Velkommen til Holdet.dk – dit hjem for det bedste fodbold managerspil inspireret af EM! Spil med gratis og oplev den spænding, der kommer ved at være manager for dit eget fodboldhold.

Spil det bedste fodbold managerspil på Holdet.dk

Er du klar til at teste dine fodboldkundskaber i managerspil baseret på EM i fodbold? Med vores fodbold managerspil får du chancen for at sammensætte dit drømmehold, tage taktiske beslutninger og konkurrere mod andre fodboldfans. Uanset om du er en erfaren manager eller en nybegynder, vil du finde masser af udfordringer og sjov i vores online fodbold managerspil.

Følg med i fodbold EM og Holdet.dk

Hold dig opdateret med det nyeste om fodbold EM på Holdet.dk. Få adgang til managerspillet baseret på EM, resultater og manager-statistikker fra europmesterskaberne. Oplev spændingen ved at følge med i de største fodboldbegivenheder og se, hvordan dine taktiske beslutninger i managerspillet til EM matcher virkelighedens resultater.

Dyst mod venner, familie og kollegaer

Inviter dine venner, familie og kollegaer til at deltage i vores fodbold managerspil og konkurrer om at blive den bedste manager. Skab dit EM drømmehold, foretag transfers og taktiske ændringer, og se om du kan lede dit hold til sejr i EM manager-dysten mod andre fodboldfans.

Inden længe kan du sætte dit managerhold i EM Manager 2024.

Hvordan spiller jeg fodbold managerspil på Holdet.dk?

Det er nemt at komme i gang med fodbold managerspil på Holdet.dk. Besøg vores hjemmeside – holdet.dk – tilmeld dig gratis og sæt dit hold. Med et budget på 50 mio. skal du vælge dine 11 favoritspillere, optimere dit hold undervejs og følg med i fodbold EM programmet for at sikre, at dit hold er klar til at konkurrerei miniligaen mod venner, familie og kollegaer.

Spil fodbold managerspil på Holdet.dk nu!

Tøv ikke med at blive en del af Holdet.dk og oplev spændingen ved at være manager for dit eget fodboldhold. Spil med gratis, dyst mod venner og familie, og gør EM endnu sjovere med et live-opdateret managerspil.