Vidførles 11: Skift Bundes-stjernen ind – nu!

Har du ham ikke allerede på dit hold, så skal han handles ind til runde 5. Læs hvem Vidførle ikke vil spille uden i runde 5.

Har man ikke allerede Lewandowski på sit hold, så er det bare med at få plads til Bundesligaens største profil. I de næste to kampe møder Bayern München de to oprykkere Bochum og Greuther Fürth. Lewandowski bliver meget sjældent sparret i sådanne kampe, og der er en betydelig chance for, at polakken laver sæsonens andet hattrick i de næste runder.

Skal man så sælge Erling Håland? Få Vidførles vurdering, når han sætter sit hold til 5. runde af Bundes Manager.

Leverkusen rejser sig

Det blev til et 4-3 nederlag i sidste weekend til Dortmund, men Leverkusen har været sprudlende i sæsonen, og mod et skadesramt Stuttgart-hold, bør der ligge 3 point og vente.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Leverkusen går i det hele taget et fint kampprogram i møde med kampe mod Stuttgart, Mainz og Bielefeld. Og så har Leverkusen flere billige spillere, f.eks. forsvarsspillerne Kossounou og Frimpong.

Se rundeoptakten på Youtube

Vidførle kommer i nedenstående ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

Her kan du læse de tidligere optakter til Bundes Manager.

3 Skarpe fra Vidførle

Rundens must buy
Florian Wirtz
Leverkusen
4.959.000
vs. Stuttgart

Tysklands nok største talent har har kun optrådt i 110 minutter i Bundesligaen i denne sæson – trods den korte spilletid er det alligevel blevet til hele 2 mål og 3 assists. Med kampe mod et svækket Stuttgart-hold, mod Mainz og Bielefeld er den unge profil et must buy til runde 5.

Rundens oversete spiller
Paulinho
Leverkusen
3.806.000
vs. Stuttgart

Paulinho er valgt af under 1%, og det er ikke så mærkeligt, for han har endnu ikke fået sit store gennembrud. Men i denne sæson er han omsider blevet fast mand efter nogle fine optrædener. Det er blevet til en enkelt assist, men målene skal nok komme henset til, at han er en del af Leverkusens 3-mands angreb.

Rundens frækkert
Suat Serdar
Hertha Berlin
3.766.000
vs. Greuther Fürth

Takket være netop Suat Serder vandt Hertha i sidste weekend 3-1 ude over oprykkerne fra Bochum. I det opgør scorede den tidligere Schalke spiller 2 gange. Hos Hertha har han fået en mere offensiv rolle, og netop af denne grund er han et spændende køb til hjemmekampen mod Bundesligaens bundhold.

 

Vidførles 11 udvalgte til runde 5

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *