Tour-optakt til 13. etape

Marc Hirschi fik endelig sin triumf på 12. etape. Terrænet bliver en anelse sværere i weekendens tre nøgleetaper, startende allerede med 13. etape.

Der er vel næppe mange, der ikke godt kunne unde Marc Hirschi triumfen på 12. etape. To gange tidligere var han hjerteskærende tæt på at vinde, men tredje gang var altså lykkens gang.

Jeg havde i optakten til 12. etape peget på holdkammeraten Tiesj Benoot, og kortvarigt så det da også ud til at Sunweb satsede på Benoot – men det skulle vise sig, at hele planen var at give Hirschi endnu et forsøg. Det er flot holdarbejde, men absolut også en stærk præstation af Hirschi. Det er ikke tit, at en lykkeridder er så stærk tre dage i løbet af en Tour.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Jumbo-Visma
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Jumbo-Visma
15.512.000
Holdet.dk

Vi skal kigge nærmere på 13. etape. Her bliver det bjergrigt, og med afslutningen på Pas de Peyrol (5,4 km – 7,7 %) er vi også sikre på, at favoritterne rører på sig.

Muligvis er et udbrud stukket af med sejren forinden. Men med tre bjergrige etaper på stribe, er det klart at man skal tilpasse holdet til klassementsrytterne.

Tips til 13. etape af Tour de France 2020

Et udbrud kan afgjort stikke af med sejren. Jeg hælder til klassementsrytterne, ikke mindst grundet Pas de Peyrols afsluttende to kilometer, der er afsindigt stejle, og hvor et eventuelt udbrud vil miste meget tid.

Det hele afhænger dog af de bedste holds strategi.

Satser man mod udbrud, er det værd at bemærke at de spinkle bjergryttere har større chance for at ramme morgenudbruddet grundet Col de Ceyssat (10,4 km – 6,0 %).

Favoritten
Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
10.564.000
vs.

Mange eksperter antyder, at Pogacar sandsynligvis falder i niveau i de kommende etaper. Jeg er ikke nødvendigvis enig. Pogacar er et lige så exceptionelt talent, som de øvrige store talenter, der brager igennem, og jeg kan sagtens se ham holde kadencen. Den skarpe, skrappe afslutning er guf for ham.

Outsideren
Damiano Caruso
Bahrain-McLaren
6.595.000
vs.

Outsider-kategorien skal koste under 8 milloner, og vi er ved at være på det tidspunkt i Touren, hvor det er svært at finde ryttere, der falder ind under det kriterie. Martin er den oplagte, men han er hyppigt valgt, så derfor går jeg med Caruso, der har set godt kørende ud. Han kan ovenikøbet ramme morgenudbruddet.

Jokeren
Carlos Verona
Movistar
3.063.000
vs.

Ligesom i kategorien ovenover, begynder det også her at blive svært at finde ryttere, der passer ind i kriterierne. Carlos Verona er én af dem. Spanieren har virket velkørende, og det er næsten stensikkert, at Movistar skal have ryttere med i udbruddet – her er Verona et af de bedre bud, qua hans klatreevner. Ejet af 1 % i spillet.

Hvis du vil have flere managertips, så kan du abonnere på managerspil podcasten Klubhuset.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *