Vidførles 11: Rule Britannia, Rule Captain Kane

Med Englands sejr over Tyskland er de EM’s største favoritter og det sikreste valg til runde 5. Der er tilmed flere billige og interessante englændere at købe ind til den forestående runde.

Det store minus ved at købe engelsk er naturligvis, at man (forhåbentlig) i semifinalen vil have drømmeholdsspillere på sit hold, der møder Danmark. Men der er gudskelov 7 alternativer til England – nogle mere oplagte end andre i EM Manager 2020.

Runde 4

Vidførles 11 ramte igen fint med rent mål til Schmeichel ogVestergaard samt Mæhle, der tilmed scorede igen. Damsgaard lavede assist og skønt Pogba og Benzema røg ud af turneringen sad anbefalinger af de to lige i skabet og resulterede i 3 scoringer. Skaderne forfølger dog holdet og desværre blev Kevin de Bruyne skadet, men så er alt som det plejer på holdet.

Køb en målmand der laver -5.000

Alt er som det plejer på målmandsposten. Har du som 70% af spillet enten Kasper Schmeichel (5.2) eller Italiens Gianluigi Donnarumma (5.4) på mål, så bør du ikke foretage nogle ændringer. Kigger du derimod efter en ny målmand, så handler det om at vælge en målmand, som du tror vil gå hele vejen og løfte pokalen den 11. juli i London eller vælge rundens anbefaling på mål.

Målmand
Ales Mandous
Tjekkiet
2.980.000
vs. Danmark

I stedet for at købe Kasper Schmeichel eller Pickford, så kan et køb af spillets billigste målmand frigøre 2-3 mio til dit hold. På de øvrige positioner vil der ikke være samme mulighed for at sparre penge ved at købe spillere der ikke er i aktion. Mangler du penge, er det derfor på mål, du skal spare først.

Engelsk defensiv

I forsvaret fortsætter Joakim Mæhle (3.7) naturligvis og det samme gør landsholdskollegaen Jannik Vestergaard (3.0).

Jordi Alba (4.5) tager jeg omsider afsked med. Enrique roterer så meget, at det fra gang til gang vil være for usikkert om Alba starter. Gaya spillede en flot kamp og selvom jeg er ret sikker på, at Alba starter mod Schweiz, så roterer han muligvis igen i semifinalen – og Alba er ganske enkelt for dyr til at have stående som rotationsspiller. Marcus Danielson og Patrick Van Aanholt er ude af turneringen og ryger derfor også.

John Stones (4,3) og Luke Shaw (3,8) er oplagte at få ind på de fleste hold med mindre man skal satse. Ud over at de to spillere er en del af et forsvar som har holdt nullet i 4 kampe og meget vel kan gøre det samme i de sidste 3, så er de også interessante offensivt. Stones med sine 5 sæsonmål for City, og Shaw med de mange offensive løb han laver ude på venstre kanten i wingbackrollen på landsholdet.

Er man på udkig efter x-faktor – f.eks. fordi man skal skifte Gosens i sit forsvar, så er Thomas Meunier (5.3) stadig et super køb. Han lavede assist mod Portugal og var en af de få Belgiere, der reelt kom frem til afslutninger i kampen. Thorgan Hazard og Thomas Meunier er de 3. mest afsluttende spillere for Belgien, men kun Meunier får du som forsvarer.

Forsvarsspiller
Harry Maguire
England
4.707.000
vs. Ukraine

Med et ejerskab på kun 2,2% får man muligheden for at adskille sig. Maguire har i de seneste to EM-kampe for England registreret 2 afslutninger, og det er tydeligt, at han er en vigtig del af holdets standardsituationer, hvor der primært bliver sigtet efter den store englænder. 3 mål er det blevet til på Landsholdet for Maguire i 34 kampe.

Tager chancen og beholder De Bruyne

Kevin De Bruyne (8.3) bliver på mit hold på trods af skaden. Det er et sats for det er ikke bekræftet at han er spilleklar til kampen mod Italien. Men det var et mindre blåt mærke han pådrog sig, og træner Roberto Martinez udtalte til pressen onsdag, at det er en kamp mod tiden at få De Bruyne og Eden Hazard klar til kampen. Førstnævnte skulle dog have bedre muligheder end Hazard.

Mikkel Damsgaard (3.7) får naturligvis igen genvalg mod Tjekkiet. Han er et must til runden.

På midten køber jeg også Belgiens Axel Witsel (2.6) ind. Købet hænger sammen med min tiltro til Belgien, og at jeg selv ser Belgien som favoritter i en ellers tæt kamp mod Italien. Hos bookmakerne er Italien dog favoritten, hvorfor det rigtige køb ud fra den betragtning bør være Matteo Pessina (2.9), der med 2 mål i turneringen har fået et mindre gennembrud for Italien. Om målene er nok til en startplads mod Belgien må være usagt, men han bliver med sikkerhed skiftet ind i kampen.

Holdkammeraten Manuel Locatelli (3.4) er alternativet til Pessina, og han har måske en anelse større chance for at starte inde. Skulle jeg have italienere på mit hold, ville jeg dog vælge Pessina over Locatelli.

Midtbanespiller
Pablo Sarabia
Spanien
3.470.000
vs. Schweiz

Jeg kunne ikke få plads til den dygtige spanier sidst, og det har Spaniens træner Louis Enrique også haft svært ved, men omsider har han fundet ud af, at Sarabia skal starte for Spanien. 2 mål og 2 assist er det blevet til og i alt 8 afslutninger på blot 207 minutters fodbold.

3 Engelske angrebsmuligheder

Starter spanske Gerard Moreno (4.5) så bør han beholdes. Spaniens offensiv var sprudlende, og det Schweiziske forsvar har lukket mål ind i alle deres kampe under EM – 7 i de seneste 3 kampe.

Der er ikke mange angribere, jeg overvejer til den kommende runde, men Alvaro Morata (6.9) er jeg dog meget fristet af. Han er den næst mest afsluttende spiller i turneringen med 14 afslutninger og ud over at have trænerens og spillernes fulde opbakning er han også den spiller, efter Ronaldo, som er noteret for flest xG 4,00.

Raheem Sterling (8.1) er oppe på 3 scoringer. Det er 2 mere end Harry Kane, og han er også noteret for 0,5 xG mere end den engelske anfører. Mens Kane er ejet af ca. 20% af spillet, så er kun 5% inde på Sterling. Her er en glimrende mulighed for at adskille sig for konkurrenterne.

Rækker pengene ikke så langt, så er Jack Grealish (3.7) også et fint køb. Jeg tror, at Grealish får chancen fra start i stedet for Saka / Foden, eller som minimum får 20 minutter på banen. Grealish behøvede kun en kort indskiftning sidst for at lægge op til Kanes mål, og han lader til at nyde hvert minut med landsholdet.

Angrebsspiller
Harry Kane
England
8.758.000
vs. Ukraine

Kane har skuffet mange managerspillere i EM-turneringen, men nu ser han ud til at være tilbage. Modstanderen Ukraine kan få det svært mod en Kane, der med sit mål fik tanket selvtillid og med 3 kampe igen, 4 mål op til Ronaldo, 2 kampe på Wembley og mod overkommelige modstandere, så er topscorertitlen inden for rækkevidde.

Ingen Podcast, men kort video

Vidførle kommer med en kort video, hvor han prøver at sætte et alternativt hold til runden og kommer ind på de mest interessante spillere fra hver af de 8 tilbageværende nationer. Så er du nødsaget til at satse, så se med her:

(link kommer så snart videoen er udgivet – forventet senest fredag formiddag)

Her kan du læse alle optakterne til EM Manager 2020.

Vidførles 11 udvalgte til runde 5

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Francisco Conceicao
Portugal
2.000.000
0 %
2. João Felix
Portugal
5.500.000
0 %
3. Rafael Leão
Portugal
4.500.000
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Lukas1. juli 2021 kl. 20:21

    Hvad gør man med en mand som Lukaku??

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *