Vovet kaptajnvalg frister i svær runde

Sølle fire kampe er på programmet i 12. runde i Premier Manager. For størstedelen er der tale om jævnbyrdige opgør, men ét hold skiller sig ud – og her finder man et vovet, men attraktivt kaptajnvalg.

Efter et hav af dobbelrunder i denne omgang af Premier Manager, er situationen pludselig en helt anden til 12. runde af managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League. Blot otte hold skal i aktion i denne runde og da der er tale om jævnbyrdige opgør, er det svært at spotte de helt store scoops. Ét hold skiller sig dog ud, men skal man placere anførebindet her, må man tænke kreativt. Hør Klubhusets vurdering af den spøjse runde i Premier Manager.

Uheldige Brighton er vejen frem

I en runde af Premier Manager, hvor de største hold er fraværende, ligner Brighton den eneste reelle favorit. Kystbyen har, som påpeget før, været det suverænt mest i uheldige hold i denne sæson målt på expected point. Senest blev det dog til en succesoplevelse, som Brighton forhåbentlig bygge videre på i 12. runde af Premier Manager. Brighton er siden årsskiftet det hold, der har indkasseret næstfærrest chancer imod sig og når modstanderen fra Newcastle mangler deres fronttrio, peger det i retning af, at værdien skal findes i defensiven.

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Jöel Veltman
Brighton
2.941.000
vs. Newcastle

En genganger fra senest, men med god grund. Brighton har rigtig fine muligheder for at få endnu et clean sheet i denne runde mod et amputeret Newcastle. Samtidig er Veltman den forsvarsspiller i de seneste fem runder med flest afslutninger. Det er også blevet til en scoring i perioden

Den frække
Raphinha
Leeds
3.964.000
vs. West Ham

Raphinha har i en længere periode været Leeds farligste mand. Også i de seneste tre runder, hvor det er blevet til 1 expected goals og 0,7 expected assists. Kampen mod Fulham i denne runde er nogenlunde, men eftersom Leeds bliver et must i næste runde, giver det mening at få Raphinha ind allerede nu.

Kaptajnen
Lewis Dunk
Brighton
4.238.000
vs. Newcastle

I fraværet af oplagte målscorere til runden, kan man overveje at orientere sig mod Brightons defensiv. Her finder man Dunk, der allerede har scoret fire mål i sæsonen – heraf to i de seneste seks kampe. Kombineret med de fine muligheder for et clean sheet, er Dunk et spændende valg.

Fællesholdet

Klubhusets fælleshold ligger forud for 12. runde i Premier Manager på en fornem 64. plads. Sådan ser deres hold ud til den kommende runde. Husk, at du kan tilføje “Klubhuset” som ven inde på holdet.dk. Så kan du løbende følge med.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *