Jysk guld til runde 3

3. runde af Super Manager står for døren, når der søndag den 14. februar kl. 14.00 bliver fløjtet op til en ny runde i Superligaen. Hvis du allerede er sakket en smule bagud i Super Manager, så fortvivl ej, for til denne runde er der en masse billige scoops.

Det vrimler med formstærke og billige spillere før 3. runde af Super Manager. I denne optakt zoomer vi ind på 9 spændende spillere, der måske kan gøre en god forskel for dit hold. Blandt andet retter vi blikket mod FC Midtjylland, Vejle og AaB.

FC Midtjylland er rundens favoritter

FC Midtjylland fik en skidt start på foråret, da man tabte 1-2 hjemme til SønderjyskE. For mange managers var det en frustration at se deres dyrt indkøbte FCM-spillere indkassere et nederlag. Midtjyderne fik dog rettet op på den dårlige start med en flot udesejr på 2-1 over et formstærkt Randers-mandskab. 

Nu venter en overkommelig opgave på hjemmebane mod et tandløst Horsens-hold, der blot har skrabet ét point sammen i syv udekampe, mens de blot har scoret to mål på fremmed græs. Hvis man ikke allerede har købt ind på FCM, så kan man med fordel gøre det nu.

Vejle har været et af forårets positive overraskelser indtil videre. Holdet fra Nørreskoven har formået at holde clean-sheet i de to første kampe i foråret, mens man i sidste runde tog en meget flot udesejr på 1-0 over SønderjyskE. Nu møder Vejle et FC Nordsjælland-mandskab, der er kommet virkelig skidt fra start i foråret med to nederlag. Godt nok møder Vejle i runden efter et stærkt Brøndby-mandskab, men så har man AC Horsens på hjemmebane i den efterfølgende runde. Der er flere billige scoops at hente i Vejle, så derfor kan man med fordel kigge den vej til denne runde.

Til sidst retter vi blikket mod Aalborg, hvor AaB på hjemmebane tager imod Randers. Randers kom ned på jorden igen og blev dukket til sidst mod FC Midtjylland, mens AaB tankede selvtillid mod Brøndby og spillede en flot kamp. Godt nok er nordjydernes kampprogram ikke specielt attraktivt, men der er spændende og billige spillere at finde hos nordjyderne. Samtidig har vi den fordel, at vi kan se AaB’s startopstilling, da de spiller første kamp i runden.

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Spar på transfers og hold fast i kernen

Det sidste råd herfra er klart. Hvis du før sidste runde købte ind på FC København, Brøndby eller for den sags skyld FC Midtjylland, så hold fast i din kerne. Det kan sjældent betale sig at lave mange udskiftninger i Super Manager. 

Så behold dine spillere og spar på transfergebyret! 

FCK møder nemlig på hjemmebane SønderjyskE, mens Brøndby skal en tur til Lyngby. To kampe, hvor de to storklubber må siges at være forholdsvis store favoritter.

Som jeg skrev i tipsene til runde to, er det en god ide at holde at beholde dine AGF-spillere. Det vil jeg ligeledes anbefale til runde 3. Godt nok er århusianerne kommet lidt vaklende fra start, men mod Lyngby blev det trods alt til en sejr på 1-0 samt et clean-sheet. De møder nu et OB-mandskab, der har en hård pokalkamp fra torsdag aften mod FC Midtjylland i benene, mens AGF selv sparede flere af profilerne mod B93 onsdag. AGF møder desuden SønderjyskE på hjemmebane i runden efter, så selvom en udekamp mod OB ikke lyder voldsomt attraktivt, så hold fast i din kerne, hvis du har købt ind på AGF.

Spilleranbefalinger

 

Forsvarsspiller
Dion Cools
F.C. Midtjylland
7.576.000
vs. AaB

Dion Cools er forholdsvis billig af en FCM-forsvarer at være. Samtidig har han været relativt målfarlig i denne sæson. Han har skabt 11 chancer, mens han står noteret for 1 xG i denne sæson. Mod Randers havde han desuden to skud på mål. Man får med andre ord en forsvarsspiller med offensiv appel og udsigten til et muligt clean-sheet mod Horsens.

Forsvarsspiller
Erik Sviatchenko
F.C. Midtjylland
6.491.000
vs. AaB

Hvis man ikke allerede har investeret i Erik Sviatchenko, så kan det være en god idé at gøre det nu. Sviatchenko har nemlig allerede fundet vej til netmaskerne to gange. Han står samtidig noteret for at have skabt 5 chancer, og er ofte i modstandernes felt. Med Sviatchenko får du X Factor til dit hold. Han er samtidig blot valgt af 6% af spillerne.

Angriber
Gustav Isaksen
F.C. Midtjylland
3.458.000
vs. Silkeborg IF

Her finder vi måske rundens største scoop. Unge Isaksen er begyndt at starte inde for FCM. Han står som angriber i spillet, men han er noteret for 1 xG og har skabt 4 chancer. Torsdag i pokalen kom han også på måltavlen mod OB. Samtidig står han til blot 2.5 mio. i spillet. I seneste runde fandt han vej til rundens hold efter sin præstation.

Målmand
Alexander Brunst-Zöllner
Vejle BK
2.476.000
vs. Silkeborg IF

To clean-sheets i de første to kampe i foråret, og mod AGF indkasserede Vejle 0 skud mod eget mål. Faktisk har han holdt clean-sheet i alle sine kampe indtil nu. Mod Lyngby i efteråret blev det også til et clean-sheet. Samlet har han kun haft 6 afslutninger imod sig over de tre kampe!

Forsvarsspiller
Tobias Mølgaard
Vejle BK
4.558.000
vs. Silkeborg IF

Tobias Mølgaard har erobret højrebacken i Vejle. Herfra har han indtil videre i denne sæson skabt 6 chancer og haft 10 afslutninger på mål. Han er samtidig noteret for 0,6 xG. Til kun lidt over 2.5 mio. kan han være en fin investering til kampen mod FCN, hvis pengene er små. Eneste ulempe er, at han i ny og næ rager et gult kort til sig.

Angriber
Wahid Faghir
Vejle Boldklub
3.691.000
vs. FC Midtjylland

Vejles unge stortalent Waghad Faghir kan ligeledes være en god investering. Hele 22 afslutninger er han noteret for i denne sæson, mens han har sendt bolden i netmaskerne 4 gange indtil videre. Han kan derfor være et super valg til en pris på kun lidt over 3.5 mio til en kamp mod FC Nordsjælland, hvor Vejle er svage favoritter.

Midtbanespiller
Marcus Hannesbo
AaB
7.099.000
vs. FC Midtjylland

Unge Marcus Hannesbo har været den helt store oplevelse for AaB i foråret. 2 mål i 2 kampe er det blevet til. Han står som midtbanespiller i spillet, men han spiller oppe i front. Hannesbo står noteret for 1 xG på sine to kampe fra start her i foråret. Til en hjemmekamp mod Randers kan han vise sig at være et godt køb til dit hold.

Midtbanespiller
Iver Fossum
AaB
5.542.000
vs. Randers FC

Hvis pengene rækker til det, kan Iver Fossum til 5.5 mio være et fint valg. Nordmanden står noteret for 5 fuldtræffer indtil videre i denne sæson. Han har skabt 10 chancer og har haft hele 12 afslutninger. Det vil altså sige en scoringsprocent på 41,7 procent, hvilket er det næsthøjeste for en spiller i Superligaen med flere end 10 afslutninger.

Forsvarsspiller
Jens Martin Gammelby
Lyngby BK
3.577.000
vs. Brøndby I.F.

Godt nok har Lyngby ikke en specielt attraktiv kamp mod Brøndby, men alligevel kan Gammelby være et fint køb. Han står som forsvarsspiller i spillet, men han spiller angriber i Lyngby. Han er noteret for 2,3 xG og har lavet 2 mål i denne sæson. Han er noteret for 15 afslutninger, og det vidner om, at han rent faktisk også kommer frem til chancerne.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *