Klubhuset podcast

De to værter Andreas Vidførle-Pedersen og Frederik Ingemann gennemgår systematisk managerspillets skjulte facetter og graver de gode tips og tricks frem. 


 

Abonner på Klubhuset


 

Om Klubhuset

Holdet.dk har vi i samarbejde med Andreas Vidførle-Pedersen og Frederik Ingemann fra Facebook-gruppen Klubhuset lavet en række managerspil podcast til bl.a. Premier League og EM i fodbold.

Listen af manager podcast opdateres løbende efterhånden, som der kommer optakts podcast til La Liga Manager, Bundes Manager, Super Manager samt til Tour de France og EM i fodbold. Til Premier Manager er der ugentlige runde-optakter i podcast format.

Podcast til managerspil er en perfekt måde at få tips til dit drømmehold, imens du er på farten.

Sæt din foretrukne manager podcast i ørene og bliv klogere på hvem du skal købe til dit managerhold.

Find dit podcast RSS feed her.

Mød værterne 

Frederik Ingemann studerer statskundskab, er kæmpe Tour de France fan og har været inde og se samtlige Landsholdets hjemmekampe i de seneste to år.

“Jeg forelskede mig tidligt i managerspillenes tendens til at belønne forberedelse. Debuterede i 2005 med det formål at tæve mine brødre, men ambitionerne er vokset lidt siden” – fortæller Frederik Ingemann.  

Merritterne på Holdet.dk inkluderer:

“Top 100-placeringer i VM Manager, Premier Manager, Champions Manager, La Liga Manager & Håndbold Manager. Cykelspillene er dog min største force kulminerende med sejren i Vueltaspillet 2015 & tredjepladsen i Tourspillet 2017. I 2019 sluttede jeg i top 25 i Giro-, Vuelta- og Tourspillet, men er sjældent tilfreds med ”lige ved og næsten”. Ser (næsten) samtlige kampe og løb med relevans for managerspillene.”

“Jeg har altid elsket at analysere managerspillenes forskellige facetter. De seneste år er jeg blevet tilpas selvfed til at gøre det bag en mikrofon”  – fortæller Frederik Ingemann med et smil på læben. 

Andreas Vidførle-Pedersen er til daglig produktudvikler i Alm. Brand og ikke mindst glødende Tottenham-fan. 

“Første gang jeg spillede managerspil var under VM i fodbold i 1994. Det var fantastisk pludselig at kunne bruge al den ellers ubrugelige fodboldviden, og så var det bare vanvittig fedt, at kunne lave mit eget stjernebesatte fodboldhold, som jeg havde sammensat og som dystede under et holdnavn jeg selv havde valgt.” – siger Andreas Vidførle-Pedersen. 

Af de største meritter på Holdet.dk kan blandt andet nævnes en sejr i Bundes Manager. 

“Det er blevet til sejr og 2. plads i Bundes Manager, top 5 placeringer i La Liga og tilsvarende i Champions Manager. I Premier Manager er konkurrencen så benhård, at det desværre kun er blevet til et par top 50 placeringer. Jeg glæder mig dog også over en 2. plads i Håndbold EM Manager i 2016 og en top 5-placering i OL-fodboldspillet samme år.” – fortæller Andreas Vidførle-Pedersen. 

“Når vi nu optager podcast, er det ikke fordi vores CV’er, er de bedste, der kan opdrives – for det er de bestemt ikke, men vi håber, at vi med vores analytiske tilgang, forholdsvis brede fodboldviden og med en god portion humor, kan være med til at belyse forskellige interessante spillervalg – der fra er det så folk selv der må sammensætte deres unikke hold.” – afslutter Andreas Vidførle-Pedersen. 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *