Klubhuset podcast

De tre værter Andreas Vidførle-Pedersen, Nikolai Linares og Frederik Ingemann gennemgår systematisk managerspillets skjulte facetter og graver de gode tips og tricks frem. 

Abonner på Klubhuset

Om Klubhuset

Manager-podcasten Klubhuset startede i december 2018 som et samarbejde med mellem Andreas Vidførle-Pedersen og Frederik Ingemann – og under navnet Maniager dyrkede de to sports-nørder deres store passion for managerspil. I februar 2019 satte Mediano sig bag producer-rollen og de to værtere lavede podcasten Mediano Manager.

I december 2019 samledes de to værter under navnet Klubhuset, og med et stærkt manager-community på de sociale medier lavede Vidførle og Ingemann faste podcasts til hver runde i Premier Manager samt til diverse spilstart. Frederik Ingemann blev i 2022 headhuntet til Ekstrabladet – og fra sommeren 2022 kom Nikolai Linares med som fast gæst i Premier Manager og Klubhuset kom tættere på Holdet.dk.

Fra januar 2024 kom Frederik Ingemann tilbage bag Klubhuset-mikrofonen og laver sammen med Andreas Vidførle runde optakter til Super Manager og samtidig laver Nikolai Linares og Andreas Vidførle optakter til Premier Manager.

Igennem årene har der været lavet podcast til nærmest alle managerspillene – og en lang række af faste gæster – som eksempelvis TV2’s ekspertkommentator, Mads Junker, data-manden Nikolaj Bisgaard og “verdens heldigste manager” Morten Østergaard samt en masse andre – har været med til at dele passion, tips og tricks omkring managerspil på Holdet.dk.

På de første fem år af podcasten har Klubhuset, i dens forskellige formater, lavet over 300 episoder og haft 1 mio. downloads.

Sæt din foretrukne manager podcast i ørene og bliv klogere på hvem du skal købe til dit managerhold.

Find dit podcast RSS feed her.

Mød værterne 

Frederik Ingemann er manager-ekspert på Ekstra Bladet, kæmpe Tour de France fan og har været inde og se samtlige Landsholdets hjemmekampe i de seneste fem år.

“Jeg forelskede mig tidligt i managerspillenes tendens til at belønne forberedelse. Debuterede i 2005 med det formål at tæve mine brødre, men ambitionerne er vokset lidt siden” – fortæller Frederik Ingemann.  

Merritterne på Holdet.dk inkluderer:

“En sejr i EM Manager 2021 er højdepunktet, men jeg har også talrige Top 100-placeringer i VM Manager, Premier Manager, Champions Manager, La Liga Manager & Håndbold Manager. Cykelspillene er dog min største force kulminerende med sejren i Vueltaspillet 2015 & tredjepladsen i Tourspillet 2017. I 2019 sluttede jeg i top 25 i Giro-, Vuelta- og Tourspillet, men er sjældent tilfreds med ”lige ved og næsten”. Ser (næsten) samtlige kampe og løb med relevans for managerspillene.”

“Jeg har altid elsket at analysere managerspillenes forskellige facetter. De seneste år er jeg blevet tilpas selvfed til at gøre det bag en mikrofon og professionelt hos Ekstra Bladet”  – fortæller Frederik Ingemann med et smil på læben. 

Andreas Vidførle-Pedersen er til daglig produktudvikler i Alm. Brand og ikke mindst glødende Tottenham-fan. 

“Første gang jeg spillede managerspil var under VM i fodbold i 1994. Det var fantastisk pludselig at kunne bruge al den ellers ubrugelige fodboldviden, og så var det bare vanvittig fedt, at kunne lave mit eget stjernebesatte fodboldhold, som jeg havde sammensat og som dystede under et holdnavn jeg selv havde valgt.” – siger Andreas Vidførle-Pedersen. 

Af de største meritter på Holdet.dk kan blandt andet nævnes en sejr i Bundes Manager. 

“Det er blevet til sejr og 2. plads i Bundes Manager, top 5 placeringer i La Liga og tilsvarende i Champions Manager. I Premier Manager er konkurrencen så benhård, at det desværre kun er blevet til et par top 50 placeringer. Jeg glæder mig dog også over en 2. plads i Håndbold EM Manager i 2016 og en top 5-placering i OL-fodboldspillet samme år.” – fortæller Andreas Vidførle-Pedersen. 

“Når vi nu optager podcast, er det ikke fordi vores CV’er, er de bedste, der kan opdrives – for det er de bestemt ikke, men vi håber, at vi med vores analytiske tilgang, forholdsvis brede fodboldviden og med en god portion humor, kan være med til at belyse forskellige interessante spillervalg – der fra er det så folk selv der må sammensætte deres unikke hold.” – afslutter Andreas Vidførle-Pedersen. 

Nikolai Linares arbejder til daglig som Fotojournalist hvor han både dækker nyheder, laver reportager og portrætter og har vundet flere priser for sit fotografi både i ind- og udland.

Nikolai Linares

Han havde sin debut med at sætte et drømmehold tilbage ved VM 1998 gennem Politiken. Han kan dog kun huske, at han have Paul Scholes og at det ikke gik specielt godt. Efter det var der flere korte perioder hvor han spillede mod venner, men først ved VM i 2018, kom han for alvor i gang med at nørde spillere og bruge energi på at sætte ”det rigtige hold” til hver runde.

Han har altid haft en forkærlighed for at finde ”de glemte” spillere med lav popularitet, men højt potentiale.

Gennem de sidste par år er det blevet til top 1% Placeringer i både Premier League, La Liga, Bundes Liga og Champions League, men ingen nåle – endnu…

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *