Vidførles alternative 11: Stærke enablere til hver position

Håland, Saka og Havertz på samme hold kræver besparelser flere andre steder. Men der er fornuftige enablere på de fleste pladser. Her er Vidførles bud på gode og billige muligheder, der giver dig råd til profilerne.

Der er under 24 timer til spilstart på Premier Manager, og Vidførle fra Klubhuset er kommet med sine “last minute” anbefalinger. Fokus er lagt på et par af de dyre profiler, som flyver lidt under radaren og så de enablere, der skal gøre det hele muligt.

Trænerskifte kan blive en succes

Southampton fyrede deres træner Ralph Hassenhüttel kort før VM. I stedet har Saints ansat årets træner i The Championship Nathan Jones. Jones stod i spidsen for Saints, da de tabte i Liverpool, men nu har han haft en længere periode til at arbejde med holdet, og netop håbet om at Jones kan gøre en forskel i Saints, kan være en genvej til gode “enablere”.

Men der er også mange andre billige spillere i Premier Manager, som kan vise sig at være interessante. Vidførle gennemgår på den 10 minutter lange video flere af de bedste kandidater på de fire positioner.

Podcasten til Premier Manager

For flere anbefalinger til Premier Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

Vidførles bud på et lidt anderledes hold til runde 1

 

Klubhusets anbefalinger

Målmanden
Gavin Bazunu
Southampton
3.478.000
vs. Fulham

Valgt af 3,1% af spillerne og den eneste rigtige “enabler” målmand i Premier Manager. Valget kan ikke støttes af gode statistikker eller favoritværdighed, men bygger på et håb om at trænerskiftet giver pote, og så det meget fine kampprogram i de næste mange runder.

Forsvarsspilleren
James Tomkins
Crystal Palace
1.934.000
vs. Bournemouth

James Tomkins er valgt af 1,8% og får en tjans i midterforsvaret mens Guehi har karantæne. Crystal Palace er favoritter hjemme mod Fulham, og Krystalpaladset har en ganske solid defensiv, hvor mulighederne for rent mål er fine hjemme på Selhurst Park.

Midtbanespilleren
Alex Oxlade-Chamberlain
Liverpool
3.054.000
vs. Leicester City

Kun 2,2% har valgt Alex Oxlade-Chamberlain, der forventes at starte inde som venstre fløj på “Mane”-positionen. Han er i kamp med Carvalho om startpladsen, men i engelske medier forventer den rutinerede Alex Oxlade-Chamberlain at få startpladsen.

Angrebsspilleren
Che Adams
Southampton
3.468.000
vs. Fulham

Ny træner har resulteret i 3 mål i 2 kampe for Che Adams, der er valg af lige over 4% af spillerne. Che Adams er en glimrende enabler-angriber, der kan komme til at nyde rigtig godt, af Saints gode kampprogram.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *