Veni, Vidi, Vinicius

Lyden af La Liga varmer op til sæsonens første El Clasico – og har fidus til én af spillerne der skal i aktion. Se deres tre manager-tips til 9. runde her.

Du har nok allerede sat kryds i kalenderen til søndag kl. 16.15. Her spilles der nemlig El Clasico, men for at få den bedste La Liga weekend, så skal du også sætte en alarm til fredag kl. 21.00, hvor runde 9 i La Liga Manager begynder.

De spanske kyndige fodbold-elskere Jonas Knudsen og Paulo Chichon, der sidder bag mikrofonerne i Lyden af La Liga, har optaget en speciel podcast til netop El Clasico, som du kan høre nederst.

Her er først og fremmest de tre spillere, som de anbefaler at du køber til denne runde af La Liga Manager – Efterår 2022.

Tre tips fra Lyden af La Liga

El Clásico-profilen
Vinicius Junior
Real Madrid
10.195.000
vs. FC Barcelona

Jeg har Real Madrid som favorit i El Clásico. Barça er ramt i forsvaret, og Real Madrid er bare bedre i de store kampe. Barcelonas skadessituation betyder, at enten Baldé med sit venstreben eller Sergi Roberto med sine defensive begrænsninger skal forsøge at sætte en stopper for Vinicius. Det lover ikke godt. Jo: For Vinicius og Real Madrid.

Dirigenten
Hugo Guillamon
Valencia CF
2.940.000
vs. Elche CF

Valencias fantastiske opsving skyldes blandt andet Hugo Guillamóns præstationer på 6’er-positionen. Ikke bare skaber han balance og stabilitet, han har også bidraget med tre oplæg. Valencia tager hjemme imod Elche, Hugo Guillamón koster kun 2,9 millioner – og så er han opført som forsvarsspiller! En oplagt investering til den kommende runde.

Imitatoren
Rodrigo Riquelme
Girona FC
2.889.000
vs. Cadiz CF

Han hedder ikke bare Riquelme. For tiden spiller han også som Riquelme. Den Atlético-lejede Girona-midtbanespiller Rodri Riquelme er i storform og har scoret i de seneste to kampe, senest mod sin ejerklub. Atlético-fansene klappede, da han klappede den ind, og hjemme mod Cádiz får han rig mulighed for at klappe til læderet igen i denne runde.

Top 3: køb
Handel lukker om:
24
1. Eric Garcia
Girona FC
5.047.000
20
2. Artem Dovbyk
Girona FC
9.548.000
18
3. Ivan Martin Nunez
Girona FC
5.833.000
-17
1. Isco
Betis
5.739.000
-16
2. Sokratis Papastathopoulos
Betis
2.269.000
-15
3. Miguel Gutierrez
Girona FC
5.723.000
Skift ud

Hør seneste episode af Lyden af La Liga, som har fokus top topopgøret mellem Barcelona og Real Madrid.

Hvis du vil se, hvordan det går med eksempelvis Braithwaite, Dolberg og Delaney i deres forberedelser til VM, så tjek vores VM manager formbarometer her.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *