Trioen der garanterer dig point

Tre profiler kan sikre dig succes søndag i La Liga spillet, og så er der 4 rundespil, der starter allerede fredag aften. Læs også hvem de 5 bedste budgetspillere til Premier League spillet søndag er.

Fredag aften er der kickoff til alle fodbold managerspillene på såvel www.holdet.dk og på www.lynholdet.dk. Lørdagen og søndagen er ligeledes fyldt med Lynholdsspil, og denne weekend er en af de sjældne, hvor der er “BL Søndagsspillet – 100 kr.”

Fredag aften: Spansk, tysk, engelsk og dansk fodbold på Lynholdet

Fredag aften starter de første lynholdsspil; Rundespillene, der dækker alle kampene i runden fra fredag til mandag. Det er således en kærkommen mulighed for at have underholdning til hele weekenden også selvom ens normale managerhold er sat.

Jeg har taget et nærmere kig på et par af rundens managerspil og kommet med lige netop de anbefalinger, jeg tror på kan give sejren i den pågældende liga inde på Lynholdet. I sidste lørdags Bundesliga nåede førstepræmie kr. 980, mens man som vinder af Premier League søndagsspillet kunne indkassere en førstepræmie på kr. 1.200.

Du kan sætte dit Lynhold her til søndagens kampe.

Husk at du skal være minimum 18 år for at spille – og husk at spille med omtanke. 

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i denne sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstart
SL Runde 21 - 100 kr.Fredag kl. 19.00
BL Runde 25 - 100 kr.Fredag kl. 20.30
LL Runde 27 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Runde 29 - 100 kr.Fredag kl. 21.00
PL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
LL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 14.00
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 15.30
PL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 13.00
BL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 13.30
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00
SL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00

 

5 Målfarlige og budgetvenlige spillere til PL Søndagsbold – 100kr.

Det store “PL Søndagsspillet – 100 kr.” byder på 5 kampe i denne runde – og den største kamp er uden tvivl London-opgøret mellem Arsenal og Tottenham.

Husk at du allerede fredag aften inden kl.21.00, kan sætte et PremierLeague lynhold til hele runden (PL Runde 29 – 100 kr.), hvor man således også får underholdning fredag aften samt får lørdags- og søndagskampene med ogden enlige mandagskamp.

De fem bedste køb til prisen:

  1. Bukayo Saka (4.000.000) – 5 mål og 3 assists har den unge angriber lavet i denne sæsons Premier League.I London-derbyet vil der være gode muligheder for mål modet Spurs forsvar, der ikke altid ser lige sikkert ud.
  2. James Ward-Prowse (5.000.000) – Hele 7 mål og 5 assists har midtbanestjernen fra Southampton lavet.
  3. Kelechi Iheanacho (5.000.000) – Leicester møder hjemme Sheffield United, og Iheanacho er brand varm efter at have scoret i de seneste to opgør-
  4. Pascal Gross (4.000.000) – 2 mål og 4 assists i sæsonen. Ikke en vanvittig imponerende statistik, men ingen Brighton midtbanespiller er involveret i så mange mål og målchancer som Gross.
  5. Michail Antonio (4.500.000) – Modstanderen er United, hvilket nok vil gøre at mange holder sig væk, men West Ham er glimrende kørende – ikke mindst takket være Antonios 7 premier League scoringer.

Bundesliga tips

Vil du have lidt inspiration til dine Bundesligahold, og høre hvem du særligt skal lægge mærke til, så lyt til den 15 minutters lange Bundesligaoptakt til runden ved at høre Klubhuset Solo eller læse optakten til Bundes Manager her.

Du kan sætte dit Lynhold til lørdag her.

Atletico Madrids 3 musketerer

I La Liga lørdag er både Real Madrid og Atletico Madrid i aktion,. Netop sidstnævnte Madrid-klub ser ud til igen at være kommet tilbage på sporet og med kurs mod mesterskabet.

Kieran Trippier (5.500.000) er tilbage efter sin karantæne og med Trippier på banen har Atletico været virkelig gode i denne sæson. Det er således kun blevet til 2 nederlag, i de kampe han har optrådt, og det var mod henholdsvis Bayern München og Real Madrid.

I de 13 kampe Trippier ikke har spillet, er det derimod blevet til 3 nederlag. Ud over at nederlagene har været hypiiger uden Trippier, så har Marco Llorente (6.500.000) heller ikke præsteret på samme høje niveau uden Trippier. Med Trippier på banen er det blevet til 7 mål i sæsonen mens det kun 3 gange er blevet til scoringer uden Trippier.

Spillet har i det hele taget været bedre med Trippier på højre back, hvilket også i mange tilfælde har været Luis Suarez (8.000.000) bedste kampe.

Nu er de alle tre klar til kamp mod den lille Madrid-klub Getafe – en kamp der skal vindes i jagten på mesterskabet.

Assistkongen
Kieran Trippier
Atletico Madrid
5.500.000
vs. Getafe

5 assist i 16 La Liga kampe i denne sæson gør englænderen til den mest assisterende spiller i La Liga pr. minut på banen. Trippier har set god ud efter sin tilbagekomst og klar for at slås for sin plads i den engelske EM trup til sommer.

All-rounderen
Marcos Llorente
Atletico Madrid
6.500.000
vs. Getafe

10 mål og 9 assists i sæsonen. Med Trippier tilbage på holdet spiller Llorente igen længere fremme på banen og mere frit. Da Trippier kom tilbage for 2 kampe siden harLlorente både assisteret og scoret.

Målkongen
Luis Suarez
Atletico Madrid
8.000.000
vs. Getafe

Siden Trippier kom tilbage på holdet har Suarez scoret i hver kamp, og en så farlig herre som ham, skal man have, når målformen er god. Det er i alt blevet til 18 mål i La Liga for den farlige angriber.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *