Foto: Max Pixel

Tourspillet 2019: Vive le Alaphilippe

Vinderen er fundet! Både i Paris, men også i managerspillet. Se hvem der kom til tops, og hvilke ryttere du skulle have valgt til dit Tour-hold.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Det blev desværre ikke noget flyvende Tour de France for Jakob Fuglsang, men det gjorde det til gengæld for manageren bag det lunefulde navn Saxo Stank.

Med sit managerhold “Anders Skrydstrup” strøg han helt til tops i Tourspillet 2019, og gav mere end 40.000 managerhold baghjul.

Årets hold i Tourspillet 2019

De otte bedste ryttere i Tourspillet 2019.

Den helt store cykelhelt for managers var Juilan Alaphilippe. Højst overraskende var det nemlig ikke vinderen af Tour de France, Egan Bernal, som scorede størst vækst, men derimod hjemmebane-favoritten Alaphilippe, som med 14 dage i gult og 2 etapesejre scorede spillets største vækst.

Tour de France var særdeles fremragende og dramatisk i år. Vi har gjort regnskabet op og fundet frem til fem ryttere, som gjorde forskellen for de danske managers i Tour de France managerspillet på Holdet.dk.

Top
Julian Alaphilippe
Deceuninck - Quick-Step
vs. Vækst: + 4.121.000

I første runde af Tourspillet 2019 havde 16 % af alle hold franskmanden i sin startformation. Det ændrede sig hurtigt og igennem hele spillet har hjemmefavoritten været den absolut mest indbringende, og scoret næsten 1.5 mio. mere end Steven Kruijswijk på anden pladsen. 14 dage i gult og to etapesejrer er absolut mesterklasse.

Flop
Marcus Burghardt
Bora - Hansgrohe
vs. Vækst: - 540.000

Hvert fjerde hold har smidt penge ud af vinduet på den tyske veteran. Det er over 10 år siden Burghardt lavede et topresultat i Touren, men et prisskilt på blot 2.5 mio. og udsigten til holdbonus (han kører trods alt på hold med Peter Sagan) lokkede mange i fordærv. Inden sidste runde købte 1100 hold ham med -3.000 som resultat.

Overraskelsen
Emanuel Buchmann
Bora - Hansgrohe
vs. Vækst: + 1.541.000

Tyskeren præsterede hele syv top-15 placeringer i Tour de France. Selvom han ikke kom helt til tops, så har hans relativt lave pris været godt givet ud på bjergetaperne. De første 11 etaper lå han på en popularitet på ca. 3 %, men i alperne steg den til omkring 30 %, og dem der var hurtige til at spotte ham har helt sikkert hentet værdifuld vækst.

Bedste sprinter
Peter Sagan
Bora - Hansgrohe
vs. Vækst: + 2.423.000

Én etapesejr, otte top 5 placeringer og ti top 15 placeringer gør Sagan uundværlig når etapeprofilen er flad eller lidt bakket. Han scorede mere end 600.000 i vækst end Caleb Ewan på 2. pladsen. En outsider, som er værd at nævne, er M. Trentin, som med et prisskilt på kun 5 mio. formåede at score næsten 1.7 mio. i vækst.

Bedste bjergrytter
Tim Wellens
Lotto - Soudal
vs. Vækst: + 767.000

R. Bardet vandt den prikkede førertrøje, men i managerspillet er der alligevel større værdi – set over hele spillet – i Tim Wellens. Han kostede kun 4 mio. inden første runde, og et par flotte togter, samt 3 x 100.000 i holdbonus fra C. Ewans sejrer, sikrede ham 767.000 i vækst (næste dobbelt så meget som R. Bardet.).

Hvem var overraskelsen, top-rytteren eller dit holds flop? Smid en kommentar herunder med dit bud.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
3 kommentarer
 • Calle5530. juli 2019 kl. 17:37

  Det er altid sjovt at deltage i tourspillet. Vi har deltaget i mange år.
  Kunne dog være sjovt hvis manager-spillet deles op – dvs enten kan man kun udskifte max
  et antal ryttere i løbet af touren – eller man kan deltage hvor man kan udskifte efter behov og pengepung.
  God tour næste år – vi deltager helt sikkert.

  • 0. Christensen2. august 2019 kl. 10:26

   Det findes da allerede du kan til managerspillet udskifte 1-3 spiller hele tiden efter køb. mens du også kan skifte uafbrudt. greven

 • 0. Christensen2. august 2019 kl. 10:35

  Jeg kunne tænke mig at ryttere der tør åbne feltet ved udbrud også fik værdi point eller penge på Holdet. —- Og så har jeg et andet ønske også at få et spil med de kvindelige ryttere.
  Det er et stykke tid siden der var svensker på Touren hvorfor laves der ikke en Nordisk rundrejse?

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *