Guldnålen: Ny manager-podcast i samarbejde med SpilXperten

Guldnålen er den vi alle jager. Det ypperste symbol på, at håneretten er din. Op til VM Manager 2022 lancerer SpilXperten en managerpodcast med netop dette navn – og den kan du blive klogere på her.

I den nye podcast Guldnålen, som udgives i samarbejde med SpilXperten, vil værterne klæde dig på til kampen om håneretten med et hav af statistikker, transferplanlægning, indeksværdier og meget mere, så dit managerhold til står knivskarpt gennem hele VM Manager 2022. 

De to værter Lasse Risager og Hans-Jacob Arendt optager to optakt-podcasts inden VM starter og vil løbende komme med tips til hver runde i deres podcast kanal under VM.

Første episode udkommer søndag aften den 13. november.

Hør seneste episode af Guldnålen her.

Til VM Manager 2022 giver Guldnålen dig yderligere muligheden for at  vinde præmier for mere end 10.000 kr. i miniligaen ”Guldnålen – SpilXperten”.

Tre manager-strategier

Guldnålen kommer ind på tre forskellige strategier, som du kan overveje til VM Manager 2022.

Champions League: Du skal ikke være bange for at lave de store –  og dyre – transfers mellem hver runde. Det gør du, fordi der er stor forskel på holdene, så det kan betale sig at jagte spillere fra hold, som har gode kampe – og som du tror kommer til at vinde 4-0.

Superliga: I Superligaen kan alle hold slå alle, og vi ser ikke særligt mange dobbelt-målscorer. Som manager er vi usikre på, hvem der vinder og hvem der scorer, så derfor skal transfergebyret holdes helt i bund. I VM sammenhæng kan det f.eks. være at hold nogenlunde samme hold til gruppespillet og 1/8-dels finalerne. Udfordringen i denne strategi er, at have is i maven – og ikke lave panikudskiftninger.

Premier League: Dette er en mellemting mellem Champions League og Superliga – strategien. Her vælger du en stamme af de bedste (og dyreste) spillere, som du beholder over længere tid – og så skifter du løbende ud på de billigere spillere afhængig af match-up, favoritværdighed og selvfølgelig pris.

Hør mere om strategierne i podcasten.

Værterne på Guldnålen

Lasse Risager er uddannet A-licenstræner i fodbold med praktisk erfaring fra elitefodbold i AGF. Lasse  lever og ånder for offensive backs, ægte 9’ere og lave transfergebyr. Han er grebet af managerspil og  har i de seneste tre sæsoner opnået følgende placeringer: 

  • 1. plads i Runde 1 Super Manager Forår 2022 (første fælleshold med podcastvært Hans-Jacob)
  • 2. plads i Super Manager Forår 2020 
  • 4. plads i Champions Manager 2021-2022 

Hans-Jacob Arndt har en kandidatgrad i finansiering og regnskab fra CBS og underviser til dagligt i  statistik, dataanalyse og økonomi. Han har bygget en model for forventet spillervækst (Maskinen)  som i podcasten anvendes til at fremskrive spillernes vækst til de kommende runder. 

Maskinens tre anbefalinger

Udover de to værter, så består Guldnålen også af en velsmurt manager-maskine, som du kan se nærmere om herunder. I første omgang er den kommet frem til disse tre anbefalinger til VM Manager 2022.

ANFØRERVALGET
Lionel Messi
Argentina
8.131.000
vs. Mexico

Mest populære spiller i hele spillet – ejet af knap 35% i skrivende stund – og ikke uden grund. Messi står ifølge maskinen til at generere 191.440 kr. i første runde med en voldsom attraktiv modstander i Saudi-Arabien. Han sparker straffe, frispark og scorede i seneste landskamp to mål for Argentina – endda som indskifter.

ENABLEREN
Josip Stanisic
Croatia
2.495.000
vs. Canada

Spiller til dagligt back i Bayern München. Kroatien møder Marokko og Canada i sine to første gruppekampe, og Stanisic har ifl. beregningerne henholdsvis 44% og 42% mulighed for clean sheet. Er noteret som skadet, men dette skyldes mild sygdom, som han forventes tilbage fra tidsnok til første kamp. Forventet vækst i 1. runde er 64.208 kr.

VALUE FOR MONEY
Piotr Zielinski
Poland
4.012.000
vs. Saudi Arabia

Han har været brandvarm for Napoli, hvor han bl.a. har scoret tre mål og lagt op til to i seks CL-kampe. Fornuftige første to kampe mod Mexico og Saudi-Arabien, hvor vi forventer et godt offensivt output. Zielinski er i skrivenede stund ejet af 0,9% hold og vil kan dermed skabe variation din miniliga. Forventet vækst i 1, runde: 100.801 kr.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.702.000
1. Kylian Mbappe
France
10.702.000
1.610.000
2. Lionel Messi
Argentina
9.610.000
868.000
3. Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
Holdet.dk

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *