Værdi i Vejle

Vejle har tre hjemmekampe i de næste fire runder. Det er et Vejle-hold som hidtil ikke har ramt deres topniveau, men det kunne meget vel være fra denne runde, at der starter en god stime for Vejle-mandskabet.

Klubhuset har igen besøg af Ekstra Bladets manager-ekspert Frederik Ingemann. Sammen med Andreas Vidførle ser de tilbage på 10. runde af Super Manager, som blev en sjælden lavt scorende runde. Hør hvilke spillere, der stod for rundens bedste manager-præstation, og hvem der floppede størst i den forgangne runde.

Så er du ikke helt opdateret på, hvad der skete i 10. runde, eller vil du gerne høre, om du med rette kan føle dig uheldig efter runden, så lyt til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 11.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset kommer med forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,5 mio (4,0 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 11. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger i podcasten.

Budgetvalget
Oliver Provstgaard
Vejle Boldklub
2.965.000
vs. OB

Oliver Provstgaard pris er under tre mio. og det er en god pris for en spiller, der er en fast del af en fornuftig Vejle defensiv. Og så har Oliver Provstgaard også noget offensiv appel, der hidtil har resulteret i én enkelt scoring i foråret.

Valuekøbet
Nathan Trott
Vejle Boldklub
4.040.000
vs. OB

Har man ikke Carlgren på mål og har man fire Randers spillere, så er det næstbedste målmandsvalg til resten af spillet, Vejles målmand; Nathan Trott. Tre kampe på hjemmebane i de næste Fire runder bør resultere i rent mål minimum én gang.

Luksusspilleren
German Onugkha
Vejle Boldklub
6.046.000
vs. OB

I efteråret var German Onugkha en af de spillere, der kom frem til absolut flest chancer, men starten af foråret var ikke godt for German Onugkha, men nu er han tilbage i storformen efter han har scoret i de sidste tre kampe. German Onugkha kan blive den mest scorende spiller i Superligaens sidste runder.

Podcast-emnerne til runde 11

De populære Randers spillere møder Lyngby og er blandt de bedste spillere at have på sit managerhold, men Klubhuset er fortsat også glade for FC Nordsjællands manager-firkløver. Der er dog et nyt hold som hitter hos Klubhuset: Vejle. De rødblusede har tre hjemmekampe i de næste fire runder, og der en lille håndfuld Vejle-spillere som ser særlig interessante ud.

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken. I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på om man skal satse på FC Nordsjælland og droppe Brøndby-spillerne og om Vejle skal ind på ens hold.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 11. Du kan høre podcasten her:

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
212
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
201
2. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
195
3. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
-201
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-146
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-134
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Glæd dig også til EM Manager 2024, som lanceres i midten af maj.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *