Vidførles råd: Køb kun ind i Köln i denne runde!

En flot sæsonstart har bragt sidste sæsons bundhold FC Köln op på en 7. plads i ligaen. Skal der købes spillere ind til runde 7, så gør man klogt i at kigge mod de billige x-faktor spillere fra “Gedebukkene”.

Det blev til et pænt avancement i seneste runde. Det var nu ikke fordi runden var fantastisk, men afstanden mellem top og bund i denne sæsons Bundes Manager  er bare ikke så stor.

Runde 7 er umiddelbart ikke en runde der lægger op til de store transfers – først og fremmest fordi, at kun ganske få klubber har to fornuftige kampe i træk. I min optik er der faktisk kun to klubber (og selvfølgelig altid Bayern), man kan handle ind hos til den forestående runde; Dortmund og FC Köln.

Dortmunds spillere er dog så højt prissat, at det umiddelbart kun er Reus og en skadesfri Håland, der er rigtig interessante. Malen er dog en overvejelse værd, efter at han i Champions League fik scoret sit første Dortmund mål.

Mange gode valg hos FC Köln

Hjemmekampen mod Greuther Fürth er enormt attraktiv i et managerperspektiv, og to af denne rundes 3 anbefalinger kommer da også fra netop FC Köln. Næste rundes kamp mod Hoffenheim er imidlertid ikke helt så attraktiv.

Dog er det værd at tage med, at Hoffenheim svinger enormt meget i præstationerne, og at FC Köln faktisk har spillet et par rigtig fine udekampe i denne sæson mod henholdsvis Eintracht Frankfurt og Freiburg, hvor man i begge opgør var det bedste hold på banen.

Top 3: køb
Handel lukker om:
90
1. Robin Hack
Mönchengladbach
2.892.000
82
2. Sehrou Guirassy
Stuttgart
8.701.000
74
3. Amine Adli
Leverkusen
5.311.000
-198
1. Aleksandar Pavlovic
Bayern München
3.417.000
-60
2. Harry Kane
Bayern München
14.780.000
-52
3. Deniz Undav
Stuttgart
8.147.000
Skift ud

Den egentlige fidus ved FC Köln er, at de skaber forholdsvis mange chancer og så er de enormt billige. Anthony Modeste (3.554.000) har scoret 4 mål og er blandt de spillere som kommer frem til flest chancer i Bundesligaen. Også en Mark Uth (3.721.000) er interessant. Det er godt nok kun blevet til 1 enkelt scoring, men han er noteret for xG 1,28 og xA på 0,60. Ondrej Duda (3.610.000) på midtbanen har endnu ikke scoret i denne sæson, men er alligevel noteret for xG 1,00.

Sidst men ikke mindst er det værd at tage med, at FC Köln åbner denne runde med hjemmekampen mod Greuther Fürth, så man kan se deres startopstilling.

Se rundeoptakten på Youtube

Vidførle kommer i nedenstående ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Rundens Billige spiller
Luca Kilian
FC Köln
2.102.000
vs. Greuther Fürth

FC Köln tager hjemme imod Greuther Fürth og er rundens tredje største favorit hos bookmakerne. Køber man Kilian bør det ikke være med de store forhåbninger om et rent mål henset til, at FC Köln ikke har formået at holde nullet endnu i denne sæson. Kilian er derimod en enabler, og en der med stor sandsynlighed vil give dig en sejrsbonus.

Rundens oversete spiller
Florian Kainz
FC Köln
4.933.000
vs. Greuther Fürth

5 kampe har medført 2 mål og 1 assist på xG 0,97 og xA 1,60. Kainz scorede i seneste runde, men målet blev underkendt efter en meget tæt offside på Modeste. Kainz er en forrygende offensivspiller, og netop Kainz vil være nøglen til at åbne Greuther Fürths defensiv. Bliver det en storsejr tilFC Köln, så vil Kainz være flittigt involveret i målene.

Rundens Must Buy
Marco Reus
Dortmund
6.882.000
vs. FC Augsburg

Reus har kun scoret 1 mål og lagt op til 2 i sæsonen. Hans xG er dog holdets næst højeste og xA er Dortmunds tredje højeste. I skrivende stund ser det ud til at Håland er ude, hvilket betyder, at Reus vil sparke straffesparkene. Dortmunds program er oveni det letteste i de næste 4 runder, hvor man møder: Augsburg, Mainz, Bielefeld og Köln.

 

Vidførles 11 udvalgte til runde 7

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *