Tidligere mester: Tre tips til sejren

Søren Klemensen vandt sidste efterårs spil til Superligaen og han har taktikken klar: Lav grundig research, køb profilerne og hold igen med udskiftningerne. Få tre tips & fire spilleranbefalinger her!

Inden holdet bliver sat til Super Manager – Efterår 2019, så kaster Søren Klemensen, der til daglig er familiefar og marketingschef, sig grundigt ned i data’en og researcher via manager-podcasts, nyhedssites og ikke mindst statistik sider. 

Få handler 

Sidste år vandt den inkarnerede AGF-fan suverænt spillet med over 0.5 mio. i ned til nummer to. Sejren kom i hus ved at lave få udskiftninger. Faktisk skiftede Klemensen kun ud 25 gange på de 20 runder, og holdt således sine udgifter på transfergebyr nede på 1.2 mio. 

Tip nr. 1: Hold igen med udskiftningerne! 

Tænk langsigtet 

Research inden spil- og rundestart er essentiel. Der kan laves research til managerspil på mange måder, men den mest simple er at sikre, om dine spillere har mulighed for at komme i aktion (altså tjek skades- og karantænelister) og se holdenes kamprogram. 

Tip nr. 2: Tænk 5-6 runder frem! 

Køb profilerne 

Klemensen foretrækker at fylde holdet med de lidt dyre profiler, og så holde igen med boblerne. I stedet fyldes der op med lidt billigere spillere, som dog har en potentiel upside. Af profilerne vil Klemensen strække sig rigtig langt for at få Dame N’Doye (10 mio.) på Holdet. 

Tip nr. 3: Gå efter de dyreste!

Udover Dame N’Doye så peger Søren Klemensen også på disse fire spillere, som gode alternativer til prisen, så man kan få råd til at sætte de dyreste i sin start 11’er.

Fire spillertips til 1. runde

Målmand
Jacob Rinne
Aab
4.614.000
vs. OB

AAB har et fordelagtigt startprogram med kampe mod Lyngby, SønderjyskE og Silkeborg. Det kunne meget vel medføre en eller flere Clean Sheets til Rinne.

Forsvar
Victor Nelsson
FC København
5.915.000
vs. FC Midtjylland

FCK’s nye back er en populær herre. Med et prisskilt på kun 3 mio. og udsigt til spilletid hos de forsvarende mestre er Victor Nelsson en no-brainer til første runde.

Midtbane
Lucas Andersen
Aab
10.099.000
vs. FC Nordsjælland

Aab’s offensive midtbanespiller har et godt startprogram, og så bruges han til tider helt på toppen som spidsangriber. Som alternativ anbefales FCK’s Victor Fischer (7.5 mio.).

Angriber
Mikael Uhre
Brøndby
4.000.000
vs. Silkeborg (hjemme)

Brøndby starter med en nem hjemmekamp imod Silkeborg, og hvis du har brugt en stor del af budgettet på Kamil Wilczek (7 mio.), så kan du spare lidt på hans angrebspartner Uhre.

Hvis du vil have flere spillertips, så tjek også Mads Junker’s managerhold til 1. runde af Super Manager – Efterår 2019.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *