Webudvikler til spilvirksomhed

Hos Swush.com har vi vokseværk, og søger en erfaren webudvikler, der trives i et åbent udviklingsmiljø med masser af humor og højt til loftet, som vil være med til at udvikle managerspil til sportsfans.

Vores vision er at gøre sport sjovere igennem engagerende og brugervenlige managerspil, og det vil vi meget gerne have dig til at hjælpe os med.

Stillingen

Du vil indgå i et mindre udviklingsteam, hvor du sammen med dine kollegaer arbejder med udvikling af vores eksisterende og kommende managerspil. Udover spiludvikling består arbejdet af integration til partnere, samt udvikling af systemer til kunde- og spiladministration.

Stillingen indebærer primært backend-udvikling. Du vil være med til at skabe dine egne opgaver, og vi er åbne for nye teknologier og ideer, der giver vores brugere en sjov spiloplevelse.

Du har

  • Erfaring med C#, ASP.NET, MS SQL, REST API design, HTML og JavaScript.
  • Gode samarbejds- og kommunikationsevner.
  • Minimum 5 års relevant erfaring.

Bliv en del af et åbent udviklermiljø med højt til loftet

Swush.com er en dansk spilvirksomhed, der har eksisteret siden 2000. Vores kerneprodukt er sport-managerspil, som vi selv udvikler og udbyder. I Danmark står vi bl.a. bag Holdet.dk, som årligt har 200.000 brugere. Derudover udbyder vi spil i samarbejde med en række internationale partnere.

Vi er 11 medarbejdere og sidder i et åbent kontormiljø, i en lys herskabslejlighed på Vesterbro i København. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel og humoristisk tone, hvor vi fra tid til anden deler en fredagsøl samt har en god og sund frokostordning.

Ansøgning og kontakt

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi holder løbende samtaler, så send gerne en ansøgning snarest muligt. Den endelige ansøgningsfrist er 14. september 2018. Tiltrædelse snarest muligt.

Eventuelle spørgsmål rettes til partner Ole Christensen på ole@swush.com eller tlf. 33 21 72 09

Send endelig ansøgning og CV mærket ‘Webudvikler’ i emnelinjen til job@swush.com