Sprængfarlige offensiver kan bombe løs

Der er meget offensivt potentiale i Gruppe H, hvor flere stjerneangribere befinder sig. Tror du, det betyder mange mål, og hvem skal du i så fald overveje at have på dit managerhold? Læs vores optakt til Gruppe H her og bliv klar til VM Managerspillet.

Gruppe H ligner en af VM’s mest jævnbyrdige. Ikke et eller to hold stikker ud som de klart bedste i modsætning til mange af de andre grupper. Japan er formentlig det svageste af de fire hold, men ellers er det helt åbent. Hvor stærke er Polen, når det kommer til stykket? Kan Colombia gøre det igen eller var VM i Brasilien en enlig svale? 

Det allerstørste spørgsmålstegn kan formentlig sættes ud for Senegal. Få kender reelt deres niveau i international sammenhæng selvom holdet har mange spillere i store europæiske klubber. Jo, der er rigeligt at blive klogere på i Gruppe H, så du kan sætte det helt rigtige VM Managerhold. 

Husk også at læse vores optakt til Gruppe G

Polen

Polen kommer til slutrunden efter at have kvalificeret sig som etter fra Danmarks kvalifikationspulje. Det polske hold gik ganske sikkert videre på førstepladsen fra gruppen, og særligt offensiven synes stærk hos polakkerne. 28 mål scorede Lewandowski og co, mens det kneb mere med at holde modstanderne fra fadet. Polakkerne fik blandt andet en fodboldlektion i Parken, da Danmark vandt hele 4-0. Landsholdet ledes af Adam Nawalka, som har stået i spidsen for Polen siden 2013 og kvalificeret landet til to ud af tre slutrunder i sin “regeringstid”.

Nawalka forventes, at stille polakkerne op i en 3-4-2-1-formation, hvor hurtige kanter skal levere indlæg til profilen Robert Lewandowski.

StraffeFrisparkHjørne
Robert LewandowskiKamil Grosicki eller Jakub BlaszykowskiKamil Grosicki eller Jakub Blaszykowski

Tre spiller anbefalinger:

Piotr Zielinski (Midtbane – 4,5 mio)

Der er masser af offensivt fyrværkeri i den polske offensiv. Et godt eksempel er den offensive midtbanespiller Zielinski, som til daglig spiller i italienske Napoli. Fra sin position bagved Lewandowski, men foran den centrale midtbane, er hans fokus offensivt. Han skal levere boldene til Lewandowski.

LewandowskiKamil Grosicki (Midtbane – 4 mio)

Endnu en offensiv midtbanespiller, men dog med lidt flere mål i støvlerne. Grosicki hjælper Zielinski på den offensive midtbane, og det gør han godt. Scorede tre mål i kvalifikationen, og har desuden den force, at han tager de fleste dødbolde.

Robert Lewandowski (Angriber – 9 mio)

Bevars, ni millioner er en sjat, men Lewandowski scorer mål på samlebånd. 16 mål blev det til i kvalifikationen, hvilket gør ham til samlet topscorer i kvalifikationen i hele FIFA-systemet. Det er ganske imponerende, og det er derfor naturligt, at alt det polske spil er lagt an på at “fodre” ham.

Flest minutterFlest målFlest kort
Piotr Zielinski (4,5 mio)Robert Lewandowski (9 mio)Thiago Cionek (2,5 mio)
Robert Lewandowski (9 mio)Arkadiusz Milik (4 mio)Kamil Glik (3 mio)
Jakub Blaszczykowski (3,5 mio)Jakub Blaszczykowski (3,5 mio)Lukasz Piszczek (3,5 mio)

Senegal

Senegal kom som fodboldnation på alles læber, da de i 2002 slog de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i åbningskampen. Siden har der været stille om det – mildest talt – karismatiske landshold. Nu er de tilbage til deres blot anden slutrunde. Holdet kvalificerede sig i relativ sikker stil til VM foran Burkina Fasso, Kap Verde og Sydafrika, men der var drama undervejs, da en kamp mod Sydafrika skulle spilles om efter beskyldninger om Match-fixing. Drama skal der nok også blive om Senegal i Rusland, hvor holdet ledes af Aliou Cisse, som selv var på banen ved VM i 2002.

Cisse’s Senegal vil formentlig spille i en 4-3-3-formation med masser af fysik på midten af banen og masser af hurtighed på kanterne og i front.

StraffeFrisparkHjørne
Sadio ManeSadio Mane eller Diao Balde KeitaSadio Mane eller Diao Balde Keita

Tre spiller anbefalinger:

Sadio ManeSadio Mane (Angriber – 6 mio)

Mane behøver næsten ikke nogen introduktion. Lynende hurtig Liverpool-angriber, som bliver vigtig på de senegalesiske omstillinger. Scorede blot to mål i kvalifikationen, hvilket dog også var nok til at blive delt topscorer for Senegal. Liverpool-wingen finder sig også fint til rette i oplæggerens rolle.

M’Baye Niang (Angriber – 2,5 mio)

Meget, meget hurtig angriber, som forrige sæson var et smut i Premier League, for efterfølgende i denne sæson, at have spillet regelmæssigt for Torino i Italien. Har ikke fået så meget spilletid i kvalifikationen, men har været med i testkampene op til VM. Billig mand, som bruges på venstre kant.

Idrissa Gana Gueye (Midtbane – 3,5 mio)

Gueye spiller på den centrale midtbane, og er Aliou Cisses første mand på holdkortet. Var med i samtlige kvalifikationsminutter som den eneste. Everton-spilleren er primært defensivt orienteret, men kan også levere frem ad banen.

Flest minutterFlest målFlest kort
Idrissa Gana Gueye (3,5 mio)Sadio Mane (6 mio)Kalidou Koulibaly (3,5 mio)
Cheikhou Kouyate (3 mio)Diafra Sakho (2 mio)Kara MBodji (3 mio)
Sadio Mane (6 mio)Mame Diouf (3 mio)Sadio Mane (6 mio)

Vil du banke dine venner i VM Managerspillet? Husk, at læs vores manager-guide for nørder.

Colombia

Hvad man skal forvente af Colombia ved det forestående VM, er en gåde. Holdet har mange store stjerner, som spiller på nogle af de største adresse i Europa, men på baggrund af kvalifikationen til denne slutrunde ser landets styrke ikke skræmmende ud. Colombia, som ledes af succestræneren fra 2014 Jose Peckerman, var tæt på end ikke at komme med til VM i Rusland. Et uafgjort resultat mod Peru i allersidste spillerunde var dog nok. Colombia formåede ikke en eneste gang at slå Brasilien, Uruguay eller Argentina.

Jose Peckerman har famlet noget for at finde den rigtige opstilling, men colombianerne forventes at stille op i en 4-2-3-1-formation.

StraffeFrisparkHjørne
James Rodriguez eller Radamel FalcaoJames RodriguezJames Rodriguez

Tre spiller anbefalinger:

James RodriguezDavison Sanchez (Forsvarer – 3,5 mio)

Sanchez er blevet fast mand på Tottenhams mandskab i denne sæson. Det samme bør forsvarspilleren blive på det colombianske landshold til slutrunden trods få minutter i kvalifikationen. Backen er rygtet til Real Madrid pga. hans fremragende præstationer i sæsonen, og et godt VM kan gøre rygterne til virkelighed.

Luis Fernando Muriel (Angriber – 3 mio)

Det ligner en startplads til Luis Muriel fra Sevilla i den colombianske offensiv. Muriel har ikke fået så meget spilletid i kvalifikationen, men hans direkte konkurrent om pladsen, Edwin Cardona er ikke med ved VM. Det er derfor en billig offensivspiller, du her kan anskaffe dig.

Radamel Falcao (Angriber – 6 mio)

Han missede VM for fire år siden, men denne gang skulle det lykkes for Falcao. Monaco-angriberen har fundet sin anden ungdom, og han kan blive en rigtig giftig herre ved VM. Starter formentlig alene i angrebet for Colombia.

Flest minutterFlest målFlest kort
David Ospina (5 mio)James Rodriguez (7,5 mio)Cristian Zapata (3 mio)
Carlos Sanchez (3 mio)Carlos Becca (6,5 mio)Carlos Sanchez (3 mio)
Juan Cuardrado (5,5 mio)Juan Cuardrado (5,5 mio)Juan Cuardrado (5,5 mio)

Odds på VM Manager 2018

Japan

Japan kvalificerede sig til VM fra den asiatiske kvalifikation foran Australien og Saudi Arabien. Et fint udgangspunkt for japanerne, som dog alligevel valgte at skifte træner efter at holdet sikrede sig VM-billetten. Vahid Halilhodzic spillede ikke underholdende fodbold, og derfor ansatte man i stedet Akira Nishino. Akira Nishino står nu overfor en stor opgave. Tag det japanske landshold så langt som muligt ved VM med sprudlende og offensiv fodbold.

Ikke de nemmeste arbejdsvilkår for Nishino, som formentlig stiller japanerne op i en 4-2-3-1-formation under VM.

StraffeFrisparkHjørne
Yuya OsakaYuya OsakaYuto Nagatomo

Tre spiller anbefalinger:

NagatomoYuto Nagatomo (Forsvarer – 3 mio)

Den japanske venstre back er bundrutineret og et godt symbol på japansk fodbold. Med sin hurtighed, gode teknik og sine skarpe indlæg er han konstant en torn i øjet på modstanderens backer. Forsvarer kløgtigt, hvilket japanerne får brug for i denne gruppe.

Shinji Kagawa (Midtbane – 4,5 mio)

En af de helt store stjerner på det japanske hold. Blev udeladt og fravalgt af daværende træner Halilhodzic. Halilhodzic mente, at Kagawa var for dårligt defensivt. Det kan der være noget om, men offensivt er han fremragende, og han er formentlig meget sulten efter at vise noget i nationaltrøjen efter fraværet.

Keisuke Honda (Midtbane – 4 mio)

Honda har været med længe, men den smarte japaner med det gode spark, har stadig en VM-slutrunde i sig. Selvom han er rykket til ydmygere himmelstrøg til daglig holder han stadig niveau på landsholdet, hvor han i kvalifikationen blev topscorer med syv mål i seksten kampe.  

Flest minutterFlest målFlest kort
Maya Yoshida (3,5 mio)Keisuke Honda (4 mio)Hiroki Sakai (3 mio)
Genki Haraguchi (3 mio)

Shinji Kagawa (4,5 mio)Maya Yoshida (3,5 mio)

Keisuke Honda (4 mio)Shinji Okazaki (3,5 mio)Tomoaki Makino (2,5 mio)
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *