Werder Bremen og Ndombele hitter til weekenden

Få overblik over spillene på Lynholdet i denne weekend og få spillerfiduser til både Bundesligaen lørdag og Premier League kampene søndag. Skal du have den målfarlige midtbanespiller fra Schalke 04 eller assistkongen blandt forsvarsspillerne i Premier League?

Der er masser af spil på www.lynholdet.dk i denne weekend med både La Liga, Bundesliga og Premier League fodbold både lørdag og søndag.

Jeg har taget et nærmere kig på et par af rundens spil og kommet med lige netop de anbefalinger, jeg tror på kan give sejren i den pågældende liga inde på Lynholdet. I sidste lørdags Bundesliga nåede førstepræmie kr. 1.400 mens man som vinder af Premier League lørdagsspillet den 16. januar kunne indkassere en førstepræmie på kr. 1.900.

Husk at du skal være minimum 18 år for at spille – og husk at spille med omtanke. 

Budgetspillerne til BL Lørdagsbold – 100kr.

Werder Bremen ser ud til at være det oplagte valg, når ens målmand skal vælges. Jiri Pavlenka (4.500.000) møder kriseramte Schalke 04. Alternativet til Pavlenka kunne være Union Berlins Andreas Luthe (4.000.000), der godt nok møder Mönchengladbach, men hjemme i Berlin har Union ikke tabt siden sæsonens første spilledag, og det er blevet til sejre over Dortmund og Leverkusen.

I forsvaret er der flere gode billige valg. En af de attraktive er Marvin Friedrich (3.000.000), der med 4 mål i sæsonen er  Bundesligaens mest målfarlige forsvarsspiller.

På midtbanen er Werder Bremens Romano Schmid (3.500.000) en billig midtbanespiller, der spiller angriber. Modstanderen Schalke 04 har to særlig interessant herre i Amine Harit (3.500.000) og Suat Serdar (3.500.000). Ingen af dem har haft en stor sæson, men det er spillere der før Schalkes krise lavede masse af mål og assists. Hos Union Berlin er der Sheraldo Becker (3.000.000), der har scoret i 2 af hans sidste 3 optrædener. Leverkusens Florian Wirtz (3.500.000) fås også til ren netto-pris, taget i betragtning, at den 17-årige tysker har lavet 3 mål og 5 assists i sæsonen.

Skal man have en helt billig angriber er der Schalkes Matthew Hoppe (2.500.000), der i de sidste 3 runder har scoret 4 mål. Alternativet til Schalke spilleren kunne være Werder Bremens David Selke (4.000.000), der har fået straffespark tjansen i Werder og scorede i sidste kamp.

Du kan sætte dit Lynhold her til søndagens kampe.

Husk også at du kan hente tips til weekendens Lynhold ved at høre Klubhuset Solo eller læse optakten til Bundes Manager her.

 

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i denne sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstartKampe i spillet
PL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl.13.30EVE - NEW, MAC - SHU, WBA - FUL, CRP - WOL, ARS - MAU, SOU - ASV
LL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 14.00EIB - SEV, RMA - UDL, VAL - ELC, VIL - RSO
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl.15.30BAY - HOF, WER - S04, UBL - BMG, FFM - BSC, BVB - FCA, RBL - B04
PL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 13.00CHE - BUR, LEI - LEE, WHU - LIV, BRI - TOT
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00GET - ALA, CCF - ATM, GRA - CDV, FCB - BIL, BET - OSA

 

3 spillere til PL Søndagsbold – 100kr.

Nedenstående 3 spillere er særligt interessante til denne runde. Er du interesseret i flere anbefalinger, kan du lytte til Klubhusets Premier League podcast eller læse rundens Premier League optakt.

Du kan sætte dit Lynhold til lørdag her.

Den billige
Raphinha
Leeds
3.500.000
vs. Leicester

Raphinha er noteret for 3 mål og 3 assists i blot 14 kampe, hvoraf flere af dem har været som indskifter. Han er således også blandt de højst rangerede Leeds spillere på både xG 90 og xA90.

Den frække
Tanguy Ndombele
Tottenham
4.500.000
vs. Brighton

Ndombele har lavet 3 mål i Premier League i denne sæson, men på kun 22 minutter lykkedes det ham at score 2 mål i mandagens FA Cup kamp mod Wycombe. Den offensive midtbanespiller er en evig trussel og kan med sin direkte spillestil gøre stor skade på Brighton forsvaret.

Den dyre
Andrew Robertson
Liverpool
5.000.000
vs. West Ham

5.000.000 for en Liverpool forsvarer er en meget fordelagtig pris, og især når det er mesterholdets mest assisterende spiller med 5 assists og som er noteret for xA 4,69. Et enkelt mål er det også blevet til, og på trods af at WHU er godt kørende bør Liverpool vinde denne kamp til 0.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *