Vidførle vil ikke hjem: Turen i Berlin fortsætter

I sidste uge gik turen til Berlin, da Hertha var ugens billige fidus. Men der skal fyldes op med endnu flere Berlin spillere, når tredje sidste runde starter med, at Union Berlin tager imod Greuther Fürth fredag aften. Og der er særligt en spiller, der er uundgåelig.

Vidførles 11 fortsatte fremgangen i 14. runde af Bundes Manager. En fremgang på +22 pladser blev det til for Vidførles 11, der nu er placeret som nr. 1418. I 15. runde af managerspillet baseret på Bundesligaen, kommer der endnu flere Berlin spillere på holdet efter den succesfulde oplevelse med særligt Marcel Lotka (3.189.000) og Peter Pekarik (2.549.000) i seneste runde.

Vidførles Berlinere har gode kampe i vente

Hertha Berlin leverede som håbet en rigtig Felix Magath sejr på 2-0 hjemme på det Olympiske Stadion. I denne runde er jeg lidt mere i tvivl omkring dem, da hjemmebanefordelen er væk. De møder dog et Bielefeld hold, der har tabt 7 af deres seneste 8 kampe, hvorfor der stadig er god værdi i de meget billige Hertha Berlin spillere.

I næste runde spiller Hertha Berlin hjemme mod Mainz – Bundesligaens dårligste udebanehold. Man kan således stadig nå at komme med på “Berliner-succesen”.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Mens der er tvivl om udfaldet omkring Hertha Berlins kommende kampe, ligner bysbørnene fra Union Berlin et helt sikkert kort til denne runde. Man tager hjemme imod Greuther Fürth og særligt på hjemmebane, har Union været skarpe.

Greuther Fürth har dog forbedret sig i forårssæsonen, og har formået at holde målet rent i 3 af de sidste 5 kampe. Efter opgøret mod Greuther Fürth skal Union Berlin på udebane mod Freiburg i runde 16 og sæsonen afsluttes hjemme mod Bochum i runde 17.

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den billige
Paul Jaeckel
Union Berlin
2.745.000
vs. Greuther Fürth

Paul Jaeckel er den billigste Union Berlin spiller, der kommer til at starte inde for den lille hovedstadsklub. Han indeholder ikke en masse x-faktor, men som en del af Unions stærke defensiv, er der gode muligheder for at få rent mål bonus. Ligeledes bør 2 x sejrsbonus også være forventeligt i spillets 3 sidste runder.

Rundens køb
Niko Giesselmann
Union Berlin
4.030.000
vs. Greuther Fürth

Niko Giesselmann er et fund til prisen på 4 mio. Af de faste spillere på Union Berlins hold er det alene Awoniyi og Prömel som har scoret flere mål og registreret flere xG pr. 90 minut. Forsvarsspilleren har scoret 3 mål og lavet 6 assists fra sin Mähle-position og ligger på xG90 på 0,18.

Den satsede
Erling Håland
Borussia Dortmund
13.516.000
vs. Bochum

Nordmanden er klar efter sin længerevarende skade og har nu spillet 90 minutter i 5 kampe i træk. Det er kun blevet til 2 scoringer, men med kampe mod Bochum, Greuther Fürth og Hertha Berlin, bør Erling Håland slutte sæsonen som den mest scorende spiller i de sidste 3 runder og dermed måske overhale Patrick Schick på topscorerlistens 2. plads.

Vidførles 11 udvalgte til 15. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *