Tysklands små klubber står for rundens anbefalinger

Med to store topkampe i denne runde skal ens nyindkøb findes i nogle af Bundesligaens mindre klubber. Se anbefalinger og youtube-videoen, hvor Vidførle gennemgår sine 11 udvalgte.

Blot tre runder skulle der gå før Lewandowski lavede sit først hattrick. Det var imidlertid ikke voldsomt overraskende, men for Håland ejerne blev det en dyr runde med kun en enkelt scoring til nordmanden imod Hoffenheim.

Intet er dog afgjort i Bundes Manager, og der er stadig kun 1.000.000 imellem mit bedste hold, der ligger nr. 97, og mit dårligste der ligger 3.329.

Den lille hovedstadsklub og Schwarzwalds stolthed

Blandt fjerde rundes største favoritter finder vi både Union Berlin, der hjemme møder Augsburg samt Freiburg, der møder FC Köln. Union er startet sæsonen med et hårdt program med kampe mod Leverkusen, Hoffenheim og Mönchengladbach og alligevel er det blevet til 2 uafgjorte og én sejr – og 5 scorede mål.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

I Europa Conference League har Union også været forrygende og har uden problemer fejet den beskedne modstand af banen og kvalificeret sig til gruppespillet.

Freiburg vandt endnu en kamp i sidste runde, da man tog til Stuttgart og vandt 3-2. Sejren var endnu et tegn på, at tingene kører fantastisk godt i den sydtyske by omgivet af den mørke skov Schwarzwald. Mens skoven er mørk er fremtiden lys for Freiburg, der i de næste tre runder møder FC Köln, Mainz 05 og Augsburg.

Se rundeoptakten på Youtube

Vidførle kommer i nedenstående ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager – vær opmærksom på at videoen er optaget inden de sidste landskampe blev spillet, hvorfor der kan vær skader og covid-karantæner, som der ikke er taget højde for.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

Her kan du læse de tidligere optakter til Bundes Manager.

4 Skarpe fra Vidførle

Rundens must buy
Woo-Yeong Jeong
Freiburg
4.400.000
vs. Mönchengladbach

I sidste runde var det usikkert om rotationsspilleren Jeong skulle starte inde på højre wing. Det blev ikke til en wing plads, men i stedet startede Jeong oppe i angrebet med Höler. Sydkoreaneren kvitterede for træner Streich tillid med to kasser. Det er dog værd at bemærke, at de to mål kom på kun 0,23 xG. I sæsonens er Jeong dog på 0,85 xG.

Rundens oversete spiller
Roland Sallai
Freiburg
4.747.000
vs. RB Leipzig

Imens koreanske Jeong løber med alt opmærksomheden og trender flittigt er ungarske Sallai nede i en 1,3%’s popularitet. Sallai er dog anden bedst i klubben målt på xG90 (0,43) og bedst på xA90 (0,32). Det var således mere held, der gjorde Jeong mere scorende end sidste sæsons målsluger.

Rundens frækkert
Taiwo Awoniyi
Union Berlin
3.042.000
vs. RB Leipzig

Det kører for Unions offensiv og duoen Kruse og Awoniyi, som har fået opbygget et fantastisk makkerskab i denne sæson. Awoniyi har siden sæsonstarten scoret 3 gange i Bundesligaen og 2 gange i Europa Conference League. Han er varm, og skønt han nok skal ud igen i næste runde, når modstanderen er BVB, så er han alligevel værd at overveje.

Rundens enabler
Niko Giesselmann
Union Berlin
2.384.000
vs. FC Augsburg

Rundens enabler er meget mere end blot en spiller, der skaber plads til andre. Wing backen fra Union var til starten af sæson usikker på spilletid, men han har erobret startpladsen foran Puchacz – ikke mindst takket være Giesselmanns offensive præstationer, der har resulteret i 2 scoringer i de første 3 kampe.

 

Vidførles 11 udvalgte til runde 4

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *