3 billige spillere der holder transfer-gebyret i bund

Campo.dk’s manager-ekspert Per V. Hansen har en masse billige, unge spillere i kikkerten til sidste runde i Super Manager – Forår 2022.

Lørdag kl. 17.00 sparkes sidste runde af Super Manager i gang. Det vil sige, at line-ups til de tre første kampe, dem fra kvalifikationsspillet, cirka kl. 16.00 – og her kan du måske finde nogle gode fiduser til det sidste manager-sats. 

Dem kan du også få ved at læse alle Per V. Hansens anbefalinger til sidste runde i Super Manager – Forår 2022, hvor han især har fokus på de to tophold. 

– De store favoritter F.C. København og FC Midtjylland har hver fire spillere med, mens de mindre favoritter fra Viborg FF, Brøndby IF og FC Nordsjælland er repræsenteret med hver en. Forklarer Per V. Hansen.

Vi har plukket tre af anbefalingerne, som ikke kommer til at koste dig så meget i transfergebyr op til sidste runde. 

Tre billige anbefalinger

Forsvar
Elias Jelert
FC København
2.783.000
vs. AaB

Denis Vavro og Davit Khocholava misser en eventuel guld-fest pga. karantæne. Det åbner til gengæld døren for endnu en startplads til unge og pålidelige Jelert, som er startet inde i de seneste to kampe – og står til kun 2.8 mio.

Midtbane
Hakon Arnar Haraldsson
FC København
2.900.000
vs. AaB

Per V. Hansen anbefaler fortsat FCK’ere på midtbanen – og der er et par billige islændinge på løvernes midtbane. Både Johanneson (5 mio.) og Haraldson finder vej til hans sidste anbefalinger. De har fint vækst-potentiale, ligner sikre starter og koster ikke meget for et tophold.

Angriber
Mathias Kvistgaarden
Brøndby IF
2.510.000
vs. Silkeborg IF

Brøndbys pt farligste mand har scoret 2 mål og lavet en assist i de sidste fire kampe – og i lighed med FCK’erne, så er han rørende billig. Næste sæson kommer han ikke til at koste 2.5 mio. så hvis du skal spare på transfergebyret til sidste runde, så er han oplagt.

Deadline tips

Hvis du vil have de sidste tips til sidste runde, som starter lørdag kl. 17.00, så skal du overveje at downloade Campo’s app via App Store eller Google Play

Her kan du tilmelde dig Holdet.dk-notifikationen. Så vil du få en notifikation omkring 45 min. inden rundestart, hvor Per V. Hansen kommer med de seneste anbefalinger til Super Manager – Forår 2022.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *