Jakob Vestergaard om EM: “Kun Thorir Hergeirsson kender løsningen”

Nedtællingen til EM Håndbold Manager 2022 er for alvor i gang. I den forbindelse har cheftræner i Viborg HK, Jakob Vestergaard, sat sit managerhold frem mod kvindernes håndboldslutrunde.

På fredag går det løs, når kvindernes EM-slutrunde i håndbold skydes i gang i Slovenien, Montenegro og Nordmakedonien. Så derfor spørger vi; har du husket at sætte dit managerhold i EM Håndbold Manager 2022?

Til det spørgsmål kan Jakob Vestergaard, cheftræner i Viborg HK, svare ja.

Den rutinerede træner har nemlig sat sit hold frem mod den interessante slutrunde, som meget vel kan give medaljer til Danmark – men også til en anden nation, hvis man spørger Vestergaard; nemlig Norge.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.424.000
1. Nora Mørk
Norway W
14.424.000
2.166.000
2. Henny Ella Reistad
Norway W
12.166.000
1.956.000
3. Stine Bredal Oftedal
Norway W
11.456.000
Holdet.dk

Det store spørgsmål om Nora Mørk

Så måske man bare skal gå efter spillere fra disse to, skandinaviske nationer – eller hvad?

“Thorir Hergeirsson (Norges landstræner, red.) må være klar favorit – ikke bare til EM – men også til managerspillet, hvis han spiller med. Kun han ved, om man skal satse på Nora Mørk eller ej. Normalt ville jeg bruge de 12.000.000 kr. på spillets dyreste (sammen med Natalia Hagman), men jeg er så meget i tvivl om, hvor meget Nora Mørk kan og kommer til at spille. Hun er den perfekte managerspiller, da du scorer mange mål, skyder straffe, har mange assists og løber ud, når der skal dækkes op. Men er hendes baglårsskade for hæmmende for hende og Norge, og hvor meget passer Hergeirsson på sin norske juvel. Jeg køber hende ikke til at starte med, og så må jeg måske ændre strategi senere,” siger den 47-årige træner om sine overvejelser.

Men lad os komme til det! Lad os se, hvem Vestergaard har taget med på sit EM håndbold managerhold – måske det inspirerer dig til dit eget managerhold, som du kan sætte her.

Vestergaards EM-hold

Målvogter
Katharina Filter
Tyskland
7.175.000
vs. Montenegro W

Katrine Lunde er min favorit målmand. Efter at have trænet hende i nogle gode år i Viborg, ville jeg gå med hende, hvis jeg havde penge nok. De to jeg har overvejet, er tyske Katharina Filter og danske Althea Reinhart. Og jeg er endt med Filter, der normalt spiller på rigtig højt niveau og har gjort det rigtig godt for København.

Bagspiller
Katrin Klujber
Ungarn
9.857.000
vs. Norway W

Det handler om at finde spillere, der spiller meget, og hvor substitutten på positionen ikke har helt samme niveau. Derfor køber jeg også Katrin Klujber, der normalt har rigtig mange mål i sig for Ungarn.

Bagspiller
Henny Ella Reistad
Norge
10.313.000
vs. Switzerland W

Pengene gemmer jeg til min største investering fra Norge; Henny Ella Reistad, der kommer til at spille en afgørende rolle fra Norge. Hvis Norge vil have succes, så kræves det af Thorir Hergeirsson, at han giver Reistad en kæmpe rolle.

Bagspiller
Milena Raicevic
Montenegro
9.819.000
vs. Germany W

Jeg køber også Milena Raicevic til min bagkæde, der er en fantastisk bagspiller og så er hun på hjemmebane i Montenegro. Hun har normalt mange mål i sig!

Fløjspiller
Sunniva Amalie Næs Andersen
Norge
4.555.000
vs. Switzerland W

På fløjen køber jeg Sunniva Amalie Næs Andersen. Hun kommer til at trække det helt store læs på venstre fløj for Norge og har spillet rigtig stabilt for Vipers hele sæsonen. Og så er prisen på hende overraskende billig.

Fløjspiller
Zoë Sprengers
Holland
4.025.000
vs. North Macedonia W

Den sidste fløjspiller, som jeg skulle vælge, har bare været en udfordring. Jeg er endt med Zöe Sprengers. Jeg tror, at hun kommer til at spille lidt mere end mange forventer, og hun skal nok lave mål på kontra fra Holland.

Stregspiller
Tabea Schmid
Schweiz
5.237.000
vs. Norway W

Jeg har købt Tabea Schmid, da jeg forventer, at hun kommer til at få bolden meget fra et schweizisk hold, der kan få svært ved at lave mål. Måske ikke det mest oplagte valg, da Schweiz formentlig taber flere af deres kampe, men netop derfor kommer de hurtigt til at gå i 7-6 angrebsspillet, hvor stregene ofte kan komme til afslutninger.

Vestergaards hold til 1. runde

Læs også vores EM Håndbold Manager 2022-guide med holdet.dk’s håndboldekspert, Ida Hummeluhr, her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *