Vinderen, “enablerne” og “differentials”

Champions Manager Knockout 2024 starter som altid når turneringens 1/8-finaler går i gang. Vidførle løfter i videoen sløret for hans 11 spillere og tankerne bag holdsammensætningen. Hør også i videoen om “boblerne” som blev fravalgt.

Med kun syv runder og 16 deltagende hold er Knockoutspillet blandt de korteste og mindste fodboldspil på holdet.dk. Henset til det lave antal deltagende hold, kampenes stigende jævnbyrdighed og få runder, bør der tænkes langsigtet.

Se Vidførles anbefalinger og hold til 1. runde af Champions Manager Knockout 2024 i videoen længere nede.

Vidførles strategi

For at holde transferen nede gennem spillets 7 runder er det vigtigt at vælge en stamme fra et hold der går i finalen (og gerne vinder). Manchester City er den helt store favorit, og da de samtidig har trukket FC København og er rundens største favorit, er det helt oplagt, at vælge en city-stamme. De tre outsidere til trofæet er Bayern München, Arsenal og Real Madrid som også vil kunne udgøre en solid stamme på ens managerhold.

Det er imidlertid ikke nok bare at vælge spillere fra finaleklubberne. Man skal sikre sig, at man får de mest målfarlige spillere ind fra “stammeholdet” eller evt. spillere som er sat til budgetpris.

Nogle spillere vil være prissat så billigt, at de er et “Must-have”. Disse spillere skal som navnet tilsiger ejes på alle managerhold. Og så er der de vigtige “Differentials”; spillerne som er ejet af få, men som er et godt bud på en målscorer – og gerne med potentialet til at kunne blive dobbelt-målscorer og rundens spiller.

Videoen til Champions Manager Knockout

For flere anbefalinger til Champions Manager Knockout, så se videoen og se hvem Vidførle sætter på sit hold, og hvem der måtte tage til takke med en plads i bobler-kategorien. Du kan se videoen her:

 

Vidførles 11 foretrukne

Vidførles start 11’er

 

Klubhusets anbefalinger

Enableren
Andre Ramalho
PSV Eindhoven
2.500.000
vs. Borussia Dortmund

Mange managerspillere vil formentlig vælge Dortmund spillere (f.eks. Maatsen), der imidlertid også er favoritter til at gå videre til kvartfinalen, men PSV er 2,15 favorit i første kamp og Ramalho har scoret 2 gange i sæsonen for PSV. Prisen er så lav, at det kan give god mening at købe Ramalho til 1. runde og skifte ham til Maatsen til returkampen

Must have
Pedri
FC Barcelona
3.500.000
vs. Napoli

Barcelona har ikke gang i en stor sæson, men de møder i Napoli en klub i endnu større krise end dem selv. Pedri har kun lavet 2 mål og 2 assists i sæsonen i La Liga, men hans xG90 er på 0,20 mens hans xA90 er på 0,43. Til den billige pris bør han ende som en af de mest købte spillere.

Differential
Luuk de Jong
PSV Eindhoven
4.000.000
vs. Borussia Dortmund

Med et ejerskab på 3,6% er der ikke mange der har fidus til en af Europas farligste angribere i denne sæson. 26 mål for PSV i denne sæson kombineret med at favoritværdigheden er i PSV’s favør, og at han har holdets straffespark, gør ham til det bedste differentialkøb.

Top 3: køb
Handel lukker om:
34
1. Fabian Ruiz
Paris SG
2.612.000
32
2. Ian Maatsen
Borussia Dortmund
2.494.000
26
3. Lucas Beraldo
Paris SG
2.602.000
-32
1. Niklas Süle
Borussia Dortmund
2.495.000
-30
2. Aleksandar Pavlovic
Bayern München
2.995.000
-19
3. Jack Grealish
Manchester City
5.042.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *