Tour: Eksperttips til hver etape

Tidligere cykel- og bettingekspert hos BetXpert.com Jesper Carstens giver dagligt tre tips til dit managerhold. Hver dag peger han på tre ryttere, som kan gøre en forskel i Tourspillet på Holdet.dk. 


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Tour de France er en underlig størrelse i år. Det køres ikke om sommeren, og vi skal derfor ofte følge med og skifte ud imens vi er på arbejdet

For at hjælpe dig godt på vej, så har vi allieret os med Jesper Carstens. Han er tidligere cykel og betting-ekspert hos BetXpert.com og på 10 år er det blevet til lidt over 1.000 tips med en tilbagebetalingsprocent på 111 % for den garvede cykelekspert.

Til Tour de France 2020 kaster Jesper Carstens sig over Tourspillet og kommer med daglige rytter-anbefalinger. Hver aften kommer han med sit bud på tre ryttere, som du kraftigt bør overveje til næste dags Tour de France etape.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Hvis du også gerne vil have en grundig gennemgang af managerspillet og tips til startopstillingen, så bør du høre Klubhusets podcast-optakt til Tour de France.

Anbefalinger til hver etape

Til hver etape kommer Jesper med tre rytteranbefalinger: en favorit, en outsider samt en joker. De tre rytteranbefalinger præsenteres i en grafik som vist herunder:

Must-have
Favoritten
vs.

Favoritten er den rytter – uanset pris – som vi tror på kører først over målstregen. Det er med andre ord en som du kraftigt bør overveje, hvis du skal skifte en af de dyre drenge. 

En billig vinder-kandidat
Outsideren
vs.

Outsideren er en rytter som har gode chancer for at køre helt i top. Men prisen er ikke i top. Denne rytter koster under 8 mio., men er en meget sandsynlig kandidat i top 10. 

En "ukendt" til top 15
Jokeren
vs.

Jokeren er en rytter der kan gøre forskellen for dit hold. Han er taget af under 4 %, ligger i den billigere ende og så er top 15 potentialet i den grad på plads. 

Det er langt fra givet, at man vinder ved at følge Jespers tips, men de kan i høj grad være med til at inspirere Holdets mange managers til en hektisk Tour de France-udgave, hvor intet helt er som det plejer.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
  • michael10. september 2020 kl. 8:19

    kommer der ikke mere tour-optakt ??

    • michael10. september 2020 kl. 8:21

      hahahah glem jeg spurgte jeg har fundet dem

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *