Quiz: Hvor længe har du spillet manager?

Swush, som er firmaet bag Holdet.dk, har lavet managerspil i 20 år. For at teste din viden har vi lavet en lille nostalgi-quiz, hvor du kan teste hvor godt du kan huske managerspillet.

Dengang Herfølge var Danmarksmester og topscoren i Premier League hed Kevin Phillips blev der lavet et online managerspil.

Spillet har skiftet form igennem årene – ligesom os der spiller det. Men i sin essens er spillet det samme. Det er sat i verden for at gøre sporten sjovere – og gør det stadig.

Test dine manager-historik – og se hvor erfaren en Holdet.dk manager du er.

[ays_quiz id=’3′]

Kort om Swush

Swush blev grundlagt i år 2000 af Ole Christensen og Jesper Carstensen. De to venner arbejdede i reklame-branchen, men så et stort potentiale i at “tage managerspil online”. I 1990’erne foregik managerspil på den måde, at man indsendte kuponer via brev med de spillere man ville vælge, og når man skulle skifte ud, så foregik det via telefonen. Men IT-udviklingen åbnede op for nye måder at lave managerspil.

Det første managerspil, som Swush stod bag, var Formel 1 Manager i samarbejde med DR Sporten. Siden da har Swush leveret managerspil til danske partnere som BT, Onside og DR og udenlandske partnere som ESPN, Eurosport og det norske dagblad VG.

I dag samarbejder Swush med skandinaviens største avis Aftonbladet og udbyder sæson-lange managerspil på Holdet.dk og daglige managerspil på Lynholdet.dk.

Igennem årene har managerspillene udklækket masser af vindere af håneretten. Alle der har prøvet at slå vennerne i miniligaen eller kollegaerne i en slutrunde dyst kender følelsen. Vi har samlet en oversigt over de seneste års vindere på Holdet.dk, og fortæller deres historier.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *