Tour-optakt til 5. etape

Tourens afventende kørsel fortsatte på fjerde etape, der ellers bød på det første bjergslag. Nu er rytterne tilbage i et fladere terræn.

Lidt som frygtet i gårsdagens blog, så var det et meget forsigtigt Tour-felt, der besteg Orcières-Merlette. Tour-favoritten (og optaktsfavoritten, forøvrigt!) Primoz Roglic hev sejren i land i en spurt, hvor samtlige af feltets klassementsryttere sad samlet. Spøjst syn – men måske skal vi bare indstille os på, at det er en forsigtig Tour – lige indtil det ikke er det længere.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Jumbo-Visma
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Jumbo-Visma
15.512.000
Holdet.dk

På femte etape skal rytterne fra Gap til Privas. Etapen er 183 kilometer lang, og den er for det meste ret flad. Finalen er dog ret drilsk med et par bakker og afsæt, der kan give chancer til de optimistiske og stærke ryttere, der tør angribe i finalen.

Det vil sige, at der er muligheder for sene angreb og udbrudstriumf, men egentligt hælder jeg mest til en spurt. Finalen er ganske vist lidt kuperet, men flere af feltets bedste sprintere er ryttere, der foretrækker den hårde spurt.

Tips til 5. etape af Tour de France 2020

Efter en lang betænkningstid har jeg fundet frem til følgende tips:

Favoritten
Caleb Ewan
Lotto-Soudal
10.263.000
vs.

Der vil være dem, der peger på Sam Bennett på grund af holdet. Jeg er på Caleb Ewan, fordi han både i Stirling (Tour Down Under) og på Hatta Dam-afslutningen (UAE Tour) var helt suveræn på lignende opløb. Han er hurtigst i feltet, men på dagen kan Sam Bennett vinde den, da han også er knusende stærk på hårde opløb.

Outsideren
Cees Bol
Sunweb
5.307.000
vs.

Det er ikke nogen smal sag at finde ryttere i denne kategori. Jeg overvejede Stuyven, men det er svært at vide, hvem der sprinter hos Trek, så jeg går tilbage til Cees Bol, der bør være ganske glad for denne spurt. Jeg tror ikke, han vinder etapen, men en top10-placering er helt afgjort sandsynlig.

Jokeren
Hugo Hofstetter
Israel Start-Up Nation
3.030.000
vs.

Jeg havde Hugo Hofstetter på de fleste af mine hold til tredje etape, men jeg havde egentligt først regnet med, at det var på denne etape, at han ville folde sit talent ud. Han er kun ejet af 2,1 %, men det tal kommer med garanti til at stige her. Han er placeringsstærk, men ikke vildt hurtig.

Hvis du vil have flere managertips, så kan du abonnere på managerspil podcasten Klubhuset.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *