Tourspillet: Sådan gik det i 2020

Tour de France 2020 blev både forsinket og formidabelt. Vi kigger tilbage på Tourspillet og kårer vinderne, sætter fokus på skuffelserne og gør status på managerspillet til Tour de France.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Tour de France 2020 kørte fra vores forventninger og leverede noget af det mest spektakulære cykelløb vi længe har set. 

To danske etapesejre, fantastiske dueller i bjergene og en enkeltstart der går over i historiebøgerne. Højdepunkter er der nok at tage af, når vi kigger tilbage på Tour de France 2020. 

Hvis vi tager manager-brillerne på, så leverede de franske landeveje også utrolig god underholdning. 

Der var nærmest ikke to dage i træk med samme etapeprofil, så man måtte virkelige følge med og skifte ud hver dag i Tourspillet 2020

Den disciplin klarede DinhoFC3 sig bedst til, og vandt et tæt managerspil, hvor under 1 mio. adskilte de 10 bedste managers. 

I denne artikel kigger vi næmere på, hvilke ryttere der klarede sig bedst (og værst) i Tourspillet 2020.

Bedste hold i Tourspillet 2020

3 top & 3 flop

Vi kigger desuden nærmere på tre ryttere, som efterlod managers skuffede og tre ryttere, der fik pulsen helt op hos mange managers.

🤩
Marc Hirschi
Team Sunweb
vs.

Den unge schweizer blev hurtigt en managerfavorit. Med aggresiv kørsel opnåede han en etapesejr og fem top 15 placeringer, som gav et godt afkast til managers. Den 22 årige rytter blev tre gange kåret som den mest angresivrige og scorede således ekstra vækst på den underholdende kørsel.

🤩🤩
Søren Kragh Andersen
Team Sunweb
3.500.000
vs. Vækst: + 701.000

Vores egen Søren Kragh Andersen gav meget fin vækst til de henholdsvis 43 % og 26 % managers, som havde ham, da han kørt først over målstregen. Til 3.5 mio. var han et forholdsvist billigt sats, som gav bonus med to etapesejre og fire top 10-placeringer. Fremragende præstation af danskeren.

🤩🤩🤩
Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
9.000.000
vs. Vækst: + 3.847.000

Det er svært at komme uden om vinderen af den prikkede, den hvide og den gule trøje, som en absolut favorit i managerspil. Med en startpris på 3 mio. mindre end sin landsmand og forhåndsfavorit Primoz Roglic viste Pogacar sig fænomenal ikke kun på vejen, men i den grad også i managerspillet.

😢
Giacomo Nizzolo
NTT Pro Cycling
8.000.000
vs. Vækst: - 1.161.000

Bjarne Riis’ sprinter kom som nykåret europamester, og selv med et prisskilt på 8 mio. havde 35 % taget ham til 1. runde. Det blev da også til en 3. plads på tredje etape, men derudover leveret italieneren ikke meget til sine manager, og udgik allerde på 8. etape.

😢😢
Elia Viviani
Cofidis
10.000.000
vs. Vækst: - 453.000

En placering som nr. 4, 5 og 6 er alt hvad den italienske topsprinter formåede i Tour de France 2020. Den sløje indsats havde managers dog luret og Viviani, som ikke fik meget hjælp fra sit hold, blev aldrig taget af mere end 3.8 %.

😢😢😢
Egan Bernal
Team Ineos Grenadiers
12.000.000
vs. Vækst: + 961.000

Den forsvarende Tour de France mester var en af forhåndsfavoritterne og sammen med Roglic spillets dyreste. Han leverede også stabile resultater i de første to uger. Men colombianeren kunne ikke leve op til et prisskilt på 12 mio. til skuffelse for ca. hver femte manager, som havde ham på holdet, da han udgik efter 15. etape.

Hvordan gik det eksperterne? 

Vores egen vært på Klubhuset Frederik Ingemann, som tidligere har vundet cykel-managerspillet til Vueltaen, kørte en flot 13 plads i hus med holdet “Hvis Mads P. får ret…”. 

Et sats med kaptajn-valg af C. Ewan på sidste etape kostede et par placeringer, men ellers vanvittig flot præstation af manager-eksperten. 

Her på siden kunne du også følge Jesper Carstens gode råd og tre anbefalinger til hver etape. Hans bedste hold endte på en 410. plads, men hans daglige tips gav god pote. 

Hvis du fulgte hans anbefalinger, så ramte han hele syv etapesejre ud af 21. I kategorien ‘outsider’ – en billig vinder-kandidat, som koster under 8 mio.- ramte han 13 top 15-placeringer. Syv af hans anbefalinger i kategorien joker (en rytter taget af under 4 %) endte i top 15. 

Alt i alt en fremragende præstation af Jesper Carstens, der bl.a. kaldte etapesejrene til Nans Peters, Michal Kwiatkowski og Søren Kragh Andersen.

Hvis du vil have flere tips til managerspil, så aboner på Klubhuset i din favorit podcast app.

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *