Junker’s tips: Sats på Sterling

Mangler du et hattrick, så læs med her. 2 ud af 5 af Mads Junkers anbefalinger til “Den Sikre” har leveret tre mål i samme kamp. Tjek her, hvem Eurosport’s kommentator har i kiggerten til runde 6.

Efter fem runders anbefalinger er der kommet to tips i kategorien “Den Sikre”, som er ført til hattricks. Forhåbentligt fortsætter hit-raten. Der var også over 100.000 til jokeren fra sidste runde: Jonathan Castro Otto, forsvarsspiller fra Wolverhampton.

Runden byder på en del storfavoritter. Såvel Manchester City som Liverpool ligner sikre vindere. Det samme gør resten af top-6 klubberne, og særligt Chelsea ligner et mandskab, som man skal regne med.

Her er mine tre tips til runde 6 i Premier Manager – Efterår 2018

Jokeren: Oliver Giroud 

O. Giroud

Angriber-jokeren til runde 6?

Den “ufarlige” verdensmester var fremragende i seneste kamp for Chelsea. Med den præstation ligner han træner Sarri’s fortrukne angriber de næste par runder. Hvis Chelsea maskinen fortsætter i den tempo den pt. kværner i, så er der alle muligheder for at Oliver Giroud (6.377.000) kan få sin bid af pointene. Hans samspil med Eden Hazard er i hvert fald et tydelig plus for den velsmurte offensiv. Med blot 1.0% ejerskab er der mulighed for at ændre lidt af dit angreb med den lange Chelsea angriber

Værdispilleren: Mesut Özil 

Den kontroversielle tysker satte et afgørende præg på Arsenals sejr i seneste runde mod Newcastle. Det ligner dermed, at diverse uoverensstemmelser med Emery er forsvundet for denne gang. Til en pris på 4.722.000 er Mesut Özil lidt af en gave specielt når man tænker på Arsenals kommende kampprogram. Jeg er personlig lige så stor fan af Özil, som DSB er af snevejr, men han er svær at komme udenom til denne runde.

Den Sikre: Raheem Sterling 

R. Sterling

3 mål har han scoret i sæsonen

At ramme Guardiolas start-11 er lidt af en opgave, og det mest sikre offensive kort ligner stadig Sergio Agüero. Men vil man sprede sig lidt fra det oplagte sikre valg, så er Raheem Sterling (8.796.000) et god bud på en pointgivende mand. Han er et temmelig sikkert kort under Pep, og efter skuffelsen i CL mod Lyon, er det svært at forestille sig at City mandskabet ikke kommer ud med en stærkt alternativ opstilling.

Dertil er Guardiola trods alt for stolt – og det kan nemt gå ud over Cardiff. Selv efter 3-0 sejren i sidste uge over Fulham, var City manageren så utilfreds, at han inddrog spillernes fridag og kaldte dem til træning dagen efter. Det kunne umiddelbart ligne en nedslagtning af hjemmeholdet.

Premier Manager - Efterår 2018 - runde 6

Mads Junker’s bud på et slagkraftigt hold til runde 6

The Pirates

Efter et par magre runder kom der igen vind i sejlene på mit mandskab. Eden Hazard’s hattrick og David Silva’s scoring var højdepunkterne, ligesom clean sheet-bonus til Hennesey var fint. Salget af Salah viste sig helt perfekt, så der blev plads til den lille Chelsea belgier. Forhåbentligt sparer M. Salah på kræfterne i opgøret mod Southampton. Der er i hvert fald et hav af store kampe forude for Liverpool.

Jeg endte desværre ikke med at holde W. Zaha, men kastede mig over en klar Chelsea satsning med Pedro og Alonso ved siden af Hazard. Forhåbentligt betaler de dyre indkøb sig tilbage i denne runde. Holgate er en færdig mand, men ellers ligner det umiddelbart en runde uden de store transferes.

Dermed kommer mit hold til at se nogenlunde således ud:

Mads Junker's hold til runde 6

The Pirates – som de stiller op til runde 6 i Premier Manager – Efterår 2018

Læs også Mads Junkers strategien bag et vinderhold i Premier Manager.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
4 kommentarer
 • Mathias Ringberg20. september 2018 kl. 20:55

  Så vidt jeg kan se, har der ikke været nogle nyheder omkring Mendy’s knæskade, som gjorde at han missede GW5. Det er en næsten umulig opgave at erstatte ham til prisen, men hvad ville du give som gode bud i forhold til form/fixtures.?

  • dil_42021. september 2018 kl. 11:09

   bournemount har været et forrygende hold med masser af mål. de spiller mod burnly som de helt sikkert kan slå. de vil jeg helt sikekr vælge Adam smith eller cock, som begger ligger undr mendys pris.

  • Sjæfen21. september 2018 kl. 17:01

   Enig. Cock skulle især være en potent afslutter i feltet – især hvis underlaget er vådt.

 • dil_42021. september 2018 kl. 11:04

  mendy og pedro spiller ikke. heads up boys.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *