To spillere er selvskrevne på fællesholdet

Andreas Vidførle får besøg i podcaststudiet af tidligere landsholdsspiller og fodboldekspert på TV2; Mads Junker. Og så er verdens heldigste drømmeholdsspiller og nr. 2 i EM manager 2012; Morten Østergaard også med i studiet.

Fredag den 11. juni kl. 21.00 åbner Italien og Tyrkiet årets EM fest, når de to nationer tørner sammen i Rom.

I denne fjerde og sidste optaktspodcast sætter Vidførle og hans to gæster et fælleshold til EM starten. Det er dog ikke lige til, når tre managerspillere skal blive enige om kun 11 spillere.

Hør podcasten og de 3 managerspilleres bud på de bedste køb til runde 1. Vil du høre flere detaljer om de enkelte nationer og få endnu flere spillertips, så kan du høre EM Podcast 1 til Gruppe A og B,  EM Podcast 2 til Gruppe C og Gruppe D samt EM Podcast 3 til gruppe E og F.

Hvis du vil have flere managertips og være sikker på ikke at gå glip af de næste optaktspodcasts, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Kane og Lukaku er uundgåelige

Podcasttrioen Vidførle, Junker og Østergaard er enige om, at Englands Harry Kane og Belgiens Romelu Lukaku er uundgåelige i årets EM Manager 2020. Med en pris på 8,5 mio er prisdifferencen fra de øvrige topangribere til de to favoritter til EM-topscorertitlen reelt ikke særlig stor.

Romelu Lukaku er Podcasttrioens favorit til 1. runde, da de møder Rusland. Rusland er godt nok på hjemmebane i Skt. Petersborg, men i EM-kvalifikationen vandt Belgien både hjemme og ude over Rusland.

Til runde 2 vil Harry Kane derimod være klar til at bære anførerbindet, når modstanderen er naboen Skotland. I runde 3 vil det oplagte valg være Lukaka som anfører, da modstanderen hedder Finland. Er Belgien dog allerede videre som 1’er, så har de traditionelt sparret Lukaku i deres tredje gruppekamp ved slutrunder. Men skulle det være tilfældet, så har Harry Kane Tjekkiet som modstander og derved også et forholdsvis attraktivt opgør.

 

Hør podcasten her

Lyt til podcasten og hør hvorfor Vidførle & Co. er endt med nedenstående hold til runde 1. Hør også om de mange spillere fra hver nation, som Vidførle og gæsterne diskuterer om skal have en plads på Podcastholdet. Du kan høre podcasten her:

 

 

4 Anbefalinger fra Podcasten

Målmand
Daniel Bachmann
Østrig
3.000.000
vs. Nordmakedonien

“Køber man ikke en af 5 mio målmændene Stekelenburg, Schmeichel eller Donnarumma, så er anbefalingen klar; Spar på målmandsposten og køb spillets billigste spillende målmand Bachmann. I 1. runde er modstanderen Nordmakedonien, så der bør være gode muligheder for rent mål.” – Morten Østergaard

Forsvarsspiller
Martin Hinteregger
Østrig
3.000.000
vs. Nordmakedonien

“Eintracht Frankfurts midterforsvarer er en af Bundesligaens aller stærkeste spillere i luftspillet. I denne sæson blev det på trods af flere skader til et par scoringer, mens Hinteregger i sidste sæson scorede hele 8 gange. Han er en sand x-faktor spiller” – Andreas Vidførle

Midtbanespiller
Manuel Locatelli
Italien
3.000.000
vs. Tyrkiet

“Den 23-årige Sassuolo spiller har scoret 4 Serie A mål i sæsonen. Han spiller for Italien som “8’eren”, hvorfor han ud over defensive pligter også tager løbene op i og omkring modstanderens straffesparksfelt” – Mads Junker

Angrebsspiller
Gerard Moreno
Spanien
4.500.000
vs. Sverige

“Moreno har været en af La Ligas bedste, og jeg er overbevist om at han starter inde mod Sverige – formentlig som højre kant. Moreno bør også tage sig af Spaniens straffespark og med hans målsnit både på klub og landshold, er han yderst attraktiv” – Mads Junker

 

Forventede startopstillinger for alle 24 EM nationer

På bloggen kan du netop nu hente hjælp til dit eget managerhold. Andreas Vidførle har samlet flere ugers landsholdsresearch og opdaterer dagligt de 24 EM nationers forventede startopstillinger til runde 1. Startopstillingerne opdateres løbende gennem EM slutrunden.

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Francisco Conceicao
Portugal
2.000.000
0 %
2. João Felix
Portugal
5.500.000
0 %
3. Rafael Leão
Portugal
4.500.000
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
 • Michael.10. juni 2021 kl. 19:40

  Hej.

  Hvem bestemmer egentligt hvem som skal være kampens spiller.

  Mvh Michael.

  • Andreas Vidførle-Pedersen11. juni 2021 kl. 6:57

   Hej Michael

   Det gør er hold af UEFA observers. Hvis du tænker “Det vej jeg sku, da godt; jeg spurgte hvem!”, så får du her navnene – der er et par legende imellem og så Peter Rudbæk. 😉

   UEFA Technical Observers
   Packie Bonner, Esteban Cambiasso, Fabio Capello, Cosmin Contra, Corinne Diacre, Jean-François Domergue, Dušan Fitzel, Steffen Freund, Frans Hoek, Aitor Karanka, Robbie Keane, Ginés Meléndez, David Moyes, Mixu Paatelainen, Peter Rudbæk, Willi Ruttensteiner

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *