Team Gregario afslører sit hold til 1. etape

Vuelta a España 2021 er sæsonens sidste Grand Tour. Igennem hele løbet kommer Jesper Carstens med daglige optakter til managerspillerne. Her er Jespers bud til Vueltaens 1. etape.

Under Vuelta a España 2021 vil Team Gregario.dk hver dag komme med en optakt til den kommende etape. I optakten kigges der hurtigt på ruten til etapen, men det væsentligste er de tre rytterbud, der gives afslutningsvist i artiklerne:

  • Favoritten: Det er den rytter, vi tror vinder etapen uanset pris.
  • Outsideren: Det er en rytter til en værdi af maksimalt 8 millioner kroner, som kan køre top10 på etapen,
  • Jokeren: Det er en rytter til en værdi af maksimalt 4 millioner kroner, som kan køre top15 på etapen.

Optakterne falder hver aften inden næste etape. Undtagelsen er den første optakt, der både kommer tidligere end de øvrige optakter, men som også indeholder et bud på et helt hold, og ikke blot tre rytterbud.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Fra 2. etape serveres der dagligt tre bud, akkurat som vi gjorde det under årets managerspil til Tour de France og som vi gjorde det i Giro d’Italia 2021.

Ruten på 1. etape af Vuelta a España 2021

Vueltaens 1. etape er en særdeles svær størrelse. Der er tale om en kort prolog på 7,1 kilometer. I begyndelsen af etapen er der en hård stigning i form af Alto del Castillo (7,1 % over 1,2 kilometer), men de sidste 3,5 kilometer foregår på fuldstændig flad landevej.

Primoz Roglic
Jumbo-Visma
10.000.000
vs.

Primoz Roglic ligner etapens favorit. Det er et felt uden de store specialister, og dermed bør den olympiske mester have særdeles gode chancer for at føre Vueltaen fra starten af løbet.

Michael Matthews
BikeExchange
9.000.000
vs.

Der køres på en teknisk rute, og her er Michael Matthews ofte ret god. Længden bør også passe ham ganske fint, og i et specialist-fattigt felt virker han som et solidt sats.

Tom Pidcock
Ineos Grenadiers
6.000.000
vs.

Tom Pidcock har ikke leveret alverden i enkeltstartsdisciplinen. Det er ikke ofte, han har kørt enkeltstarter. Men briten er et wonderkid, og til prisen kan han hurtigt vise sig at være et kup. Jeg tør ikke vrage ham, for han har et meget højt topniveau.

Jan Tratnik
Bahrain-Victorious
4.000.000
vs.

Jan Tratnik har været bomstærk i 2021, og i et felt uden de store specialister, bør en top10-placering være inden for rækkevidde for Tratnik, der blev slovensk mester og nummer otte på den afsluttende enkeltstart i Giroen. Længden på den her gør det dog mere tilfældigt.

Will Barta
EF Nippo
4.500.000
vs.

Will Barta har intet vist i år, og på den baggrund er det et lidt vovet valg. Barta var dog rigtig stærk i disciplinen for bare et år siden, hvor han blandt andet blev nummer to på enkeltstarten i Vuelta a España.

Lawson Craddock
EF Nippo
5.000.000
vs.

Lawson Craddock har været fornuftigt kørende i år, og det blev blandt andet til en triumf ved de nationale mesterskaber. For eksempel var det ikke kønt ved OL, men han plejer at være stabil i disciplinen.

Josef Cerny
Deceuninck-Quick Step
5.000.000
vs.

Kigger man resultaterne igennem, så er Josef Cerny vel den næstbedste enkeltstartsrytter i feltet – men i 2021 har han ikke præsteret i disciplinen. Finder han formen her til Vueltaen? Tja – måske. Topniveauet er til en top5-placering.

Quinn Simmons
Trek-Segafredo
3.000.000
vs.

Der er penge til at købe et større navn, der har vist mere på enkeltstartscyklen, men i jokerens ånd peger jeg på Quinn Simmons. Og det er ikke helt ubegrundet: Nok har han ikke vist meget på enkeltstartscyklen som profesionel, men som juniorrytter var han en specialist i disciplinen. Og han er uhyre formstærk med sejren i Vallonien Rundt.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Brian Knudsen13. august 2021 kl. 10:38

    Har du et bud på nogle gode valg af ryttere såfremt du ikke spiller med guld hold?

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *