Tour-optakt til 21. etape

Der var drama for alle pengene, da stortalentet Tadej Pogacar smadrede alt og alle og hev den gule førertrøje af landsmanden Primoz Roglic på 20. etape.

Man kunne som neutral Tour-fan ikke have bedt om mere. Der var spænding til det sidste, da Tadej Pogacar pulviserede alt og alle på 20. etapes enkeltstart, og dermed hev han de gule klæder af landsmanden Primoz Roglic.

Som den yngste siden 1904. Blot to dage før han kan fejre, at han er blevet 22 år gammel. Sikke en fødselsdag, han kan holde på mandag.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Nå, selvom det var en smuk bedrift, så vil jeg ikke dvæle alverden ved den. Det kan godt ske, at Tour-feltet mest af alt betragter 21. og sidste etape som en paradeetape, men for to folkefærd er den årets vigtigste etape: for sprinterne og for Tour-managers, der er ved at vinde deres gruppe.

I år kan ovenikøbet være en lidt unik udgave af Champs Elysees-spurten: Den grønne trøje har nemlig pæne chancer for at vinde boulevard-spurten for første gang siden Cavendish gjorde det i 2011.

Som en anden kæk bruger skriver på Twitter: Hvordan mon en lignende statistik ser ud for VM-trøjen?

Danske Mads Pedersen kører sin sidste etape i VM-trøjen, og danskeren har sat sigtekornet efter et godt resultat. I en normal spurt mod de allerbedste er han tit uden den store chance, men som vi har set i årets Tour de France, så er der muligheder.

Tips til 21. etape af Tour de France 2020

Jeg vil ikke skrive meget mere – her er mine tre sidste bud til årets Tour de France. Jeg håber, du har nydt at læse med. Jeg har i al fald nydt at skrive optakterne.

Favoritten
Sam Bennett
Deceuninck-Quick Step
11.832.000
vs.

Sam Bennett tog kampen op mod Peter Sagan og vandt. Det er der ikke mange, der kan prale af at have gjort. Ireren, der ellers har været en sejrsmaskine de seneste tre år, har blot én sejr i årets Tour de France, men han har et stærkt hold og bør være den hurtigste i feltet sammen med Ewan, der virker smadret. Men måske har Sagan-kampen drænet ham.

Outsideren
Mads Pedersen
Trek-Segafredo
4.749.000
vs.

Mads Pedersen har hentet tre top10’ere i årets løb. Det er ikke altid, han har fået lov til at spurte, men spurten på Champs Elysees er hans. Samtidigt har han også virket til at være én af de friske sprintere i løbet, og med Teuns og Stuyven kan han få et fabelagtigt leadout. Tør man tro på dansk triumf iført VM-striberne på Champs Elyses? Ja.

Jokeren
Maximilian Walscheid
NTT Pro Cycling
2.075.000
vs.

Der er ikke mange sprintere under fire millioner, som samtidigt er taget af under 4 % af spillerne. Max Walscheid er én af dem, mens Casper Pedersen kunne være et andet bud pga. leadout-rolle, men jeg stoler ikke på Bol/Sunwebs stabilitet. Jeg stoler forøvrigt heller ikke på Walscheid, men på en dag uden forhindringer, bør han kunne spurte. Måske.

Hvis du vil have flere managertips, så kan du abonnere på managerspil podcasten Klubhuset.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *