angriberen kan potentielt afgøre spillet. Han er noteret for 12 mål og 5 assists indtil videre i denne sæson. Det er ikke en tilfældighed, at Uhre er kommet på måltavlen hele 12 gange i indeværende sæson. Brøndby-angriberen er nemlig noteret for 11,4 xG. Sammenligner man Uhre med Jonas Wind fra FCK, så er Wind noteret for 11 mål, men han har kun registreret 9,8 xG.

Overvejer du en ny angriber og står valget mellem Uhre og Wind, så vil jeg helt klart anbefale at købe formstærke Uhre fremfor løvernes Jonas Wind.

Målmand
Jonas Løssl
FC Midtjylland
6.551.000
vs. VS. Vejle (H)

Løssl har tilkæmpet sig pladsen som førstekeeper i FC Midtjylland, og han har holdt clean-sheet i de to seneste kampe. Han kunne meget vel holde clean-sheet igen mod Vejle, og samtidig vil du kunne beholde ham i resten af spillet.

Forsvarsspiller
Paulinho
FC Midtjylland
6.491.000
vs. AaB

Paulinho er igen tilbage efter en overstået karantæne. Han er registreret for 0,7 xG i denne sæson, og står samtidig noteret for 13 afslutninger og skabt 15 chancer. Den brasilianske back har også assisteret to gange i denne sæson. Med udsigt til et muligt clean-sheet plus lidt X-factor, kan Paulinho være et fint valg.

Angriber
Gustav Isaksen
FC Midtjylland
10.099.000
vs. FC Nordsjælland

Unge Isaksen har efterhånden bidt sig fast på holdet i FC Midtjylland. Han er noteret for 1,7 xG, og han er også kommet på måltavlen en enkelt gang i denne sæson. Han har samtidig scoret to gange i pokalturneringen. Alene hans prisskilt på 2,7 mio. gør, at Isaksen er attraktiv til denne runde.

Angriber
Mikael Uhre
Brøndby
7.497.000
vs. VS. AGF (H)

12 mål i denne sæson er det blevet til for Mikael Uhre. Han har haft 40 afslutninger og skabt 20 chancer. Samtidig ligger hans scoringsprocent på 30 procent, hvilket er højt for en angriber. Han har også lavet fem assists og hattricket i seneste runde mod OB gør bestemt ikke Uhre mindre interessant. Uhre er mere eller mindre et must have.

Midtbanespiller
Magnus Kofod Andersen
FC Nordsjælland
4.005.000
vs. Brøndby IF

FCN-spilleren er interessant hvis du tror, at FC Nordsjælland slår SønderjyskE og ikke er en af dem, der har købt ind på sønderjyderne. Han har allerede scoret to mål i foråret, og er noteret for 3,5 xG. Han har haft 17 afslutninger og skabt 17 chancer.

Angriber
Ibrahim Sadiq
FC Nordsjælland
2.906.000
vs. VS. SønderjyskE (H)

En anden formstærk FCN-spiller er Ibrahim Sadiq. To mål i foråret er det blevet til og en enkelt assist. Han har samtidig haft 11 afslutninger og har en scoringsprocent på næsten 20. Prisen på den rigtige side af tre millioner gør yderligere Sadiq til et billigt og spændende valg.

Forsvarsspiller
Jakob Ahlmann
AaB
3.833.000
vs. VS. OB (H)

AaB kan selv afgøre deres skæbne i forhold til top seks, og i forsvaret er Ahlmann interessant. Han kom på tavlen senest mod Vejle og står noteret for 0,7 xG. Han har skabt 16 chancer og har haft 7 afslutninger, mens hans scoringsprocent ligger på 28,6. Han kan være et godt valg mod et vaklende OB-mandskab.

Angriber
Tom van Weert
AaB
5.725.000
vs. VS. OB (H)

Tom van Weert ser ud til at have generobret pladsen i angrebet hos AaB. Han kom senest på tavlen mod Vejle, og han er noteret for 6 xG, selvom han kun har fundet vej til netmaskerne fire gange i år. Han har samtidig haft 25 afslutninger og skabt 10 chancer. Han er et giftigt valg, hvis du skal satse lidt.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *