Turen går til Berlin

Hertha BSC har haft en svær sæson, men efter træner Felix Magath kom til har piben fået en anden lyd, og der forbedringer at spore. Vidførles 11 rejser derfor til hovedstaden, når der skal findes spillere til runde 14.

Vidførles 11 fortsatte fremgangen i 13. runde af Bundes Manager. Denne gang dog kun små +11 pladser. Vidførles 11 er nu placeret som nr. 140. I den kommende runde af managerspillet baseret på Bundesligaen, bliver der skiftet på en lang række positioner i jagten på en slutplacering i top100.

Positive tegn under Felix Magath

Det har været en dårlig sæson for Hertha Berlin, der som så mange gange tidligere igen er endt i nedrykningskampen. Den 14. marts 2022 udpegede man dog Felix Magath som træner, og det har indtil videre resulteret i seks point i fire kampe. De to nederlag man har lidt, var til stærke Leverkusen og de formstærke rivaler fra Union Berlin.

Under Magath er det blevet til sejre over Hoffenheim på 3-0 (med xG på: 1,76 vs. 0,58) og senest en 1-0 sejr ude over Augsburg. Også i Augsburg-kampen var Hertha Berlin bedst målt på xG med 1,63 vs. 0,78. Der er således positive tegn i Berlin, der får mig til at satse på de billige blå/sorte.

Ud over holdets ekstrem billige målmand, er Vladimir Darida (3.098.000) og Suat Serder (3.497.000) to ganske fine køb på midtbanen, hvor det ellers kan være svært at finde billige spillere med værdi. Begge spillere har scoret efter Magath er kommet til Berlin. De optræder på Herthas højre og venstre wing, og er sammen med angriberen Selke, de to spillere der har registreret flest afslutninger og xG efter Magath-overtagelsen.

I de næste runder er Herthas program overkommeligt, da modstanderne er: Stuttgart (H), Bielefeld (U), Mainz (H) og sæsonen sluttes af mod Dortmund på udebane.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.


Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den billige
Marcel Lotka
Hertha BSC
3.037.000
vs. Stuttgart

Hertha Berlin målmanden har overtaget for den skadede 1. målmand Schwolow som minimum forventes ude i de næste par kampe og formentlig ikke kommer til at spille mere i denne sæson. Felix Magath plejer at tænke defensiven først, og sejren på 1-0 ude over Augsburg var lige efter Magaths hoved. Dem kan der godt komme flere af.

Den solide
Lukas Nmecha
Wolfsburg
4.221.000
vs. Mainz 05

Siden Nmecha kom tilbage fra sin skade har hans fire kampe fra start budt på to scoringer og xG på 2,69. I seneste kamp registrerede han xG 0,61. Wolfsburg spiller i denne runde hjemme mod Mainz, som har haft utrolig svært ved at lave resultater på udebane – efterfølgende venter to udebanekampe mod Stuttgart og FC Köln.

Den frække
Anthony Modeste
FC Köln
5.966.000
vs. Arminia Bielefeld

“Har man penge så kan man få…” Modeste. Han er en dyr herre, men han er også Bundesligaens 5. mest scorende med 15 bundesligatræffere – kun overgået af topholdenes topscorer. Modeste kom på tavlen sidst for første gang i fem kampe, og det kan være starten på en ny målstime, når Köln møder Bielefeld, Augsburg og Wolfsburg.

Vidførles 11 udvalgte til 14. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *