5 tips til Runde 18: Er du klar til Singapore?

I runde 18 skal Formel 1 feltet til Singapore – og der er et par kører-opdateringer som du skal være opmærksom på. Få Lars Kroot’s fem tips til Singapore her.

Der er en del at se på efter Grand Prix’et i Baku, hvor favoritterne lå lidt spredt i feltet. 

Den første ting, jeg hæfter mig ved, er at Ferraris opgraderinger i høj grad har virket. 

At Leclerc kunne skabe sådan et forspring til resten af formel 1 feltet, inden der blev lavet pitstops, viser, at deres performance virkelig har gjort fremskridt. 

Jeg er heller ikke særlig rolig med at have Mercedes længere – også selvom Russell lige har fået en podieplacering. Jeg forestiller mig, at de næste par løb ikke vil være lige så dårlige for Red Bull. Deres problemer har primært været med topfarten, og nu, hvor Monza og Baku er overstået, burde de gerne være lidt tilbage i kampen. 

Hvis både McLaren, Ferrari og Red Bull har styr på deres biler, så er der ikke plads til Mercedes længere.

Singapore i vente

Næstsidste bybane i år, og endnu en runde, hvor det er svært at forudse, hvad der kommer til at ske. Et kvalificeret gæt ville være, at Leclerc nok tager pole, og jeg tror, han kan holde den hjem til en sejr uden de store problemer. 

Men man ved aldrig, hvad McLaren kan finde på. Singapore handler meget om strategi og timingen af en evt. safety car, så alt kan ske.

5 tips til Motor Manager

Best value
Alexander Albon
Williams
5.322.000
vs.

Til stadig kun lidt over 5 millioner synes jeg, man snart skal slå til. Williams er klart blevet den 5. bedste bil i feltet, og Albon er altid med fremme, hvis nogen af de forreste hold udgår med DNF’s eller lignende. Et rigtig fornuftigt køb.

Kaptajnen
Charles Leclerc
Ferrari
11.871.000
vs.

Med Ferraris opgraderinger og Leclercs form lige nu, synes jeg bestemt, at Leclerc er det oplagte valg som kaptajn i denne runde. Jeg mener, at han er favoritten til pole position. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, om han kan holde positionen.

Must have
McLaren MCL38
McLaren
11.127.000
vs.

Selvom jeg foreslår Leclerc som kaptajn, burde McLaren stadig bringe gode point ind, potentielt også for hurtigste omgangstid, hvilket er noget af det vigtigste for konstruktøren.

Must have
Lando Norris
McLaren
12.267.000
vs.

Det er næsten imponerende, hvor meget Norris kan skuffe, men stadig være det rigtige valg på holdet. Alene med den McLaren-motor burde han altid være i top 5 uden tekniske problemer, og det burde gøre ham til et must-have.

Den billige
Franco Colapinto
Williams
3.190.000
vs.

Allerede efter to runder har den nye mand i Williams scoret flere point end Sargeant – ikke kun i Formel 1, men også i Motor Manager. Jeg ser ikke, hvad der skulle stoppe ham fra at få flere gode resultater som i Baku. Et rigtig fornuftigt køb.

Top 3: køb
Handel lukker om:
50
1. Charles Leclerc
Ferrari
11.871.000
47
2. Ferrari SF-24
Ferrari
11.020.000
41
3. Alexander Albon
Williams
5.322.000
-39
1. Mercedes W15 E
Mercedes
11.170.000
-26
2. Nico Hulkenberg
Haas
4.702.000
-25
3. Lewis Hamilton
Mercedes
12.391.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *