Tour-optakt til 11. etape

Sidevinden blæste en anelse på 10. etape, men det store drama udeblev. Sam Bennett tog sin første Tour-triumf – og han er favorit til en mere…

Der var åbne passager på 10. etape, og sidevinden var da også en overgang i spil, men det blev aldrig rigtig farligt. Vinden var simpelthen for svag.

I spurten fik Michael Mørkøv leveret Sam Bennett helt perfekt, og da Caleb Ewan akkurat ikke kunne nå forbi, fik ireren sin første triumf, samtidigt med at han kørte sig tilbage i den grønne pointtrøje.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Jumbo-Visma
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Jumbo-Visma
15.512.000
Holdet.dk

Dermed har han og Quick Step atter igen valgt at prikke til Sagan. Den grønne trøje er meget i spil i år, da ruten tilgodeser en hurtigere rytter end Sagan. Man kan dog være stensikker på, at hverken Bora eller Sagan giver sig uden kamp.

Nu venter 11. etape, og her har Sagan nok allerede sat et kryds. Etapen er egentligt ganske nem, men finalen er småtricky, da der i bund og grund er to små bakker. Opløbet er også svagt stigende, men rytterne rammer det i høj fart, så det er næppe et problem.

Tips til 11. etape af Tour de France 2020

Jeg tænker, at finalen giver et par overvejelser hos diverse hold. Måske satser NTT på Edvald Boasson Hagen frem for Walscheid. Måske vælger Israel Start-Up Nation igen at satse på Hugo Hoftstetter, og måske vælger Trek-Segafredo at satse på Stuyven frem for Mads Pedersen.

Det er ikke fordi Walscheid, Greipel og Pedersen er uden chance i en spurt som denne, men på alle tre hold har man rotation hos sprinterne, og det vil være oplagt at lade henholdsvis Boasson Hagen, Hofstetter og Stuyven spurte. Her skal man holde øje med nyhederne umiddelbart før starten.

Mine bud er som følger:

Favoritten
Sam Bennett
Deceuninck-Quick Step
11.547.000
vs.

Sam Bennett fik hul på bylden på 10. etape, og han risikerer at fordoble sin sejrstotal allerede dagen efter. Bennett er nemlig dygtig i de hårde spurter, og hvis Deceuninck-Quick Step kan få ham placeret optimalt til spurten – hvilket er deres udfordring – så virker det ganske sandsynligt med endnu en triumf.

Outsideren
Edvald Boasson Hagen
NTT Pro Cycling
5.505.000
vs.

Det er ikke givet på forhånd, at Edvald Boasson Hagen spurter, men meldingen fra NTT er at det er enten Walscheid eller Boasson Hagen, og denne spurt bør passe nordmanden bedst – og så er han da et nyt navn at kunne nævne som outsider. Han vinder ikke, men en top10-placering er afgjort sandsynlig, hvis han får chancen.

Jokeren
Simone Consonni
Cofidis
3.100.000
vs.

Tag ikke fejl, det er stadig alle mand for Elia Viviani hos Cofidis. Men der er ikke mange sprintere, der er taget af under 4 % i spillet OG som stadig er billige. I en hektisk, hård spurt har Consonni dog en lille chance, og da han kun er taget af 0,4 % er han altså ikke ligefrem populær. Men chancen er også lille.

Hvis du vil have flere managertips, så kan du abonnere på managerspil podcasten Klubhuset.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *