Kig på formen: Lyngby er brandvarme

Var du en af de mange, som havde købt ind på AaB til sidste runde og blev slemt skuffet? Så fortvivl ikke. Allerede søndag 12.00 sparkes 7. runde af Super Manager i gang, og der er rigeligt med formstærke spillere at tage af.

Til 7. runde i Super Manager er der på papiret mange jævnbyrdige opgør. Det er svært at finde et enkelt hold, der skiller sig ud fra mængden som store favoritter til runden. Derfor kan det være en god idé at være varsom og tænke en ekstra gang, inden man handler stort ind. Der er dog alligevel ét hold, som er utroligt formstærke for tiden.

De blå vikinger er flyvende

Lyngby har været forårets helt store oplevelse. Først spillede de kongeblå fra Storkøbenhavn uafgjort mod FCK. Bagefter tog holdet til Haderslev og besejrede SønderjyskE med overbevisende 4-1. Men her stoppede Lyngbys fremgang langt fra. For i 6. runde af Super Manager gjorde Karit Falchs drenge det onde ved rækkens tophold, FC Midtjylland, og vandt på imponerende vis med 2-0.

Det er med andre ord et Lyngby-mandskab, der er sprængfyldte med selvtillid med syv point i de seneste tre kampe. Nu møder de Randers på udebane. En svær udekamp, men Randers er fortsat plaget af skader. Holdets anfører Erik Marxen er tvivlsom til opgøret, mens Randers-topscorer Alhaji Kamara forventes at være ude til søndagens kamp. Som Lyngby er kørende for tiden, er det bestemt ikke utænkeligt, at de kan lave et resultat mod Randers. Selvom Randers på papiret må betragtes som favoritter.

I de efterfølgende to runder møder Lyngby henholdsvis FC Nordsjælland på hjemmebane og AC Horsens på udebane. To relativt attraktive kampe for de kongeblå, selvom både FC Nordsjælland og Horsens senest fik en sejr for første gang i lang tid. Lyngby har derfor et godt kampprogram, og der er samtidig flere spændende spillere at tage af hos Lyngby.

Og så er der satset over dem alle. AC Horsens. Historikken siger egentlig, at Horsens kommer til at få det svært mod FC Nordsjælland i denne runde. I de seneste fem indbyrdes kampe har Den Gule Fare nemlig blot slået Nordsjælland en enkelt gang. Men historien i år er en helt anden. Nordsjælland er i øjeblikket i ringere forfatning end tidligere, mens Horsens spillemæssigt er i fremgang og tankede selvtillid senest mod AaB med en sejr.

Læg dertil, at Horsens har et fint kampprogram med en efterfølgende udekamp mod SønderjyskE og en hjemmekamp mod Lyngby, hvor de bestemt har muligheder for at lave et resultat i begge kampe trods en rolle som underdogs. Så hvis man er modig, så køber man ind på Horsens til denne runde allerede.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Enten FCK eller Brøndby

Rundens helt store opgør må siges at være New Firm-derbyet mellem Brøndby og FC København. Opgøret spilles denne gang på Brøndby Stadion, og der er lagt i kakkelovnen til et spændende og intenst opgør. Og hvad gør du så, hvis du står i en kattepine og har spillere fra enten Brøndby eller FCK eller endda måske fra begge hold?

Det præcise svar findes ikke, men mit bedste råd vil være at satse på et af holdene. Både FCK og Brøndby har et lidt svært kampprogram i både runde 8 og 9, hvor Brøndby først møder OB på udebane og dernæst AGF på hjemmebane. FCK skal til gengæld møde rækkens tophold FC Midtjylland i runden efter derbyet, inden de i 9. runde af Super Manager skal en tur til Randers.

Derfor er finten klar. Sats kun på et af holdene til denne runde. Så hvis du både har Brøndby og FCK-spillere på dit hold, så kan det være en idé at sælge ud, så du kun står tilbage med enten FCK-spillere på dit hold eller Brøndby-spillere.

Til sidst vil jeg samtidig fraråde, at du hverken køber ind på FCK eller Brøndby til denne runde. Det skyldes som tidligere nævnt, at de to mandskaber ikke ligefrem har et attraktivt kampprogram i de sidste to runder, inden mesterskabsspillet går i gang.

Jeg vil også anbefale dig til at holde fast i dine indkøb fra de to seneste runder. Måske købte du stort ind på AaB til forrige runde eller SønderjyskE i runden før det. Hvis du gjorde dette, så hold fast. Godt nok er det to hold, der er i skidt form for tiden, men det er også to hold, der med garanti vil give alt til sidste fløjt i deres indbyrdes opgør i denne runde, for at få en sejr.

Spiller anbefaling

Forsvarsspiller
Jens Martin Gammelby
Lyngby
4.033.000
vs. Vs. Randers

Han står som forsvarsspiller i spillet, men han spiller faktisk angriber for Lyngby. Han er noteret for 4,5 xG og har haft 26 afslutninger i 14 kampe. Han har allerede lavet 4 mål i denne sæson. To af dem kom i samme kamp mod SønderjyskE. Godt nok startede han ude senest, men han har offensiv appel.

Midtbanespiller
Mathias Hebo Rasmussen
Lyngby
3.494.000
vs. Vs. Randers

En spiller, der er gået lidt under radaen er Mathias Hebo. I foråret er han dog allerede noteret for 2 mål og 2 assists. Han har samtidig skabt 20 chancer og har haft 15 afslutninger på mål i denne sæson. Hebo er i forrygende form for tiden, og han er derfor et spændende valg til din midtbane.

Angriber
Emil Nielsen
Lyngby
3.250.000
vs. Vs. Randers

Jeg troede aldrig, jeg skulle anbefale Emil Nielsen, men det gør jeg nu. Han kom på måltavlen senest mod FC Midtjylland, og faktisk har Emil Nielsen registreret 3,7 xG, selvom han kun har fundet vej til netmaskerne to gange i denne sæson. Han er derfor et frækt valg til dit angreb, da han er valgt af under en procent i spillet.

Angriber
Magnus Warming
Lyngby
6.585.000
vs. Viborg FF

Skal det være endnu billigere, kan Magnus Warming være et godt alternativ. 2 mål og 1 assist er det blevet til her i foråret. Han har samtidig en scoringsprocent på 27,3 procent, hvilket er relativt højt. Ulempen ved Warming er, at han måske starter ude, men vi kan se Lyngbys opstilling til første opgør.

Midtbanespiller
Vito Hammershøy-Mistrati
Randers
4.725.000
vs. Vs. Lyngby

Hvis man går imod Lyngby og i stedet tror på Randers til denne runde, så er Vito Hammershøy-Mistrati muligvis ham, du skal satse på. 3 mål har han lavet i denne sæson indtil nu, og han har haft 24 afslutninger og skabt hele 32 chancer. Han sparker muligvis straffe for Randers.

Midtbanespiller
Louka Prip Andreasen
AC Horsens
3.544.000
vs. Vs. FC Nordsjælland

Hvis du tør vove pelsen og satse på Horsens, så mener jeg, det er nu, du skal gøre det. Louka Prip er interessant her. Han er noteret for hele 3,9 xG, selvom han kun er kommet på måltavlen en gang. Han har haft hele 31 afslutninger og skabt 34 chancer. Han kan være et spændende valg mod et lidt vaklende FCN-mandskab.

Midtbanespiller
Lirim Qamili
AC Horsens
2.653.000
vs. Vs. FC Nordsjælland

Qamili kom på måltavlen for Horsens senest mod AaB. Han står som midtbanespiller i spillet, men bliver brugt i angrebet for Horsens. Han er noteret for 1,9 xG, selvom han kun har lavet et mål i denne sæson. Han koster sølle 2,6 mio. hvilket også taler for at vælge Qamili.

Forsvarspiller
Ulrik Yttergård Jenssen
FC Nordsjælland
3.878.000
vs. Vs. AC Horsens

Du kan også vælge at satse på FC Nordsjælland i stedet for Horsens. Her kan Ulrik Yttergård være et interessant valg. 3 mål har forsvarsklippen lavet indtil videre i denne sæson. To af målene er lavet i foråret. Han har samtidig en scoringsprocent på 42,9 procent og har samtidig lavet 2 asssists.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
 • Niels7. marts 2021 kl. 11:28

  Og i sidste uge var det Aab der var det store hit.
  Hvad kvalificerer jer/dig tl selvudnævnt ekspert??
  Det er jo håbløse indspark 🙈

  • Jens Poulsen8. marts 2021 kl. 22:21

   Hej Niels,
   Tak for din kommentar. Vi forsøger altid at bygge vores anbefalinger på saglig argumentation og refleksion. Vores anbefalinger skal ses som et indspark til at hjælpe managers med at få øje på nye spillere og hjælp til sit hold. Det sætter mange managers pris på. Niels har ikke vundet Super Manager, men han følger Superligaen tæt og har en top 100 placering i spillet på cv’et. Generelt har vi ikke nogen “eksperter”. Det er et spil, som kræver en del research (men også masser af held). Men mange managers har ikke tid til den store research, og de er glade for input. Det vi leverer, er argumenter for spillervalg, og så er det op til den enkelte om de synes de argumenter er gode nok. Hvis der er nogle argumenter eller anbefalinger, som du ikke er enige med, så er du velkommen til at dele og forklare dit synspunkt.
   Mvh Jens, Holdet.dk

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *