To rutinerede ræve bliver afgørende i bundgyser

Lyden af La Liga har set nærmere på 8. runde af La Liga Manager – Forår 2022, hvor et fint spillende Cadiz-hold skal forsøge at kæmpe sig nærmere overlevelse i bunden af tabellen.

Der er for alvor dømt bundgyser og ikke mindst et andalusisk derby i denne 8. runde af La Liga Manager. Her er der stor tiltro til at de to erfarne herrer i Cadiz-angrebet kan gøre det onde mod et Granada-mandskab, der er i resultatmæssig opløsning.

Også ligaens nr. 2 og 3 tørner sammen i et “Derbi Sevillano”, hvor der er størst fidus til Betis-mandskabet. Leder man efter noget billigt x-faktor, så er Mallorcas nye Kosovo-angriber et spændende bud.

Tre tips fra Lyden af La Liga

Talismanen
Alvaro Negredo
Cadiz CF
4.476.000
vs. Rayo Vallecano

Cádiz har gang i spillet under Sergio González, og lige nu peger pilen i den rigtige retning for dem. Mandag møder de Granada, som har tabt fem kampe i streg og ligger fire point foran Cádiz lige på den anden side af nedrykningsstregen. Den kamp tror vi, Cádiz vinder, og det kunne sagtens blive med en ny scoring af den aldrende talisman Negredo.

Talismanen 2
Lucas Perez Martinez
Cadiz CF
3.619.000
vs. Rayo Vallecano

Hvis ikke man tror på den gamle tankcenterforward, kan man passende sætte sin lid til en anden gammel målræv med mere fart i fødderne. Lucas Pérez fik oprejsning i Elche efter et skidt forløb i Alavés, men i januar skiftede han noget overraskende til Cádiz og har været en stor faktor i deres positive udvikling.

Ny angrebsstjerne?
Vedat Muriqi
Mallorca
3.796.000
vs. Celta de Vigo

Mallorcas præstationer veksler lidt fra skidt til kanel, men sikkert er det, at øboerne har spændende offensive våben. Et nyt blev tilføjet i januar i form af Kosovo-angriberen Vedat Muriqi, som allerede har kvitteret med to scoringer. Mallorca tager hjemme imod Valencia, hvor vi tror, at Muriqi kommer til muligheder, og at han hugger til!

Hør seneste episode af Lyden af La Liga


Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Få endnu flere tips til La Liga Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *