Udnyt de trætte pokalben

Torsdag spiller AGF og Silkeborg pokalfinale og allerede søndag skal de to hold på udebaneture til FC Nordsjælland og FC Midtjylland, og det kan man med fordel drage glæde af som managerspiller.

Klubhuset og Ekstra Bladets manager-ekspert Frederik Ingemann ser de tilbage på 11. runde af Super Manager, som igen bød på en solid managerpointhøst blandt profilerne.

Så er du ikke helt opdateret på, hvad der skete i 11. runde, eller vil du gerne høre, om du med rette kan føle dig uheldig efter runden, så lyt til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 12.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset kommer med forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,5 mio (4,0 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 12. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger i podcasten.

Budgetkøbet
Daniel Anyembe
Viborg FF
3.136.000
vs. Vejle Boldklub

Daniel Anyembe er ikke længere blot Viborgs billigste forsvarsspiller. Han har også vist sig at være Viborgs bedste offensive kort fra bagkæden med sine to assists og en enkelt scoring i sine seneste kampe. En solid investering med et ejerskab på under 6%.

Valuekøbet
Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.294.000
vs. AGF

Mads Bech Sørensen er trods sin forsvarsposition en af Midtjyllands farligste offensive kort. Det er blevet til to mål i foråret og det burde være blevet til et tredje mod Brøndby søndag. Mads Bech Sørensen spiller søndag hjemme mod AGF, der kommer med trætte pokalben fra finaleopgøret torsdag.

Luksuskøbet
Magnus Mattsson
FC København
5.768.000
vs. Brøndby IF

Udekampen mod BIF er ikke nem, men favoritværdigheden ligger hos FCK, der skal revanchere deres nederlag i Parken. Magnus Mattsson er tilbage efter skade og har formentlig straffesparkstjansen på FCK-holdet. Ydermere kan vi meget vel se ham genfinde den målform han ankom til FCK i.

Podcast-emnerne til runde 12

Er to attraktive OB kampe nok til at man skal gå ind på de pludselig nedrykningstruede fynboer?  4 Randers må være et must når den står på to hjemmekampe og der kæmpes om en 1. plads i nedrykningsspillet. Og hvem af mesterskabskandidaterne har det bedste slutprogram?

Anbefalingerne til runden starter fra tidskode 35:50.

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken. I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere hvad man gør med sine Brøndby og FCK spillere.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 12. Du kan høre podcasten her:

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
208
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
192
2. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
191
3. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
-195
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-145
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-131
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Glæd dig også til EM Manager 2024, som lanceres i midten af maj.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *