Rasmus Boysens dreamteam: Bliv klar til VM Håndbold Manager 2023

VM Håndbold Manager 2023 på hjemmebane kastes i gang om lidt. Håndboldekspert Rasmus Boysen klæder dig godt på til managersucces!

Anderledes rundeopdeling

Runde 1 i VM Håndbold Manager 2023 er bygget således op, at Brasilien, Spanien, Norge, Sydkorea, Østrig, Ukraine, Kasakhstan og Grønland spiller 2 gange. Det er svært at se bort fra, da spillerne fra flere af holdene har to overkommelige modstandere at lave point imod, i modsætning til flere andre gode alternativer. Eksempelvis møder Norge både Grønland og Østrig. Man bør dog være opmærksom på, at risikoen for at flere af profilerne kan ende med at spares helt eller delvist. Omvendt spiller de otte ovennævnte nationer ikke kampe i runde 3.

Hold øje med medier og testskampe

Netop pga. rundeopdelingen i VM Håndbold Manager kan jeg også på det kraftigste anbefale, at der holdes øje med udtalelser fra de forskellige lejre helt op mod første rundes begyndelse. En melding om at en eller flere profiler spares, kan pludselig gøre billigere spillere på samme position attraktive – og dermed frigive økonomi til en ny sammensætning af dit hold.

Med den store kvalitetsforskel mellem holdene må det forventes, at sådanne scenarier sker i hver eneste runde. Ydermere kan de sidste testkampe op mod slutrunden give et godt praj om, hvilke spillere, der kommer ind til slutrunden i målform, ligesom information i forhold til straffekastskytter og skadessituationer kan blive ekstremt vigtigt.

Udskiftninger

Hvis du vil nå til tops ved denne slutrunde, bliver udskiftningerne i endnu højere grad end tidligere vigtige. VM er udvidet fra 24 til 32 hold, hvilket betyder, at vi vil se endnu flere kampe med obskure resultater, end det var tilfældet ved VM i 2021.

Det kan være en rigtig god idé at holde øje med målfarlige spillere og dygtige målvogtere fra nogle af de hold, som møder upåagtede modstandere som blandt andre Grønland, Kasakhstan, Cameroun, Paraguay, Congo, Iran, Senegal, Chile og Kina. Det er alt andet end utænkeligt, at en spiller nærmer sig de 20 scoringer i én kamp, som vi så det med Nathalie Hagman med hendes vilde 19 mål mod Puerto Rico ved VM 2021.

Boysens start-7’er til VM Håndbold Manager 2023

Målvogter
Barbara 'Babi' Arenhart
Brazil W
7.000.000
vs. Ukraine W

Den 37-årige målvogter forventes igen at være Brasiliens førstevalg. En erfaren målvogter, der også har for vane at være dygtig på straffekast. Brasilien møder i runde 1 både Ukraine og Kasakhstan. Ukraine er ikke det mest scorende hold – og i deres seneste 9 kampe mod nævneværdige modstandere har de scoret under 26 mål.

Venstrefløj
Camilla Herrem
Norway W
7.000.000
vs. Greenland W

Én af de helst store favoritter til at blive verdensmester, Norge, møder i første runde både Grønland og Østrig, hvilket har fået mig til at kigge Norges vej på fløjpositionerne. Ulempen ved at gå med en norsk venstrefløj er, at de som én af de få nationer ved VM ikke har et klart førstevalg. Jeg vælger Camilla Herrem over Sanna Solberg-Isaksen.

Højrefløj
Emilie Margrethe Hovden
Norway W
5.500.000
vs. Greenland W

Også på den anden fløj er valget faldet på en nordmand. Emilie Hovden er eneste udtagne deciderede højrefløj, og selvom flere andre spillere som Nora Mørk, Stine Skogrand og Kristina Novak kan fungere som gardering, så forventer jeg, at det prioriteres at give Emilie Hovden så meget spilletid og selvtillid som overhovedet muligt i de første kampe.

Back
Paula Arcos Poveda
Spain W
7.000.000
vs. Kazakhstan W

Paula Arcos er spil som afløser for Barbosa – og den 21-årige talentfulde højre back fra Champions League vinderen Vipers, Paula Arcos, scorede senest 5 mål på 8 forsøg i en testkamp mod Japan. Spanien ligger ud i første runde mod Kasakhstan og afbudsramte Ukraine – så kan jeg ikke se bort fra at satse på to spanske bagspillere.

Back
Alicia Fernandez Fraga
Spain W
6.000.000
vs. Kazakhstan W

Med afbuddet fra den største spanske profil, Alexandrina Cabral Barbosa, er der blevet plads til Alicia Fernandez i den spanske bagkæde. I opvamrningkamp mod Japan blev det til 4 mål på 4 forsøg fra Rapid Bucuresti playmakeren Alicia Fernandez, der ydermere er garant for assists og er i spil til at være Spaniens foretrukne straffekastskytte.

Anføreren
Nora Mørk
Norway W
12.000.000
vs. Greenland W

Selvom jeg langt fra forventer, at Nora Mørk spiller 120 minutter i de to kampe, er hun alligevel for mig et must-have i 1. runde. Målfarlig, skarp i kontraen, fremragende i assist-spiller og forhåbentligt fast straffekastskytte. Nora Mørk skuffer nærmest aldrig ved en slutrunde, hvor hun historisk altid er garant for scoringer. Og spørgsmålet er o

Stregspiller
Tamires De Araujo Frossard
Brazil W
5.000.000
vs. Ukraine W

Den brasilianske stregspiller har stor erfaring og er ganske målfarlig, blandt andet fordi det brasilianske angrebsspil er bygget op om stregspillet, hvor særligt de Paula-søstrene søger den fysisk stærke stregspiller. Ved VM i 2021 blev det til 24 mål på 33 forsøg. På trods af at hun har det med at hive en del udvisninger er hun et stærkt køb.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.275.000
1. Henny Ella Reistad
Norway W
13.275.000
2.185.000
2. Marketa Jerabkova
Czech Republic W
9.685.000
2.085.000
3. Kristina Jørgensen
Denmark W
9.585.000
Holdet.dk

Boysens udvalgte

Boysens managerhold til VM Håndbold Manager 2023

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • henrik bosse29. november 2023 kl. 12:18

    hej, er alle de gode ikke med for sydkorea

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *